Аз сигурно те познаам смисъл не съм от там ама познаам супер ноо хораm0za4k0 написа:в 73 в софия е нормално
Температура в класните стаи
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: Температура в класните стаи
-
Абе човек,в коя стая си бе.Ако е 227 там е ебати студа.НиКи написа:1 АЕГ в Сф съм в най луксозната стая в цялото даскало и температурата е перфе
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
-
Просто не си бил в някоя на 4тия етаж да видиш ква жега е.НиКи написа:Същата, не е студ
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ммм, то при нас к'во беше в началото на годината. Всички с якета, стайна температура 12 С. После ни донесоха няква духалка . Супер тъпо, ник'ва ра'ота не вършеше. Аа, ся е добре, щот времето е хубаво . Аз съм в ПМГ в Бургас.
CSKA 4ever
-
А живееш в любимия ми град.Завиждам ти.dimobs написа:Ммм, то при нас к'во беше в началото на годината. Всички с якета, стайна температура 12 С. После ни донесоха няква духалка . Супер тъпо, ник'ва ра'ота не вършеше. Аа, ся е добре, щот времето е хубаво . Аз съм в ПМГ в Бургас.
Вашето даскало на колко етажа е,че има те 300 стаи?maniakapetko написа:Абе човек,в коя стая си бе.Ако е 227 там е ебати студа.НиКи написа:1 АЕГ в Сф съм в най луксозната стая в цялото даскало и температурата е перфе
-
Нямаме 300 стаи, просто на всеки етаж номера на стаята взима номера му. Смисъл ако си на първи етаж стаите са 100,101,102...., на 3-ти 301, 302.... и т.н.
-
- Обратна връзка:
И при нас е така.НиКи написа:Нямаме 300 стаи, просто на всеки етаж номера на стаята взима номера му. Смисъл ако си на първи етаж стаите са 100,101,102...., на 3-ти 301, 302.... и т.н.
-
Навсякъде е така бе!
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
Сега е над 25
-
O.oGalen написа:Вашето даскало на колко етажа е,че има те 300 стаи?maniakapetko написа:Абе човек,в коя стая си бе.Ако е 227 там е ебати студа.НиКи написа:1 АЕГ в Сф съм в най луксозната стая в цялото даскало и температурата е перфе
Навсякаде е така .