GTA IV Излезе За Xbox360 !
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
GTA IV Излезе За Xbox360 !
http://zamunda.net/details.php?id=126675 ... Кеф...
-
Re: GTA IV Излезе За Xbox360 !
Да те светна, че не е от половин месец, поради причината, че датата и на излизане бе 29 април 2008г.napster написа:Ти откри Америка , от половин месец я има ...
-
Да те светна , че излезе в скай няколко седмици преди премиерата.Hrischo написа:Да те светна, че не е от половин месец, поради причината, че датата и на излизане бе 29 април 2008г.napster написа:Ти откри Америка , от половин месец я има ...
-
И за тва трябваше цяла тема да отваряте излези и какво,колко имат Xbox 360 и могат да я играят.Играх я на PS3 няколко часа и бих казал,че е много добра,но не заслужаваше целия тоя шум и истерия около нея.
P.S А и не питайте за емулатор такова животно няма.Едвали ще има скоро и да има ще ни трябват мин.Четириядрени процесори 4GB RAM DD3 и видео над GeForce 8600GT също DD3.
P.S А и не питайте за емулатор такова животно няма.Едвали ще има скоро и да има ще ни трябват мин.Четириядрени процесори 4GB RAM DD3 и видео над GeForce 8600GT също DD3.
Последно промяна от maniakapetko на 05 Май 2008 15:22, променено общо 1 път.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Доста хора , това че я нямаш не означава че никой няма.maniakapetko написа:И за тва трябваше цяла тема да отваряте излези и какво,колко имат Xbox 360 и могат да я играят.
Аз след месец също ще имам.
Разпространениеmaniakapetko написа:И за тва трябваше цяла тема да отваряте излези и какво,колко имат Xbox 360 и могат да я играят.
-
Не смятам,че е нужно заради някой игри да си зимам конзола каквата и да било.Всъщно имам PSPде ама не го смятам за пълнокръвна конзола и междодругото напстер виждам,че и ти имаш та да те питам хакнато ли ти е PSPто.napster написа:Доста хора , това че я нямаш не означава че никой няма.maniakapetko написа:И за тва трябваше цяла тема да отваряте излези и какво,колко имат Xbox 360 и могат да я играят.
Последно промяна от maniakapetko на 05 Май 2008 15:27, променено общо 1 път.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Кой те кара ?Темата е за тези, които имат конзола.Като нямаш, защо въобще пишеш тук?maniakapetko написа:Не смятам,че е нужно заради някой игри да си зимам конзола каквата и да било.napster написа:Доста хора , това че я нямаш не означава че никой няма.maniakapetko написа:И за тва трябваше цяла тема да отваряте излези и какво,колко имат Xbox 360 и могат да я играят.
-
И кой каза , че се купува заради една игра? Има доста добри игри , които или не излизат за PC или излизат много късно (а някои дори са много тежки) , а и си е друго да играеш на 42' плазма в хола , отколкото на малкия монитор ...
-
НЕ ми се карай моляте,просто изказвам мнение.
-
Ега излезе за PC
-
За тва си прав.Няма нужда от ъпгрейд и тнт.Но ако случайно нямаш повече от 29' се губи кефа и става по зле отколкото монитор.napster написа:И кой каза , че се купува заради една игра? Има доста добри игри , които или не излизат за PC или излизат много късно (а някои дори са много тежки) , а и си е друго да играеш на 42' плазма в хола , отколкото на малкия монитор ...
-
Че карам ли ти се
Ето един лист с игрите на Xbox360 , обърни внимание на екслузивните : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games
+ Това GTA ще бъде играта на годината , не виждам защо мислиш обратното? Обоснови се моля те Приятелите ми казват че е много добра. Погледай някои канал онлайн и гледай мултиплейъра ... Ще си промениш мнението.
ЕДИТ :
Ето един лист с игрите на Xbox360 , обърни внимание на екслузивните : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games
+ Това GTA ще бъде играта на годината , не виждам защо мислиш обратното? Обоснови се моля те Приятелите ми казват че е много добра. Погледай някои канал онлайн и гледай мултиплейъра ... Ще си промениш мнението.
ЕДИТ :
Затова може да се играе и на монитор , така че не е голяма загуба. В моята стая имам 32' , в хола 42 , в спалнята 32' . Само този в моята стая не подържа HDMI , камоли HDTV ... Така че аз ще играя или на монитор или в хола.maniakapetko написа:За тва си прав.Няма нужда от ъпгрейд и тнт.Но ако случайно нямаш повече от 29' се губи кефа и става по зле отколкото монитор.napster написа:И кой каза , че се купува заради една игра? Има доста добри игри , които или не излизат за PC или излизат много късно (а някои дори са много тежки) , а и си е друго да играеш на 42' плазма в хола , отколкото на малкия монитор ...
Последно промяна от napster на 05 Май 2008 15:35, променено общо 1 път.
-
Дата за PC няма.Според слухове октомври,но нещо се съмнявам.MrDeqn написа:Ега излезе за PC
-
Можем да се обзаложим , че ще излезе Декемвриmaniakapetko написа:Дата за PC няма.Според слухове октомври,но нещо се съмнявам.MrDeqn написа:Ега излезе за PC
Помнете ми думите ...
-
Играта е играх вече пак казвам МНОГО Е ДОБРА но не е нещо велико/революционо какъвто беше един DOOM 3,Half-Life 2,даже и един Gears of War ако щеш нещо поне в началота Xbox 360 ексклузивно.Игра на годината за мен е Gears of War 2(всъщност е заради тая игра бих си купил Xbox 360) или ако излезе нещо като HL3,Кризис 2 или нещо от тоя сорт,но не и GTA4.napster написа:Че карам ли ти се
Вярвам ти чесно, че даже нема да излезе щото никъв обород няма кат я дърпат доколкото съм чувал, друго си е за PS нека я дърпат колкото си искат, щом го нямат PS-анаnapster написа:Можем да се обзаложим , че ще излезе Декемвриmaniakapetko написа:Дата за PC няма.Според слухове октомври,но нещо се съмнявам.MrDeqn написа:Ега излезе за PC
Помнете ми думите ...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
чшшш, напстере, ти мноо знаеш, ама ич не отговаряш по скайпа. Имам предложение лятната ваканция да ми дойдеш на гости в София с хбокса, хем ще видиш няколко каруци в центъра щом твърдиш че не си виждал такива
А скайпа как ти е ?IvanMladenov написа:чшшш, напстере, ти мноо знаеш, ама ич не отговаряш по скайпа. Имам предложение лятната ваканция да ми дойдеш на гости в София с хбокса, хем ще видиш няколко каруци в центъра щом твърдиш че не си виждал такива