Tи няма откъде да ги знаеш, защото 6-7 от отбора са регени.

За другите - виж Марилунго - младежки национал на Италия. Шутев в началото на играта е Черноморец Нс но е много обещаващ, за Дудин всеки знае, за Миро - като качества не е толкова добър и сега, просто прави невероятни мачове. Георги Станоев, Мартин Керчев, Гошо Георгиев всеки който е играл в България ги знае. Мисля че изчерпахме въпроса.
Незнам дали още ви е интересна кариерата ми. Ето как мина този сезон.
Сезон 2012/2013 - най-успешният ми начело на Етър!
Да, такова заключение мога да направя след като измина този сезон. Отново требъл и излязох от групите на УЕФА. Но това съм го правил и друг сезон, радоста ми идва от играта на отбра. Ето и малко снимки:
Класирането в шампионата:

Побеждавам рекорда за голове и точки.
Състава:

Както виждате с нападателите съм много добре. Като цяло имам много дълга скамейка. Тази година бях преследван от контузии, но това не оказа никакво влияние.
Тактиката:

Значи по принцип на върха на атаката е Мартин Георгиев, но пролетта имаше две контузии за по месец и затова Дудин го слагах.
Ето и някои от играчите.
Сергей Трофимов:

Невероятно момче. Подава, вкарва, просто е супер. Мотора на отбора. Чесно казано до сега не съм имал по-добре представящ се играч, който да е в отбора само от 1 сезон.
Мирослав Загорски:

Капитанът оцелява. Следващия сезон ще му е 7-ми в отбора. Вместо да спада, той играе все по-добре и по-добре. Символа на отбора, а и моят любимец в него.
Едно нещо не разбирам. Как така най-добиря халф в България - българин не е викан при националите. Последния му мач бе преди година.
Йосиф Шутев:

Заедно с Миро ще почват 7-ми сезон. Другия символ на отбора. С мен е още от онези мачове пред 100 зрителя в Б група.
Също не мога да разбера защо не е викан в националите. Най-доброто чисто МС в България и да е българин. Доста странно.
Реграгуи и Сайед:

Слагам ги заедно, защото за мен винаги така са вървели. Неверояни бекове, едвали ще ги задържа лятото. Искат ги Ман Юнайтед и Челси.
Марто Георгиев:

Жалко че бяха контузиите пролетта, че го прецакаха лятото.
Това са звездите от този сезон. Естествено другите също бяха на висота - Георгиев, Марилунго, Дудин, Пантелич, Ашур, Пхала и тн.
Опитвам се да налагам повече българи. В края на този сезон 5 от титулярите бяха българи - Загорсски, Шутев, Емилов, Костадинов, Гошо Станоев. Не е малко, като се има предвид че най-добрите са в Европа. Няма да се загуби българското в отбора!
Другото което се опитвам е да изплолзвам по-малко регени. Това пък е още по-трудно, защото в България постепенно добрите играчи отиват в чужбина и става трудно намирането им на заместници. Начина е регени от чужбина. Аз все пак последните мачове бях с 5 не регена - Загорски, Шутев, Станоев, Марилунго и Дудин.
Лятото не ми трябват играчи, освен ако не продам някой. Ще продължавам да инвестирам в школата. Вече се вдигнаха 5 нива и започвам да бера плодовете - вече налагам един много обещаващ юноша.