AntrAcsA написа:Ае едно мое дело !
Докато ние спим , Торес това прави !!
Асене моля те брато махни го тва педалското, отвратително е винаги първо то ми ес рзарежда от страницата
Гого
AntrAcsA написа:Ае едно мое дело !
Докато ние спим , Торес това прави !!
bedrock написа:моля ви някой ако може да направи wallpaper от тая снимка
само ако може фона да е черен и някав хубав надпис георги христов
благодаря предварително
to6kobg написа:bedrock написа:моля ви някой ако може да направи wallpaper от тая снимка
само ако може фона да е черен и някав хубав надпис георги христов
благодаря предварително
Страшен мод за една велика игра макар че Rome:Total War е по-велика.Страшен колаж.А и ако някой помогне,само на мен ли не ми излиза в fullscreen мода като го пусна.Gogo_t написа:
тва да не се чудите е спалш скийн за един мод
НАчи тва се оправя като си свалиш http://4storing.com/c9rxy/61e0069e91be0 ... 5fa62.htmlmaniakapetko написа:Страшен мод за една велика игра макар че Rome:Total War е по-велика.Страшен колаж.А и ако някой помогне,само на мен ли не ми излиза в fullscreen мода като го пусна.Gogo_t написа:
тва да не се чудите е спалш скийн за един мод
Нямам,но ще си направя и ще го следа. Той мода си е популярен 4ма от класа ми го играем.ЗА жалос сега не го играя защото компа се бъгна и с Wina и играта замина,но благодарско за отговора даже утре пак ще си я кача.Gogo_t написа:А ти имаш ли рег във нашия форум като знаеш за мода ?
spam - абе да ти кажа в2 ще кърти мивки щот направих чисто нови щитови текстури и чисто нови тексутри на околу 4 единици (тежки копиеносци, тежки стрелци, леки копиеносци и тежки мечоносци но не елитните, отделно няколко души направиха нови скинове и 3д модели за болярската кавалерия и царската кавалерия) аз направих чисто нови менюта, екрани за зареждане, сплаш скрийн... ще има и още една нова епоха- околу царуването на цар КАлоян със нови нации и т.н. примерно Никейската империя, латинската империя...и доста малки модове за икономиката и геймплея са ни дали разрешение да ги включим... та задаващия се мод ще е доста сполучлив з тва направо ще го кръстим в2, а не в1.2 + ще има доста единици които няма да могат да се ползват за кампаниите но за къстъм бателъ ще могат (щото са малко спорни ) преди нямах светен комп та за тва беше малко зле работата със текстурие и менютата ама сега всичко е точноmaniakapetko написа:Нямам,но ще си направя и ще го следа. Той мода си е популярен 4ма от класа ми го играем.ЗА жалос сега не го играя защото компа се бъгна и с Wina и играта замина,но благодарско за отговора даже утре пак ще си я кача.Gogo_t написа:А ти имаш ли рег във нашия форум като знаеш за мода ?
E то тва е само от картата щот на къстъм батъл първата карта е няква пустиня нали знаешmaniakapetko написа:Страшна работа много добре.Само малко бг армията и палми изглежда страно.И къв спам я кви хубави колажчета.