ochko написа:Не братле, това е турнирче за разспускане, за забавление. Тук няма олигофренясали крастави фифаджий, които единствената им цел в живота е да побеждават разни други олигофренясали крастави фифаджий. Опитваш се да покажеш колко ги разбираш работите, колко голям играч си и колко си непобедим...може и така да е, ама на абсолютно никой тука не му пука. Тук наистина се забавляваме, уважаваме и правим едно интересно турнирче. А на теб ти препоръчвам да изпълзяваш обратно към някой от стотиците форуми с лозунга ''Най дубриъ форум зЪ фифъ торнири'' в който играеш...играчо!
Далече не твърдя, че съм най-добрия. Напротив. Имах просто луд късмет да ида не Европейско, където имах лудия късмет да разцъкам няколко приятелски мачлета с някои от най-добрите в света и видях, че те не са кой знае колко силни. При положение, че бих някои от тях с КЛАВИЯТУРА, щото пада ми не бачка при тая малоумна Виста, дето са я накачулили по компютрите там. А е похвално, че си правите такива турнирчета за разпускане и кеф. Мене там ме гледаха като извънземно, когато им кажа, че си играя за кеф. Ама тряя да имате няква яснота кво правите. Бамааму, много се връзвате. Поздрави и успех!
ПП. Ааа, да, освен тва на пиша почти по други форуми. Най-малкото по фифаджийски, щото има нетърпими индивиди, които дори не смеят да се явят на квалификации за турнир, а иначе са най-добрите. А и ше те помоля да не ми даваш наклон на хуя