кое е най голямото дебри в България?

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.

кое е най голямото дебри в България?

Ботев пд-Локо пд
15
35%
ЦСКА-Левски
28
65%

Общо гласове: 43

НиКи

Re: кое е най голямото дебри в България?

Мнение от НиКи »

Еми айде тогава да нулираме резултатите от "вечното дерби", когато то не се е наричало "вечното дерби" и когато ЦСКА и Левски имат различна имена? Ква логика имате на моменти... :|
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:Еми айде тогава да нулираме резултатите от "вечното дерби", когато то не се е наричало "вечното дерби" и когато ЦСКА и Левски имат различна имена? Ква логика имате на моменти... :|
Абе не знам каква е моята логика, но все си мисля, че има разлика между преименуване и приемственост... :wasntme:
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Балки, юридически ЦСКА е наследник на АС-23, защото АС-23 и Шипка Победа образуват Чавдар, който пък заедно със Септември образува ЦСКА.
Та пак - дядо ти и баба ти са направили баща ти - той с майка ти е направил теб. Ти не си ли наследник на дядо си??
А дядото като умре кой получава наследството му - неговите кръвни наследници или се дава на държавата - кое е по-справедливо за теб?
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

ФК Панагюрище: Фк Тракия (Панагюрище) :D

Ама те тракия вече се казват Градус
ЛЕВСКИ СОФИЯ
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Родопа См vs Нашия Квартал
Е то не е точно дерби.. шото дето ги хванем ги там трещим с по 4 гола разлика 8)
BaLkI

Мнение от BaLkI »

MuSTaKa написа:Балки, юридически ЦСКА е наследник на АС-23, защото АС-23 и Шипка Победа образуват Чавдар, който пък заедно със Септември образува ЦСКА.
Та пак - дядо ти и баба ти са направили баща ти - той с майка ти е направил теб. Ти не си ли наследник на дядо си??
А дядото като умре кой получава наследството му - неговите кръвни наследници или се дава на държавата - кое е по-справедливо за теб?
Ами ФК Славия е създаден след обединение на Ботев(създаден през 1909) и Развитие(създаден през 1990), обаче на емблемата на Славия пише 1913, както на тази на ЦСКА пише 1948. Да, има някаква приемственост, но не става дума за едни и същи отбори. Защото аз мое да съм наследник на баща ми, но не взимам трудовия му стаж, нали? Така че е нелогично да добавяш някакъв резултат между АС-23 и Левски към историята на мачовете между Левски и ЦСКА.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Най - голямото дерби на България е Локомотив - Ботев!В последните години стават мн здрави мачове м/у двата отбора и определено това дерби измести Левски - ЦСКА!И двата "гранда" :giggle: както ги наричат(а всъщност не са никакви грандове) не може да напълни стадиона та за какво изобщо говорим и за каква атмосфера при положение че стадиона дори на този мач не е пълен, докато на Локомотив - Ботев стадионът винаги е пълен и атмосферата е страхотна независимо кои на коя позиция е та така това е моето мнение никои да не се сърди но определено този мач вече измести левски - ЦСКА по всякакви критерии това е от мен :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

BaLkI написа:
MuSTaKa написа:Балки, юридически ЦСКА е наследник на АС-23, защото АС-23 и Шипка Победа образуват Чавдар, който пък заедно със Септември образува ЦСКА.
Ами ФК Славия е създаден след обединение на Ботев(създаден през 1909) и Развитие(създаден през 1990), обаче на емблемата на Славия пише 1913, както на тази на ЦСКА пише 1948. Да, има някаква приемственост, но не става дума за едни и същи отбори. Защото аз мое да съм наследник на баща ми, но не взимам трудовия му стаж, нали? Така че е нелогично да добавяш някакъв резултат между АС-23 и Левски към историята на мачовете между Левски и ЦСКА.
Пак казвам, по тая логика дай да махнем успехите на ЦСКА и Левски, когато не се казвали така?!
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

