Руска Премиер Лига за ФИФА
Re: Руска Премиер Лига за ФИФА
==================
SV3NC3 ,тоя руски пач дет си го намерил няма да има нищо общо с истинският (http://fifasoccer.ru/)-само там са били най яките руски пачове!
ИНАЧЕ ТИ ЗНАЕШ ЧЕ СЕ ГОРДЕЕМ С ВАС!
ЗАЩОТО РУСНАК БГ ЛИГА НЕ ПРАВИ!
SV3NC3 ,тоя руски пач дет си го намерил няма да има нищо общо с истинският (http://fifasoccer.ru/)-само там са били най яките руски пачове!
ИНАЧЕ ТИ ЗНАЕШ ЧЕ СЕ ГОРДЕЕМ С ВАС!
ЗАЩОТО РУСНАК БГ ЛИГА НЕ ПРАВИ!
================================================================XpucTo написа:Въпроса за цялата тема беше точно това. Те са 80 пъти повече от нас, а не могат/не искат да направят това което ние правим_GAGATA_ написа:Само за една "А" група от 16 отбора не са свършили кой знае какво.Инсталирах го и сега ще го трия.Няма нито един стадион ама нито един.Играчите имат хубави снимки в менюто, но приказките че имат реални лица са измишльотина.Цветан Генков е направен с брада и коса неотговаряща на истината като изглежда все едно е на 40 години!?! Останалото е ясно направили са екипи миниекипи и точните състави.Много грозно впечатление ми направи че играчите от руското първенство са писани изцяло с големи букви.Все едно са най-големите бате заеби.Целият патч и менютата в играта стават на руски което е отвратително поне за мен.
извинявай но ако на Българите(вас) не плащат за пачове то кой руснак ще тръгне да плаща на тия хора дето правят РПЛ ТЕ РУСИЯ НЕ МОГАТ ДА СИ РЕШАТ ЕКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ! И НЕ САМО ТОВА!
-
- BFL Team™
А ние Убразованието.
Ще ви кажа само едно нещо "Радвайте се че в България има такива професионалисти които са 100пъти по добри от другите европейски" и за нас правят най-хубавия пач в цяла Европа и вие пак не сте доволни.На какво прилича това?!
ochko написа:А ние Убразованието.
извинявай,но ако имаш предвид мен,това не удря до смях,защото живея в Русия 7 години,
и между другото е много трудно да виждаш родината си едва 2 месеца (лятото) !
И ако мислите че в Русия живот се живее то грешите фатално!
Поне руснаците уважават братята православни!
от къде го взе това че не съм доволен бе,къвто и супер пач да излезе пак ще играя вашият,и вие го знаете много добре!Galen написа:Ще ви кажа само едно нещо "Радвайте се че в България има такива професионалисти които са 100пъти по добри от другите европейски" и за нас правят най-хубавия пач в цяла Европа и вие пак не сте доволни.На какво прилича това?!
аз не говоря за тебе а за такива лиглювци дето тука пишат че пача не им харесва или са си развалили фифатаvancha написа:от къде го взе това че не съм доволен бе,къвто и супер пач да излезе пак ще играя вашият,и вие го знаете много добре!Galen написа:Ще ви кажа само едно нещо "Радвайте се че в България има такива професионалисти които са 100пъти по добри от другите европейски" и за нас правят най-хубавия пач в цяла Европа и вие пак не сте доволни.На какво прилича това?!
Всеки си има право на мнение дали му харесва или не
Ре: Руска Премиер Лига за ФИФА
еи моля жи кайете каде мога да си изтегля руския пач даите линк плс
Едно е да плюеш и да ругаеш екипа, друго е да кажеш, че не ти харесва.. Аз просто завиждам на търпението и хладнокръвието на БФЛ.. То бива да ругаеш, но това наш'то е прекалено... Ей го и тоз berbatinio ли къв е там.. Един труд не полага да пише правилен български, ама бърза да вземе патч Абе просто откъдето и да се погледне, все куца...Жалко! Аз, че съм 12 годишен пиша по-правилно от тоя..Gosh0 написа:Всеки си има право на мнение дали му харесва или не
може да спорим с години на тая тема но ФАКТ Е че БФЛ тази година надминаха не само руския но и други пачове и то правени в страни на които професионалната лига плаща на тийм да направи пач. БФЛ БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА
П.П. малко повече старание до година
П.П. малко повече старание до година
-
Ето ви Руската лига http://www.filefront.com/10127402/russi ... _patch.rar