Спешно! Помощ!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
dimobs

Спешно! Помощ!

Мнение от dimobs »

Оф, откъде да започна?! Ами влюбен съм в едно момиче от "А" клас в ПМГ Бургас (аз съм "Б") . Аз мислех, че тя няма да ми обърне внимание, но я харесвах. И един ден (рожденния ми) тя ми поиска пълномощно в Скайп. Аз, естествено се зарадвах, но не и го показах. За едно седмица много се сближихме и всеки ден си пишехме от 20.30 до 00.30, както и сутринта 2-3 часа. Беше ми много хубаво. Аз и казах, че съм влюбен в момиче, а тя ми каза, че трябва да призная на момичето, вместо да го крия в себе си. Тя също пускаше такива намеци към, но аз сменях темата. Казваше ми, че като ме види в училището краката и се подкосяват и не знае какво да прави. И аз бях така с нея. Проблема беше, че всички, които знаеха ми казваха, че тя е кучка и дори и да ходим заедно ще ме зареже след 2 дни. Тя е била гадже с почти всички от нейния клас (по 1-2 дни) . Аз все пак я обичах. И един ден и признах. Тя първоначално не се съгласи, защото ми каза, че много ме харесва, но не иска да ми разбие сърцето, защото с всички момчета, с които е ходила е било приключвало зле. Аз и казах, че много я обичам. По-късно тя ми каза, че е обмислила нещата и е решила, че трябва да пробваме. Аз се зарадвах. Не сме излизали заедно навън. Днес щяхме, но ... Аз обаче разбирах, че тя вече не изпитва нищо (станахме гаджета в петък) към мен. И и го казах. И в деня, в който щяхме да излезем, тя в 12.00 излезе от Скайпа и близо 6 часа не беше вътре.
Вечерта се върнах от мача ( Черноморец Бургас - Левски София ) и тя беше ми писала, че наистина не е трябвало да и го казвам ( това, че я харесвам. Аз и казах, че съм сгрешил като съм и признал, когато първоначално не се съгласи ) . Аз попитах за какво става въпрос и тя ми каза, че не ме харесва и решението и няма да се промени. Тя знаеше какво ми е в този момент и се държеше супер студено с мен. ;( Аз я питах дали ме е излъгала, като ми е казвала, че ме обича, а тя каза "нещо такова". Питах я къде съм сгрешил. Тя каза, че не съм винове аз, а момче от нейния клас ( Александър, в когото винаги щяла да бъде влюбена, въпреки че преди казваше, че бил женкар ). Аз и казах, че ми е много гадно, а тя след всеки неин отговор слагаше " :P " и се държеше супер студено и безчувствено. Аз и казах, че съм мислел, че поне тя е различна, а тя ми каза, че е така, само че по друг начин и пак завърши с " :P ". Каза ми "Аз съм безчувствена кучка, приеми го :P , ще го преживееш". Можете да си представите как се чувствах. ;( Въпреки, че съм само на 13 години аз много я обичам, от повече от година и половина. Не ми казвайте, че съм малък за това и само не ми казвайте да го забравя, защото не мога. Пиша тук, защото знам, че има много хора и се надявам някой с опит да ми помогне ;( !
Последно промяна от dimobs на 01 Май 2008 00:19, променено общо 1 път.
CSKA 4ever
Galen

Re: Спешно! Помощ!

