Smoke this weed...или Треевичкаа ша ляляля
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: Smoke this weed...или Треевичкаа ша ляляля
Средната възраст на потребителите в тоя форум е 12 години .. кви треви , кви 5 лв ??
-
Не съм я отворил аз тая тема, макар че така пише
-
Те има некой "дечица",който са пробвали от гъзарийка и да се правят на големи.AntrAcsA написа:Средната възраст на потребителите в тоя форум е 12 години .. кви треви , кви 5 лв ??
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Супер ноо се кефя че не съм на 12AntrAcsA написа:Средната възраст на потребителите в тоя форум е 12 години .. кви треви , кви 5 лв ??
Смисъл ноо се радвам че тая възраст я минах щото бях много прост и тн..
И аз се кефя брат ся съм на 14 тренирам в Ботев
А така и аз на толко ама тва е щото съм края на годинатаbpfcpld написа:И аз се кефя брат ся съм на 14 тренирам в Ботев
-
- BFL Team™
OMG , аз повече няма да влизам в тоя форум !!!SpEedBreakEr написа:А така и аз на толко ама тва е щото съм края на годинатаbpfcpld написа:И аз се кефя брат ся съм на 14 тренирам в Ботев
Е кво сме казали навсякъде ме обвиняват баси
-
- BFL Team™
ЛолSpEedBreakEr написа:А така и аз на толко ама тва е щото съм края на годинатаbpfcpld написа:И аз се кефя брат ся съм на 14 тренирам в Ботев
Лопайте нескуик и нема да се плашите
ЛЕВСКИ СОФИЯ
ТОВА е невероятен съвет А ДО КОЛКОТО СТИГА ВЕ АНТРАКСА ЗА КВО СЕ НИ УБВИНЯВАШ В НЕЩОGogo_t написа:ЛолSpEedBreakEr написа:А така и аз на толко ама тва е щото съм края на годинатаbpfcpld написа:И аз се кефя брат ся съм на 14 тренирам в Ботев
Лопайте нескуик и нема да се плашите
-
- BFL Team™
Да направим един фестивал ''Не на дрогата''?
-
- BFL Team™
пфффф деца деца... кво ви обвинявам бе ?? казах че няма да влизам във форума щото тук сте с по 10 години по малко от мен .. кво да правя тук !!!
Кво ли си викаш тея са некви ниски малки деца и се държат кат деца ? Ми ако не е така на 14 сме и айде за некви глупаси ни мислиш
-
SpEedBreakEr написа:Кво ли си викаш тея са некви ниски малки деца и се държат кат деца ? Ми ако не е така на 14 сме и айде за некви глупаси ни мислиш
Може и да не си мисли така,на тебе хубаво ли ще ти е да влезеш в форум на 4-годишни например
Те незнаят от де се влючва компа ,пък камо ли да имат форумmarto135 написа:SpEedBreakEr написа:Кво ли си викаш тея са некви ниски малки деца и се държат кат деца ? Ми ако не е така на 14 сме и айде за некви глупаси ни мислиш
Може и да не си мисли така,на тебе хубаво ли ще ти е да влезеш в форум на 4-годишни например
Е да прав сиmarto135 написа:SpEedBreakEr написа:Кво ли си викаш тея са некви ниски малки деца и се държат кат деца ? Ми ако не е така на 14 сме и айде за некви глупаси ни мислиш
-
Брат ми е на 5 а сам си включва и фифата......за кво говорим...пращам го при Слави за Кандидати за СлаваSpEedBreakEr написа:Е да прав сиmarto135 написа:SpEedBreakEr написа:Кво ли си викаш тея са некви ниски малки деца и се държат кат деца ? Ми ако не е така на 14 сме и айде за некви глупаси ни мислиш
-
Нямаше смисъл от тези цитати....
-
- BFL Team™
marto135 написа: Брат ми е на 5 а сам си включва и фифата......за кво говорим...пращам го при Слави за Кандидати за Слава
е това не е нищо не обичайно... фифата е орентирана към тази възрастова група