BFL PES 2008 v1 Fix
-
-
Re: BFL PES 2008 v1 Fix
чак сега забелязах че топката е жълта и по време на мач ако може някои това да го управи плс П.С. Ся забелязах че и другите топки не си съответстват поне Addidas Europass e nqkva sinq v igrata ... ako moje samo tva s topkite da se upravi i si4ko ve4e e 100 % ok
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
да, готово е
сега го качвам
3 мб е
сега го качвам
3 мб е
Инсталирах v1... чудесно, ама като инсталнах fix-a, рекламите станаха всичките KONAMI.
(шота не е от моят компютър)
Така е като имам свързан интернет, ако disconnect-на, рекламите са си читавите. Няма значение с какви настройки е firewall-a и дали махам PES-a от изключенията, той се явява в списъка с изключенията.
Идеи?!
Така е като имам свързан интернет, ако disconnect-на, рекламите са си читавите. Няма значение с какви настройки е firewall-a и дали махам PES-a от изключенията, той се явява в списъка с изключенията.
Идеи?!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Бърз фикс за топките http://files.filefront.com/ballfixrar/; ... einfo.html
Как да инсталираме:
1. Екстрактваме ballfix.exe от ballfix.rar
2. Пускаме ballfix.exe
3. Даваме "next" няколко пъти и "I Agree"
4. Посочваме мястото, където е инсталиран ПЕС2008 (БЕЗ kitserver, БЕЗ img папките, САМО там където е инсталирана играта)
5. Играете
Как да инсталираме:
1. Екстрактваме ballfix.exe от ballfix.rar
2. Пускаме ballfix.exe
3. Даваме "next" няколко пъти и "I Agree"
4. Посочваме мястото, където е инсталиран ПЕС2008 (БЕЗ kitserver, БЕЗ img папките, САМО там където е инсталирана играта)
5. Играете
-
Ти с пача ли си,въобще?Nask0 написа:Инсталирах v1... чудесно, ама като инсталнах fix-a, рекламите станаха всичките KONAMI.
Идеи?!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ники лицата на Ники и Жеан са наистина добри, само една забележка : лицето на Жеан е малко по-бяло, не мислиш ли ? Както и да е, не е болка за умиране
Последно промяна от Manower на 09 Апр 2008 23:41, променено общо 1 път.
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
Да, написал съм, че този шот не е мой. Като опитам да направя шот (независимо коя програмка използвам) PES-a спича и ме изхвърля. Поразгледах из други форуми и видях хора със същите проблеми, но там нямя отговор.maniakapetko написа: Ти с пача ли си,въобще?
Интересно ми е, защо досега нямах проблеми, а след инстала на fix-a се бъгна играта :/
-
Ми и аз май имам същия проблем но някой от рекламите си седят.Това сиг е заради промяната която е правена върху стадионите.Nask0 написа:Да, написал съм, че този шот не е мой. Като опитам да направя шот (независимо коя програмка използвам) PES-a спича и ме изхвърля. Поразгледах из други форуми и видях хора със същите проблеми, но там нямя отговор.maniakapetko написа: Ти с пача ли си,въобще?
Интересно ми е, защо досега нямах проблеми, а след инстала на fix-a се бъгна играта :/
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Това е бъг на конами .. не е от фикса, хора които дори не са и помирисвали БФЛ им е така !! бяло около конами при зареждане на мача, и т.н.
Така беше и в началото , когато излезе ПЕС 2008 имаше този проблем ... ама се оправи от самосебеси !!! До колкото си спомням имаше връзка с интернета , май ако си disconect са ОК .. нз
A да Nask0 .. като те гледам ти шо си иснталираш фикса при условие че нямаш бфл пача ? ДОРИ НЕ СИ И С ФИКСА
Така беше и в началото , когато излезе ПЕС 2008 имаше този проблем ... ама се оправи от самосебеси !!! До колкото си спомням имаше връзка с интернета , май ако си disconect са ОК .. нз
A да Nask0 .. като те гледам ти шо си иснталираш фикса при условие че нямаш бфл пача ? ДОРИ НЕ СИ И С ФИКСА
-
Евала Ванка ся сичко е кат трябва оценка 10 + за пача
-
- BFL Team™
-
AntrAcsA написа:Eвала на БФЛ ПЕС Тим и на БФЛ Тим !!!
-
Асене човека е написал че е инсталнал в1 и после фикса и че шота не е от него . Иначе и на мене ми се получи тва с адбордите...наистина странно..първия път когато инсталнах ПЕСа го имаше, после реинсталнах и го нямаше и сега с фикса пак се появи...тъпа раута
-
Абе японска му работа.AntrAcsA написа:Това е бъг на конами .. не е от фикса, хора които дори не са и помирисвали БФЛ им е така !! бяло около конами при зареждане на мача, и т.н.
-
Браво вече е перфектен пача!!!
Само да попитам едно нещо което малко ме дразни : Има ли начин да си добавя зимните трансфери за др лиги без да махам БФЛ пача.
Само да попитам едно нещо което малко ме дразни : Има ли начин да си добавя зимните трансфери за др лиги без да махам БФЛ пача.
Евала на тези които могат да четат.
Сега правя back-up na kitservera и ще си направя combo-то от пачове както си беше преди BFL.
Сега правя back-up na kitservera и ще си направя combo-то от пачове както си беше преди BFL.
Ам защо картинките на ботонките несъответстват с истинските ботонки в играта.Като дам на промени цакна на аксесоари виждам на роналдо на адриано и др. футболисти бутонките апак като дам върху тях излизат други пмогнете pls.
-
Пача е супер. Браво на БФЛ.
Значи, като пусна играта и докато съм в менютата засича много. Примерно като избера мастър лига и чакам почти минута, за да ми се покаже Load game. При повторно влизане всичко е ок. Обаче като изляза от играта и вляза наново и се получава същото. Инсталирал съм пача и фикса точно както е описано. Преди да сложа пача нямах такъв проблем. Ако някой може да помогне да пиши.
Значи, като пусна играта и докато съм в менютата засича много. Примерно като избера мастър лига и чакам почти минута, за да ми се покаже Load game. При повторно влизане всичко е ок. Обаче като изляза от играта и вляза наново и се получава същото. Инсталирал съм пача и фикса точно както е описано. Преди да сложа пача нямах такъв проблем. Ако някой може да помогне да пиши.
-
- BFL Team™
Е не.. не кажете , че се шегувате ??????????? вече се отказвам да ви разбера , чесно... явно не е достатачно , че 1000 пъти обеснихме от кво е , даже клип направихме за пълни идиоти .. и пак има хора които не са разбрали , шо сече и как да го оправят !!! Не върви на добре тая държава ...