Здравейте хейтъри
не знам дали има смисъл да пиша изобщо тука, след като маса хлапета твърдят, че са ме затапили. Ще ме извинявате за малко емоционалния отговор, но няма как да, след като им чета, на тез' хлапета скодоумията.
РС Мания била поръчкова медия. Ами менчета, аз работя там от 7-8 години и винаги съм писал това, което поискам, и както поискам. Никой не ми е поръчвал или заръчвал нищо. Обаче от опита си в други медии, занам че това нещо го има...има го, но другаде, не в РС Мания...затова, всеки, който твърди, че сме поръчкова медия, със сигурност е палячо, който говори наизуст - а това е клевета и е подсъдимо - затова си мерете приказките.
ФИФА-та е култ. И моля не говорете лошо за нея, защото ако наитина беше супер шит, защо и правите пач с българското първенство? Нали е зле?
Седнали сте да играете игра, правена от Японци ..... какво общо имат японците с футбола бе??????????? Затова ще играете с футболисти с имена Мбонгов, Мендонгов и тн....
Искам само да подчертая, че аз PES всяко година пускам, за да проверя кво става с тая пародия, и всяка година се убеждава, че японците нямат нищо общо с футбола. Разбира се, говоря за РС версиите.
Тази година имах честта да играя и двете игри и на РС и на конзола. Ами пичове... FIFA-та ми допадна много повече и в двата и варианта. Аз започвам да се съмнявам, че медиите, които четете, и които пишат високи оценки на PES са "поръчкови" както вие ги наричате. Нима не помните големия скандал в Геймспот с Кейн енд Линч....
В крайна сметка, оценките са за тъпаци. Истинските хора играят игрите. Аз фифа играя всеки ден. Отделям на всяка част много повече от 2 месеца и лично мога да ви го докажа, като се върна в БГ и дойда на някой от вашите турнири и ви отнеса безмислост хахахах
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
.
В заключение искам да кажа едно - на ваша страна съм (говоря за хората от BFL, а не за обидените женствени тийнеджъри) и имам желание да ви помогна колкото мога (като журналист в най-популярната медия за компютърни игри).
Битката PES vs FIFA е безсмислена - нека всеки си играе каквото пожелае и да не се мъчи да убеждава другите, че еди-кое-си било по-добро.
Успех!
P.S - Интересно ми е, какво ли щеше да стане ако имаше конкуренция? Т.е. два екипа, които пускат BG патч за FIFA? Дали щеше да е поразлично?....отговорете си сами на тоя въпрос...
PSS - И един цитат от википедия - ES2008 was deemed a complete failure, with Seabass losing many of his previously die hard following due to the terrible problems the game had.