BFL PES 2008 v1 Fix
-
callaway
Re: BFL PES 2008 v1 Fix
Ам защо картинките на ботонките несъответстват с истинските ботонки в играта.Като дам на промени цакна на аксесоари виждам на роналдо на адриано и др. футболисти бутонките апак като дам върху тях излизат други пмогнете pls.
-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
с един гигабайт повече от предиnakamura написа:колко гб става песа с бфл и тоя фикс?

-
__SaNd1__
т.е. 5.25 ГБ 
-
chentri
офффф наприли сте 2 домакински екипа много игра4и дет ве4е не се знае де са и аз в креате плеар си наприх 12-13 игра4а за да са както треа отбора а и немат си ни6то об6то футболистите в отбора сами се сетете за кои отбор говоря 4е повтарям едно и су6то и секи си прае кефа и не обръщат внимание
така ако си пе4елите по4итатели ,,браво на вас" 
-
НиКи
Кво инфо си дал бе?? Дал си имена. Ръст дал ли си?? Тегло дал ли си?? Позиции дал ли си?? НЕ!! Айде у лево тогава, аман от разбирачи..
-
__SaNd1__
Нема смисъл да се нервиш винаги ще има недоволни така че ... не обръщаи внимание пача си е перфект които не му харесва да си праи сам пачНиКи написа:Кво инфо си дал бе?? Дал си имена. Ръст дал ли си?? Тегло дал ли си?? Позиции дал ли си?? НЕ!! Айде у лево тогава, аман от разбирачи..
-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
чааакай малко ве... Кой си ти ве? Какъв си ти вее?chentri написа:офффф наприли сте 2 домакински екипа много игра4и дет ве4е не се знае де са и аз в креате плеар си наприх 12-13 игра4а за да са както треа отбора а и немат си ни6то об6то футболистите в отбора сами се сетете за кои отбор говоря 4е повтарям едно и су6то и секи си прае кефа и не обръщат вниманиетака ако си пе4елите по4итатели ,,браво на вас"
И най-важното - кога го даде тва инфоо веее? Аз доколкото помня ти се сети да дадеш инфото 2 дена след като бях направил инсталатора за пача, когато вече нищо не можеше да се променя ве. Ето ти даже линк http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?p=28019#p28019

-
НиКи
Ама и то е едно инфо...от него се разбират ръста и теглото за всички играчи, за които има претенции....
-
polimero
имам следния проблем играя с пирин и когато гостувам на черноморец и 2-та отбора излизат с бели екипи
само по чорапите ги различавам
случайно т'ва дали може да се оправи от некаде
само по чорапите ги различавам
случайно т'ва дали може да се оправи от некаде
-
motox
Пичове много е добър като цяло, бих се изкефил на някое от наще стадйончета те и коментатора много развалят иначе добре пресъздадената бг обстановка, тия пълни огромни стадйони не пасват на мач цска вихрен... а коментатора знам че неможе да се опрай за тва си го изкючвам 
P.S. Пуснете фикс за скорборда за широк екран конкретно 1680х1050 16:10 ми трябва
P.S. Пуснете фикс за скорборда за широк екран конкретно 1680х1050 16:10 ми трябва
-
kyynadd
- BFL Team™
Ти първо се научи да пишеш.chentri написа:офффф наприли сте 2 домакински екипа много игра4и дет ве4е не се знае де са и аз в креате плеар си наприх 12-13 игра4а за да са както треа отбора а и немат си ни6то об6то футболистите в отбора сами се сетете за кои отбор говоря 4е повтарям едно и су6то и секи си прае кефа и не обръщат вниманиетака ако си пе4елите по4итатели ,,браво на вас"
наприли - направили
игра4и дет ве4е - играчи дето вече
игра4а - играча
ни6то об6то - нищо общо
4е - че
су6то - също (така мисля)
секи си прае - всеки си прави
пе4елите по4итатели - печелите почитатели
"Ч" е над "tab", а "Ш" близо до enter.
-
gzagorov
Като отворихме темата...
Продължение:
треа - трябва
немат - нямат
кои отбор - кой отбор
За тези, които не знаят:
Ако пишете с фонетична подредба,
- "Ч" е над "Tab", както поясни kyynadd
- "Ш" е този бутон -> [
- "Ъ" е клавишът "Y" на литиницата
Подредба "БДС":
- "Ч" е на бутона " (за кавички)
- "Ш" се намира на латинското "Т"
- "Ъ" - "C" от латиницата
А, и слагайте, моля, тук-там точици и запетайки, че понякога не се разбира какво искате да кажете (не говоря за този случай)
Продължение:
треа - трябва
немат - нямат
кои отбор - кой отбор
За тези, които не знаят:
Ако пишете с фонетична подредба,
- "Ч" е над "Tab", както поясни kyynadd
- "Ш" е този бутон -> [
- "Ъ" е клавишът "Y" на литиницата
Подредба "БДС":
- "Ч" е на бутона " (за кавички)
- "Ш" се намира на латинското "Т"
- "Ъ" - "C" от латиницата
А, и слагайте, моля, тук-там точици и запетайки, че понякога не се разбира какво искате да кажете (не говоря за този случай)
-
MaFiOt$3tO
BFL PES 2008 става ли и за други релийзи(освен този,който е 5 и нещо ГБ).Например ще тръгне ли на
Pro.Evolution.Soccer.2008.DVD5-RiTUEL - около 3,5 GB
-
maniakapetko
Не става!MaFiOt$3tO написа:BFL PES 2008 става ли и за други релийзи(освен този,който е 5 и нещо ГБ).Например ще тръгне ли на
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
soliddd
А работи ли с официалните пачове 1.10 и 1.20 ??? Имам предвид при инсталирани такива дали ще тръгне?
-
AntrAcsA
- BFL Team™
-
bobsan_levskar
Начи имам следния проблем:инсталирам пача по дадените указания,правя всичко както е казано,но като стартирам играта ми пише,че не съм инсталирал правилно!Някой може ли да помогне????
-
maniakapetko
Пробвай отнова може би.bobsan_levskar написа:Начи имам следния проблем:инсталирам пача по дадените указания,правя всичко както е казано,но като стартирам играта ми пише,че не съм инсталирал правилно!Някой може ли да помогне????
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
bobsan_levskar
100 пъти инсталирах и трих ма пак нищо,някав друг ще да е проблема да го ева!!!