Форумна лига - отбор

Всичко ново около екипа
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Форумна лига - отбор

Мнение от AntrAcsA »

d1VaKa написа:Ми d1VaKa съм , на 14 години
:rofl: :rofl: :rofl: боже боже... това обеснява всичко :giggle:

Нооо като се замисля... не е мноо нормално.. напстера и той е на 14 -15 ама поне има акъл :^)
vili4kata
Обратна връзка:

Форумна лига - отбор

Мнение от vili4kata »

AntrAcsA написа:

Нооо като се замисля... не е мноо нормално.. напстера и той е на 14 -15 ама поне има акъл :^)
:D :D :D
Пожелавам успехчета на отбора! :)
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Заминавам на море. Дано до тогава дойде още някой, и се съберем повече... като се върна ако има достатачно хора - ще пращаме заявката и ще се решават други работи.. ;) Ще помоля хората искащи да участват да направят така, че да имат на 10 мнения... :) ;) ДО скоро!
napster

Мнение от napster »

AntrAcsA написа:

15 и половина :D , сега ще съм 9ти клас ;)
И ако си мислиш , че съм много слаб на футбол , мнооого се лъжеш ;) Годините нямат особено голямо значение ... Много добро крило съм и давам страшни пасове (още една прилика с Beckham освен рожденната дата :blush: ) , но въпреки това в нашия отбор на махалата играя централен нападател ...
Последно промяна от napster на 15 Юли 2007 23:28, променено общо 3 пъти.
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Прав си.. при нас има едно дете дето го учих да играе (преди 4-5 години още незнаеше кво е топка) сега мога да кажа че е много добър.
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

napster написа:
AntrAcsA написа:

15 и половина :D , сега ще съм 9ти клас ;)
И ако си мислиш , че съм много слаб на футбол , мнооого се лъжеш ;) Годините нямат особено голямо значение ... Много добро крило съм и давам страшни пасове (още една прилика с Beckham освен рожденната дата :blush: ) , но въпреки това в нашия отбор на махалата играя централен нападател ...
Я съм същия ама не съм фен на Бекъм само защото имаме общ рожден ден или нещо подобно ... Да си фен на някой футболист значи да притежаваш нещо негово . Аз мога да въртя топката както си поискам с десния крак ... Бекс стайл , за тва ви казах че съм 100% от фаулове
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Divak той napster притежава много сувенири на Бекъм ;) пък и да си фен на някой футболист или отбор, не значи, че трябва да имаш нещо негово, ето примерно аз съм фен на Крейг Белъми(West Ham United), но нямам негов екип :)
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

То аз съм фен на роналдо( бразилеце ). Прек свободните и с левия и с десния крак мога да вкарвам. С десния и на външен от Фал мога ( не е от най-добрия фалц ама..) Но със сила фал немога много много ;) ,е чат пат вкарам със сила ама повече гледам тва да е или то воле или в атака.
napster

Мнение от napster »

d1VaKa написа:Я съм същия ама не съм фен на Бекъм само защото имаме общ рожден ден или нещо подобно ... Да си фен на някой футболист значи да притежаваш нещо негово . Аз мога да въртя топката както си поискам с десния крак ... Бекс стайл , за тва ви казах че съм 100% от фаулове
Не съм му фен разади това . Всъщност му разбрах рожденния ден , след като станах негов голям фен , и тогава разбрах това . Но иначе мога доста добре да центрирам , въпреки че мисля , че развих това качество точно защото искам да приличам повече на него :blush: .
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

И аз гледам да "имитирам" бекам с центрирането даже самата засилка много ме кефи. И горе доло става :)
kousev

Мнение от kousev »

d1VaKa написа:Я съм същия ама не съм фен на Бекъм само защото имаме общ рожден ден или нещо подобно ... Да си фен на някой футболист значи да притежаваш нещо негово . Аз мога да въртя топката както си поискам с десния крак ... Бекс стайл , за тва ви казах че съм 100% от фаулове
Ми щом си толкова добър ела в отбора :)

ПП И аз от как съм фен на Юнайтед, Бекам ми е любимия играч и мн ме яд, че си провали кариерата ;(
nicks

Мнение от nicks »

kousev написа:
Ми щом си толкова добър ела в отбора :)

ПП И аз от как съм фен на Юнайтед, Бекам ми е любимия играч и мн ме яд, че си провали кариерата ;(
не очаквай отговор от дивАКА , на БАНановите острови е , изядоха го бананоядци
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Мен пък от преди 4-5 години откакто играя в махалата ми викат Бекъм ;)
1во - любимия ми футболист !
2ро - не съм по спринтовете ,но пък мога да дам точен пас от бая разтояние ;)
3то - любима позиция защитен халф,но в последно време играя повече ляв бек-крило
4то - корнери ,фалове..само за дузпите се редуваме кой да бие от отбора ;)
А и от преди 2 години започнах и да правя удари :) 3-4 удара на мач от далечно разтояние - и почти всеки мач по 1 от тях влиза :)
napster

Мнение от napster »

[BFL]Mancho_United написа:Мен пък от преди 4-5 години откакто играя в махалата ми викат Бекъм ;)
1во - любимия ми футболист !
2ро - не съм по спринтовете ,но пък мога да дам точен пас от бая разтояние ;)
3то - любима позиция защитен халф,но в последно време играя повече ляв бек-крило
4то - корнери ,фалове..само за дузпите се редуваме кой да бие от отбора ;)
А и от преди 2 години започнах и да правя удари :) 3-4 удара на мач от далечно разтояние - и почти всеки мач по 1 от тях влиза :)
OMG , и аз така .
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

ОМГ ИЗВЪНЗЕМНИ... Клонират ни неее всички сме еднаквииииии :rofl: :rofl: :rofl:
kousev

Мнение от kousev »

Много хвалби, много нещо :) Ще ви видим на мачовете (ако има такива де) :D
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Е аз ви казвам в махалата бре ;) Ся на официален мач може по-зле ,може по-добре ;) Но от тези ,които играем в махалата единия е капитан на Ботев 1912 ,набор 92 ,а другия игра в Ботев 2002 същия набор ;)
Ghost Rider

Мнение от Ghost Rider »

Абе хора тука всичките ли сме набор 92!!! И аз съм 92,февруари навършвам 16
vili4kata
Обратна връзка:

Форумна лига - отбор

Мнение от vili4kata »

Ghost Rider написа:Абе хора тука всичките ли сме набор 92!!! И аз съм 92,февруари навършвам 16
Май искаш да кажеш 15 :?:
nicks

Мнение от nicks »

vili4kata написа:
Ghost Rider написа:Абе хора тука всичките ли сме набор 92!!! И аз съм 92,февруари навършвам 16
Май искаш да кажеш 15 :?:
на 16 ше стане . от 2008 до 92 са 16 години ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”