Мнение от Galen »

Тегли и една майна на тази ;) И в нашия клас имаме една такава дето е била гадже с всички по 1 седмица,типична курва ;)
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Ой страшна сапунка,направо земи напиши сценарий ще спечелиш много. :D Сега сериозно.Цялата тази работа е неприятна не мога да кажа как се чувстваш не съм го преживявал,но ти съчувсвам.Честно.Тая ако си изтински мъж просто я заеби.Не прави нищо просто я забрави ще си харесаш друга няма вечна любов-тва е пълна простотия.И аз съм харесвал много момичета с някой съм излизал с други не.След като съм се разделял с някой се чувствах гадно,но минаваше и разбирах,че и тази не е била за мен.Ще се чувстваш гадно заради тва,но колкото по бързо се отърсиш толкона по добре.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
dimobs

Мнение от dimobs »

Fuck!!! А аз мислех да се самоубивам ;( . Ще се опитам да я забравя и моля още някой да пише :S !
CSKA 4ever
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Абе тоя форум почна да лъха на teenproblem... :wasntme: Ще се самоубиваш ли!? Ти луд ли си? Заради някаква си там... Я и еби майката и дотам! Любови достатъчно ще имаш в живота, спокойно!
monibgole

Мнение от monibgole »

dimobs, спокойно на 13 си само и имаш още много да преживяваш! Не се заблуждавай толкова към нея. Ако тя няма чуства към тебе просто няма смисъл да тъгуваш за нея.
НиКи

Мнение от НиКи »

Ебаси курвата....заеби я и гледай да и го върнеш както подобава.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

НиКи написа:Ебаси курвата....заеби я и гледай да и го върнеш както подобава.
Е тва е просташко.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
dimobs

Мнение от dimobs »

Майките ни се познават. Не че на нея и пука, ама ... днес ми пише, че снощи ми го е казала толкова брутално цитирам "щот не бях на кеф :P " и ся пак се държи супер гадно. Преди малко ми вика цитирам "може да станем приятели :P " ( в смисъл не гаджета, ми френдове ). Аз няма да и го върна тъпкано, щот не съм такъв :shake: и съм кавалер. Ся ми е супер тъпо :| . Незнам к'во да правя, а не мога се правя пред майка ми, че нищо ми няма, щото тя не знае, че сме били "гаджета". Ще се опитам днес да се самоубия. Който иска с мен - на гарата 17.30 на 5-ти коловоз пред влака от София :P . А ако не стане съм приготвил инжекция :happy: . Шегувам се :| . Винаги има 2-ри начин, но той не ме избавя от проблемите, а просто ме премахва от света ( т'ва е лошото :S ) . Ще се опитам да я забравя :| ... А само едно нещо извън темата:Имаше един сайт дето ти дават различни картинки и ти им слагаш надпис, например фланелка на Италия, номер 10 и си избираш какво да пише или баскетболна фланелка. Имаше и други неща, като едно копче дето си избираш к'во да пише на него.

Все още чакам отговори по темата от някой по-големи (АнтрАксА, па4о3 и др.) !!!
CSKA 4ever
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Аз мисля че изобщо не те е харесвала без да се обиждаш а просто нарочно го е направила за да се ебава с тебе :S ,разбрала е от някой че я харесваш и за да си направи кирия,е решила да те мотае ако си гледал некой такъв филм за "Как да разкараш гаджето за 10 дни " или пък някой друг ще ме разбереш
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Младеж, аз като сравнително доста по-голям от теб, мога да ти кажа, че когато бях малък, може би преди 2 години някъде, не знам.. имах 1 точно такъв случай. Само, че нещата не бяха така както са при теб, с училище и тн, а просто това момиче, което харесвах тъкмо беше скъсала с 1 приятел и аз реших, че това е момента да я обработвам и тн и тн и тн, резултата беше почти същия като твоя, само че при мен и тя искаше да ходим, но така и не тръгнахме, защото тя не искаше да ми разбива крехкото сърчице. Аз и казах добре тогава и тва беше(тя е от Балчик, аз съм от Добрич). Разбира се останахме си приятели, след няколко дена ме потърси и от тогава до ден днешен, когато някой отива на гости на другия си доставяме взаимно удоволствие(секс правим за неразбралите) ;)
dimobs

Мнение от dimobs »