__SaNd1__ написа:Най - голямото дерби на България е Локомотив - Ботев!В последните години стават мн здрави мачове м/у двата отбора и определено това дерби измести Левски - ЦСКА!И двата "гранда" :giggle: както ги наричат(а всъщност не са никакви грандове) не може да напълни стадиона та за какво изобщо говорим и за каква атмосфера при положение че стадиона дори на този мач не е пълен, докато на Локомотив - Ботев стадионът винаги е пълен и атмосферата е страхотна независимо кои на коя позиция е та така това е моето мнение никои да не се сърди но определено този мач вече измести левски - ЦСКА по всякакви критерии това е от мен :hi:

Това, че в последно време мачовете между ЦСКА и Левски не са интересни, не значи че това не е футболното дерби на България. Такива мачове са ставали между тези два отбора, за каквито Ботев и Локо могат само да мечтаят!! Стадиона на Ботев - Локо и Локо Ботев се пълни, шото стадионите им имат 10 000 места на кръст, даже пак остават празни места. А това, че вечното дерби не се пълни, е защото се играе в последно време на "Васил Левски", който има капацитет 4 пъти по голям от този на пловдивските стадиони. Това, че не се получава хубава атмосфера, много смешно ми звучи...бил ли си на мач между ЦСКА и Левски?
Изображение

Изображение
LS1914

Мнение от LS1914 »

__SaNd1__, не си ли гледал снимки от последното Вечно Дерби между Левски и Цска, за да твърдиш, че атмосферата на Локо - Ботев е по-добра :?:
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Научете се как се пишат отборите!
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Galen

Мнение от Galen »

ФК Волов (Шумен) vs. ФК Рапид Дивдядово (Шумен) :D
Не обръщайте внимание че още тези два отбора не са играли един срещу друг :rofl:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Днес стана яко дерби.. събрахме се големите магарета срещо младите надежди на квартала !!!
Моя братовчед е 22, зет му е на 27 , един комшия на 32 , аз съм 25 , един стар френд 23 срещо едни " ученички " :D так ги наричахме след мача !! момченца по на 16- 18 години, със голямо самочувствие.
Те уш по млади и по бягат , ама им скрихме топката , с точни пасове и добър дрибъл !!! Играхме 1 час и половина , леле незнам как съм издържал като ученик по 8 часа на ден футбол .
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

AntrAcsA написа:Днес стана яко дерби.. събрахме се големите магарета срещо младите надежди на квартала !!!
Моя братовчед е 22, зет му е на 27 , един комшия на 32 , аз съм 25 , един стар френд 23 срещо едни " ученички " :D так ги наричахме след мача !! момченца по на 16- 18 години, със голямо самочувствие.
Те уш по млади и по бягат , ама им скрихме топката , с точни пасове и добър дрибъл !!! Играхме 1 час и половина , леле незнам как съм издържал като ученик по 8 часа на ден футбол .
А така кварталните дербита са най-добри.След мача сядаш на по една биричка/количка/чайче/водчица и купон.Рядко има ядосани в тея мачове макар че съм ставал свидетел на 2 доста масови боя по време на такива "дербита". :P
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
bor_don

Мнение от bor_don »

е то и когато ЦСКА са били Левски с 5-0, тогава отборите са се казвали съответно Средец и Витоша, тогава, когато комунистите пратиха Левски на планината, значи и тва не трябва да се брои
bedrock

Мнение от bedrock »

за мен лично е ботев - локо и като мач е по интересен и като атмосфера на трибуните направете си сметка тази година дербито на пловдив на колежа беше по посетено от левски-цска а пък и двата отбора имат повече фенове
като цяло отборите от софия не могат според мен да се похвалят със голяма посещаемост (говорим за мачове само от родното парвенство) на цска срещу марек имаше 1500 човека а пък столицата е 2 милиона!!!! трагично е положението и при левски и локо софия а при славия е направо смешно !!!при положение че пловдив е 500 хиляден град и посещаемоста на мачовете е равна направете си сметка с тази на софия :) а пък запитайте се ако цска е на десето място кадето е сега ботев колко хора ще им ходат
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”