Значи !! Познавам човек , който е близък до създателя на тази програма !! Обесних му , че имаме проблеми с нея .Той ми каза , че ако се спазва всичко точно няма да има проблеми и ми даде пълен ПАК със програми нужни за тази цел и опътване !!
Така , че ще го споделя с вас !
PES 2008 Online Pack
1. Инсталирате официалния пач на Конами 1.20
2. Слагате крака от Пака в директорията на играта !
3. СВАЛЯТЕ ХАМАЧИ : (има го в пака, най - новата версия , намерих и key )
Когато го инсталирате, изберте
"disable vulnerable services" когато ви пита за инсталация на защитата (нещо такова). Сега пуснете хамачи, изберете големия бутон. Пишете ник, и ИП адреса ви се появява отдолу (напр. 5.36.136.1)
4. Не съм на 100 % сигурен , че има някаква разлика дали файловете от PesmagazineOnline08 ще са в тази папка или в директорията на играта , но там стартирате " Run Me First!!!!!!! " накрая ви пита дали сте сигурени , че искате да направите тези корекции ... забелязах че като дам YES се включва Firewall !! Незнам дали така трябва да е но ако дадеш " No " това обезсмисля " Run Me First!!!!!!!.ехе " А и този пич нищо не ми каза за Firewall , но все пак си го имайте в предвид.
5. Пускате PESMagazine , Пишете ИП на приятели, с които играете, и се кънектвате по познатия ви начин . Самото кънектване ще е факт само ако почне обратно броена на прозореца , който е ще се появи след като изберете " Host " или " Client " и след това 10 секундно броене се минимизира .
После пускате ПЕСа, отивате в Онлайн и избирате сървър или клиент за юзърнайм и играете
В самия ПАК има туториал но човека , който го е писал е Харватин , ама пак се разбира от части .
... и те така !
Е успех
10x Kris !!