CSKARA написа:Аз мисля че изобщо не те е харесвала без да се обиждаш а просто нарочно го е направила за да се ебава с тебе :S ,разбрала е от някой че я харесваш и за да си направи кирия,е решила да те мотае ако си гледал некой такъв филм за "Как да разкараш гаджето за 10 дни " или пък някой друг ще ме разбереш
Аве Ники, аз не бях казал на никой. Невъзможно е да е разбрала. Ма както и да е. Оказа се голяма кучка 8) . Не ми дреме за нея вече :devil:
CSKA 4ever
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

бате, как може да тръгнеш с момиче без да сте излизали и да кажеш че я обичаш без да си я опознал... О.о Ткива признания се прават като сте заедно (нямам предвид скайп и такива, а на живо) и трябва да подходиш по-полека за да не те наранят... А пък такива мацки стой далеч от тях...
Изображение
Изображение
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

klamer4o написа:бате, как може да тръгнеш с момиче без да сте излизали и да кажеш че я обичаш без да си я опознал... О.о Ткива признания се прават като сте заедно (нямам предвид скайп и такива, а на живо) и трябва да подходиш по-полека за да не те наранят... А пък такива мацки стой далеч от тях...
....че знаеш ли какви неща могат да ти направят.. :blush:
Punk_man

Мнение от Punk_man »

Остави сашко ли какъв беше да си я "помпи" :D не се занимавай ... има много по стойностни ...
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!" :|
Hrischo

Мнение от Hrischo »

dimobs написа:Майките ни се познават. Не че на нея и пука, ама ... днес ми пише, че снощи ми го е казала толкова брутално цитирам "щот не бях на кеф :P " и ся пак се държи супер гадно. Преди малко ми вика цитирам "може да станем приятели :P " ( в смисъл не гаджета, ми френдове ). Аз няма да и го върна тъпкано, щот не съм такъв :shake: и съм кавалер. Ся ми е супер тъпо :| . Незнам к'во да правя, а не мога се правя пред майка ми, че нищо ми няма, щото тя не знае, че сме били "гаджета". Ще се опитам днес да се самоубия. Който иска с мен - на гарата 17.30 на 5-ти коловоз пред влака от София :P . А ако не стане съм приготвил инжекция :happy: . Шегувам се :| . Винаги има 2-ри начин, но той не ме избавя от проблемите, а просто ме премахва от света ( т'ва е лошото :S ) . Ще се опитам да я забравя :| ... А само едно нещо извън темата:Имаше един сайт дето ти дават различни картинки и ти им слагаш надпис, например фланелка на Италия, номер 10 и си избираш какво да пише или баскетболна фланелка. Имаше и други неща, като едно копче дето си избираш к'во да пише на него.

Все още чакам отговори по темата от някой по-големи (АнтрАксА, па4о3 и др.) !!!
Сайта се казва http://www.imagechef.com (ако не става пробвай без "http://www.")
Silvera

Мнение от Silvera »

Брат не се занимвай с курви Гледай ги по характер а не по вънжен вид
SpEedBreakEr

Мнение от SpEedBreakEr »

ZhivkoBGR написа:Младеж, аз като сравнително доста по-голям от теб, мога да ти кажа, че когато бях малък, може би преди 2 години някъде, не знам.. имах 1 точно такъв случай. Само, че нещата не бяха така както са при теб, с училище и тн, а просто това момиче, което харесвах тъкмо беше скъсала с 1 приятел и аз реших, че това е момента да я обработвам и тн и тн и тн, резултата беше почти същия като твоя, само че при мен и тя искаше да ходим, но така и не тръгнахме, защото тя не искаше да ми разбива крехкото сърчице. Аз и казах добре тогава и тва беше(тя е от Балчик, аз съм от Добрич). Разбира се останахме си приятели, след няколко дена ме потърси и от тогава до ден днешен, когато някой отива на гости на другия си доставяме взаимно удоволствие(секс правим за неразбралите) ;)
Е то така нямат нищо общо историите :D
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”