Имам едно предложение!
Предполагам, че ще кажете, че нямам право на глас, защото съм от бившето БТП (виждам, обаче, че тук има и други). Надявам се да не се отнесете скиптично към предложението ми!
Предлагам вместа два отбора на "Сезонът на феновете", да се направят 4. Като двата нови да се казват, както другите два - bFL... South & bFL... North, като в тях ще се запишат други, които не са могли преди това. Надявам се предложението ми да бъде разгледано обективно ...
И евентуално, ако някой одобри ( 1 % ) аз ще съм първият желаещ!
Предложение
-
Re: Предложение
И къв е смисала от тея отбори ????
Незнам но просто няма смисал.И сигурно ще забави работата на екипа.
Това е мойто виждане,но за мен по-добре без отбори
Незнам но просто няма смисал.И сигурно ще забави работата на екипа.
Това е мойто виждане,но за мен по-добре без отбори
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
-
Нямам мнение. Не знам колко отбора могат да се вкарат в играта. Ако има достатъчно място за БГ отборите нямам нищо против, но яко няма - няма смисъл, отново СФ ще бъде оплют както стана с пача за фифа.
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
Те нека да направят отборите от "А" група, а пък после ще направят останалите и само, който иска ще си ги дръпне. Аз така предлагам.
CSKA 4ever
-
Това е добро като идея!Ако става така, ще е най-добреdimobs написа:Те нека да направят отборите от "А" група, а пък после ще направят останалите и само, който иска ще си ги дръпне. Аз така предлагам.
-
Аз съм вече против този Сезон на Феновете ! Даже някой ако иска да ми вземе местото. Ако има вобще сезон на фенове
-
- BFL Team™