За или против емотата?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: За или против емотата?
Така го мисля, така го пиша.
-
Много си е прав ![BFL]Mancho_United написа:Тва за метълите нетрябваше да го пишеш
-
Аз пък съм седнал И предпочитам да слушам Godsmack ,Korn, Evanescence, Metallica, Slipknot, System of a down, Static X и т.н ,отколкото Ивана,Преслава,Драгана и Петката ... Всеки има право на избор де - моя е този и си ме кефи И за да не спамим повече:
Емотата са психично болни хора ! Мазохисти !
Емотата са психично болни хора ! Мазохисти !
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
- BFL Team™
Както казах, всякакви хора има .
Аз примерно се кефя повече на Ивана,Преслава,Драгана и Петката и музика, която се пее за хубави работи, отколкото песни за кости, черва, убийства, дявола, изчадия и т.н.
Но дефакто слушам само old school черно и стари денс. Чалга само в определени периоди. И по нищо не можеш да познаеш че слушам това... Не нося дънки в, които мога три пъти да се побера, не ги ''вкарвам'' походките тип ''гаменче'', не размятам ръце на всяка приказка...
Аз примерно се кефя повече на Ивана,Преслава,Драгана и Петката и музика, която се пее за хубави работи, отколкото песни за кости, черва, убийства, дявола, изчадия и т.н.
Но дефакто слушам само old school черно и стари денс. Чалга само в определени периоди. И по нищо не можеш да познаеш че слушам това... Не нося дънки в, които мога три пъти да се побера, не ги ''вкарвам'' походките тип ''гаменче'', не размятам ръце на всяка приказка...
-
Въпрос - заслушвал ли си се в текстовете на метъла ?! Мога да ти ги пратя .. за какво се пее в 90% о песните:
как някой е останал сам
за любов (предимно за това се пее колкото и странно да звучи -пр. Nickelback групата)
за тъгава или болката (примерно на Evanescence - Torniquet)
и една много яка на Evanescence - Lithium .. пее се за Лития ,който е единственото лекарство против една болест... уникална песен !
Ся има песни на Менсън,Слипкнот и други ,в които се пее за нещата които ти изброи ,но пак казвам в 90% от всички песни се пее за горе споменатите неща
Godsmack,Evanescence,Nickelback,Korn,System of a down,Metallica,Nightwish и т.н и т.н
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
Абе и вие метълите сте едни...
-
В Rammstein - Rosenrot ако си имаше представа какъв е текста.....
-
зависи щото има емота и емота...
попринцип момиченцата са ми слабост ... но като цяло са простаци емотата то като излезеш и секи 5ти тинейджър е емо
попринцип момиченцата са ми слабост ... но като цяло са простаци емотата то като излезеш и секи 5ти тинейджър е емо
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!"
еми и аз не ги харесвам ама всеки си има право да си живее както си иска така че да си ходат облечени както си искат все ми е тая
-
Rockа е най-велик и който обижда Twisted Sister да ми падне в ръчичките само.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Дееба мн ме дразнат такива лайнари- праи са на някв нз и аз къв, на някво висше същество Тръгнал и вс едно крещи вижте ме аз съм увищожет о г живота, тъжно ми е и съм готин И кат го изшлевеш еди токат и стане от ЕМО на ЖЕНА
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
Пълни утепляци !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- BFL Team™
Най-лошото наказание за момченцата емо са да ги вкараш у фитнеса, да си развалят фините крачета и ръчички, да им обръснеш главата, да ги надрусаш за да са щасливи...
И после БОЙ БОЙ БОЙ...
И после БОЙ БОЙ БОЙ...
-
Организация Kill Emo For Fun (KEFF) нека се обединм срещу самоубииците и ги убием преди те да се самоубият
-
Абе тея са некви баси педерасчетата . В моя клас имам едно момиче емо - голяма курва . Кво мисля за тях?! - Не им мисля добро . Абе много ме нервят . Баси педерасите ...
CSKA 4ever
Ти се радвай че в твоя клас е една в моя са пет Едната си е издълбала ръката до кокалаdimobs написа:Абе тея са некви баси педерасчетата . В моя клас имам едно момиче емо - голяма курва . Кво мисля за тях?! - Не им мисля добро . Абе много ме нервят . Баси педерасите ...
Курвите са полезни за обществото и изискват уважениеdimobs написа:Абе тея са некви баси педерасчетата . В моя клас имам едно момиче емо - голяма курва . Кво мисля за тях?! - Не им мисля добро . Абе много ме нервят . Баси педерасите ...
-
Много са полезни ... колкото баба ми играе ръгби ...SpEedBreakEr написа:Курвите са полезни за обществото и изискват уважениеdimobs написа:Абе тея са некви баси педерасчетата . В моя клас имам едно момиче емо - голяма курва . Кво мисля за тях?! - Не им мисля добро . Абе много ме нервят . Баси педерасите ...
CSKA 4ever