Нов пач!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Bale

Re: Нов пач!

Мнение от Bale »

_hi6tnika_ написа:Абе хора то стана май месец нема те ли си друга работа. След некой друг месец излиза Фифа 09 няма смисъл сега от пач и хората от Бфл не са на ваше разположение. Аз даже не ползвам БФЛ патча ама ги подкрепям. Все пак хората си имат и други ангажименти, някой завършват (както и аз), други си имат гаджета, трети работят, други са женени(с това обаче избих рибата). И според мен въобще не е нужно да излиза друг патч, този си е съвсем достатъчен. :wasntme: . Благодаря за вниманието
Съвсем достатъчен но не и за феновете на Берое, който са с коренно различен нов отбор :(
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Eми нз, май екипите са ни готови (със Цецо май ги направихме всички нови) :)
Светльо май нещо щеше да барника базата да оправи отборите... и Г. Аспарухов беше почнат да се прави...
Патч може и да има може и да няма, ама ще има нещо друго, което ще ви хареса ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Gogo_t написа:Eми нз, май екипите са ни готови (със Цецо май ги направихме всички нови) :)
Светльо май нещо щеше да барника базата да оправи отборите... и Г. Аспарухов беше почнат да се прави...
Патч може и да има може и да няма, ама ще има нещо друго, което ще ви хареса ;)
Остава сега да гадаеме какво е и да чакаме :D
Изображение
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Благодаря на тези, които се поставят на наше място! Ако трябва да сме честни всичко за фикса освен базата е готово. Както казах и в предния си пост, работим и върху други неща, отделно, че половината работим, някои са и извън страната и няма как да помогнат. Или на кратко, в момента сме страшно натоварени. Това, че повечето сте във ваканции и тн, не значи, че и ние имаме свободното време, което имате и вие. А за момчето, което твърди, че патча не струва, еми кажи ми тая година някой от многото фифа екипи по цял свят, който да е направил по-добър патч от нашия и ще ти резервирам 3 седмици в спа хотел.
Frantic

Мнение от Frantic »

ZhivkoBGR написа:Благодаря на тези, които се поставят на наше място! Ако трябва да сме честни всичко за фикса освен базата е готово. Както казах и в предния си пост, работим и върху други неща, отделно, че половината работим, някои са и извън страната и няма как да помогнат. Или на кратко, в момента сме страшно натоварени. Това, че повечето сте във ваканции и тн, не значи, че и ние имаме свободното време, което имате и вие. А за момчето, което твърди, че патча не струва, еми кажи ми тая година някой от многото фифа екипи по цял свят, който да е направил по-добър патч от нашия и ще ти резервирам 3 седмици в спа хотел.
може да ви е най-добър пача, но пак ми се прееба сезона, а и не само на мен.. демек най-доброто, но все пак нещо куца...
Frantic

Мнение от Frantic »

evelinho написа:
Frantic написа:Щом сме били неблагодарници - ми направете нещо за да сме ви благодарни. Ще ме извинявате ама тоя пач дето го направихте само и само да мине номера не струва! Няма да казвам защо, то се знае. Досега съм чакал да излзезе фикса, щото с тая версия 1 просто не може да се играе, все нещо ще се появи дето да ти развали сезона!!! Сега казвате, че фикс няма да има.Еми хубаво, няма да ви обиждам нито да ви упреквам, само че съм много разочарован тази година от вас! Ся ще почнете да изреждате колко труд сте вложили... еми сигурно е така, ама резултатите не са налице...
ti i takuv nemoje6 da napravi6 za tva mlakni !!!
ти пък не ми се прави на арбитар
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

ZhivkoBGR написа:Благодаря на тези, които се поставят на наше място! Ако трябва да сме честни всичко за фикса освен базата е готово. Както казах и в предния си пост, работим и върху други неща, отделно, че половината работим, някои са и извън страната и няма как да помогнат. Или на кратко, в момента сме страшно натоварени. Това, че повечето сте във ваканции и тн, не значи, че и ние имаме свободното време, което имате и вие. А за момчето, което твърди, че патча не струва, еми кажи ми тая година някой от многото фифа екипи по цял свят, който да е направил по-добър патч от нашия и ще ти резервирам 3 седмици в спа хотел.
щом всичко е готово около фикса пуснете само фикса трансферите не са толкова важни все пак фифата се почва от летния сезон! :) :wasntme:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Frantic написа:
може да ви е най-добър пача, но пак ми се прееба сезона, а и не само на мен.. демек най-доброто, но все пак нещо куца...
Едно е нещо да куца, съвсем друго е целия пач да не струва. Ай ся не прави от мухата - слон. ;)
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

щом всичко е готово около фикса пуснете само фикса трансферите не са толкова важни все пак фифата се почва от летния сезон! :) :wasntme:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Frantic

Мнение от Frantic »

vili4kata написа:
Frantic написа:
Едно е нещо да куца, съвсем друго е целия пач да не струва. Ай ся не прави от мухата - слон. ;)
Той пача като идея си е добър ама като се бъгне и всичко отива подяволите... да понякога мухата може да стане и слон...
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

Няма да има версия 1.1 край. точка по въпроса!
Изображение
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

Levski_forever написа:Няма да има версия 1.1 край. точка по въпроса!
:)
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Браво,като не знаят някой пикльовци кога да млъкнат,сега ще останат с пръст в устата.Като са толкова смотани сега да го духат.Евалата за решението такива идиотчета нищо не заслужават.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

maniakapetko написа:
Браво,като не знаят някой пикльовци кога да млъкнат,сега ще останат с пръст в устата.Като са толкова смотани сега да го духат.Евалата за решението такива идиотчета нищо не заслужават.
Евала Благо 8) заслужават си го!!!
PaCo

Мнение от PaCo »

eeee tolkova li trydno be6e da go kajete tva :D pone sega horata 6te znaqt da ne4akat ;) mersi za infoto...
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

:^)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Gogo_t написа::^)
Какво се учудваш Гого :wasntme: ми разбира се аз то като само ви досаждаме как ще има...прави сте ама не разбрах защо се учудваш
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Добре бе мааму стара, кой каза че няма да има патч ?! :^) Аз за кво съм правил екипите ? За тоя дет духа ?! :envy:
ЛЕВСКИ СОФИЯ
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Gogo_t написа:Добре бе мааму стара, кой каза че няма да има патч ?! :^) Аз за кво съм правил екипите ? За тоя дет духа ?! :envy:
Благо каза :) а естествено всеки иска пач
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

bpfcpld написа:
Gogo_t написа::^)
Какво се учудваш Гого :wasntme: ми разбира се аз то като само ви досаждаме как ще има...прави сте ама не разбрах защо се учудваш
ти още колко акаунта ще си напрайш... :^)
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”