BFL FIFA Manager 2008
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: BFL FIFA Manager 2008
само със искане не става
и аз искам да карам във Формула 1
ама нещо не са ми отговорили на моите искания
проблеа, както и при ФИФА И ПЕС е базата данни
само че тук при ФМ това е 70% от нещата
така че е много важно да се направи като хората
П.С. мога да кажа на всички които желаят да вземат да разучат
едитора на играта и да са готови за догодина
не е сложно трябва малко време да се разучат нещата
ако има нещо неясно може да се пита, но и да обеснявам всичко
мене никои не ме е учел четеш из нета пробваш и така се получав нещата
много е гадно че няма хора за базата данни, защото имам едитора месеци преди да е излязла играта
и може пача да е готов малко след излизането на играта, но ... само се сещате.
и аз искам да карам във Формула 1
ама нещо не са ми отговорили на моите искания
проблеа, както и при ФИФА И ПЕС е базата данни
само че тук при ФМ това е 70% от нещата
така че е много важно да се направи като хората
П.С. мога да кажа на всички които желаят да вземат да разучат
едитора на играта и да са готови за догодина
не е сложно трябва малко време да се разучат нещата
ако има нещо неясно може да се пита, но и да обеснявам всичко
мене никои не ме е учел четеш из нета пробваш и така се получав нещата
много е гадно че няма хора за базата данни, защото имам едитора месеци преди да е излязла играта
и може пача да е готов малко след излизането на играта, но ... само се сещате.
Щом има толкова много работа не може ли да направите само А-група, а не както бяхте казали всички дивизии. Нали бяхте изпратили А-група за Мега пача, не може ли да се дооправи и да издадете само А-група и това да е пача за тази година.
-
Многоооо ти знае устата...Аз пък искам да има само Б група и Левски и Цска за допълнение !!!!!barsaaaaa написа:Щом има толкова много работа не може ли да направите само А-група, а не както бяхте казали всички дивизии. Нали бяхте изпратили А-група за Мега пача, не може ли да се дооправи и да издадете само А-група и това да е пача за тази година.
-
А май ти си мноо тъп начи предлагаш да няма А група да има само Цска и Лески а да си има Б група много умно от твоя страна ....marto135 написа:Многоооо ти знае устата...Аз пък искам да има само Б група и Левски и Цска за допълнение !!!!!barsaaaaa написа:Щом има толкова много работа не може ли да направите само А-група, а не както бяхте казали всички дивизии. Нали бяхте изпратили А-група за Мега пача, не може ли да се дооправи и да издадете само А-група и това да е пача за тази година.
http://www.fm08.de/en/ Гласувайте за България да имаме българско първенство в Фифа Мениджър 09 !!!
Дайте линкове за едитори на стадиони,екипи и лица и ше си направим наш пач
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Дай си скайпа ако имаш да те питам нещоPsYcho написа:Дайте линкове за едитори на стадиони,екипи и лица и ше си направим наш пач
Какво стана с този пач?До сега не трябваше ли да излезе?
-
Чети какво е писано досега....
Vencoi написа:НЯМА ДА ИМА ПАЧ ТАЗИ ГОДИНА
Напразно чакане момчета . Само ни излъгаха да им посещаваме сайта виж че правят пач на това на което те искат а не на това което искаме ние потребителите. Уж сайта е направен за нас пък уви търсят хора за игри който играя те и по малко хора от Фифа Мениджъра например. Само едно мога да кажа НЕСЕРИОЗНА РАБОТА.
-
Ти що не земеш да се гръмнеш с тъпите си коментари.Ебахти пиклиото седнал тук да критикува другите като няма да има няма да има и точка.Като толкова искаш си го направи сам ама сигурно си някав смотльо дето не знае да прави нищо друго освен да играе на компютара.NeatoN написа:Напразно чакане момчета . Само ни излъгаха да им посещаваме сайта виж че правят пач на това на което те искат а не на това което искаме ние потребителите. Уж сайта е направен за нас пък уви търсят хора за игри който играя те и по малко хора от Фифа Мениджъра например. Само едно мога да кажа НЕСЕРИОЗНА РАБОТА.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Явно няма да го бъде пача...жалко ама аз смятам да играя с БГ отбори и се хващам да си го правя сам няма да е толкова лъскав ама ще има основните неща!Искам само да попитам значи смятам да заменя Израелското първенство и да го разшера въпроса ми е като направя всичко както е в БГ първенството(1 а 2 б и 4 в групи) дали ще ми се запамети както трябва?И като направя отбори които не им задам определена лига автоматично ще влизат във В групата след края на първенстово нали?Надявам се да ми отговорите на въпроса и се захващам...
Дано да станат нещата със съдийте съм готов ся се захващам с отборите надявам се да успея да намеря достатъчно инфо да направя реалните играчи до юноши!
Само едно въпросче как да слагам емблемите на отборите щот немога да променя а директорията а пък незнам как се прави нов бадж файл!
Дано да станат нещата със съдийте съм готов ся се захващам с отборите надявам се да успея да намеря достатъчно инфо да направя реалните играчи до юноши!
Само едно въпросче как да слагам емблемите на отборите щот немога да променя а директорията а пък незнам как се прави нов бадж файл!
marto135 написа:Дай си скайпа ако имаш да те питам нещоPsYcho написа:Дайте линкове за едитори на стадиони,екипи и лица и ше си направим наш пач
psiho_kane
Направо не е истина да пишете такива глупости "няма кой да помага и т.н". След като обещавахте толкова време и много хора ви писаха , че искат да помагат и се събираха линкове и снимки да бяхте измислили нещо по умно като оправдание. Адски разочаровахте......
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
първо 90% от желаещите не знаеха за какво става на въпрос, а само със желание нямаше да стигнат далечеTelepol написа:Направо не е истина да пишете такива глупости "няма кой да помага и т.н". След като обещавахте толкова време и много хора ви писаха , че искат да помагат и се събираха линкове и снимки да бяхте измислили нещо по умно като оправдание. Адски разочаровахте......
второ двама почваха базата и се отказаха набързо и се наложи да я дам на Петър които е във САЩ и работи, но човека има две деца работа и нямаше много време да се занимава (не го упреквам въобще).
и какви са тези събрани линкове и снимки че не помня
Да никой няма право да го опреква щото човека не е длъжен да оставя работата и децата си за да работи върхо пач за който даже и не му се плаща. Но да питам дали няма да можете да преведете само играта .
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
колко?panoha написа:усещате ли колко ви падна рейтинга ...
-
Айде един ключ на тоя форум.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
вярно е, че никой не може да ви упреква, че не работите по пач, за който не ви се плаща. Въпреки че аз бих платил