Програмка за СТАДИОНИТЕ
Програмка за СТАДИОНИТЕ
Здравейте БФЛ все още съм новобранец докато си цъках в 1 сайт за ПЕС 2008 намерих 1 програмка за създаване на стадиони или нещо такoва . Ето я и нея (Само трябва 1 регистрация ) : http://forum.gorna.net/viewtopic.php?t= ... 8b3ff19f5a
Надявам се да съм ви помогнал
(АКо случайно някои от вас знае програмката моля да бъда извинен)
Благодаря !!
Надявам се да съм ви помогнал
(АКо случайно някои от вас знае програмката моля да бъда извинен)
Благодаря !!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Mapuo на 17 Май 2008 20:50, променено общо 2 пъти.
-
Re: Програмка за СТАДИОНИТЕ
Whoow!Изглежда трудно, но и интересно.Почвам да се уча
п.с. това талибанско име на програмата ме плаши (rofl) Пускам Касперски за всеки случай
п.с. това талибанско име на програмата ме плаши (rofl) Пускам Касперски за всеки случай
-
Абе брат това да не е някакъв пач със стадиони, защото в архива има само папката "cv_1.img", а в нея 12 файла "unnamed_339", "unnamed_441" и т.н.
Ето тва е оправих линк-а обаче тази програмка е бая тегава аз не мога да я разгадая ама тука в тоя форум си има майстор за тази програмка мисля че с нея наи лесно ще стане
А за това със онея стадиони те са направени с тази програмка !! Ще се опитам да намея туторял за да погледнете как се прави игрище !!
А за това със онея стадиони те са направени с тази програмка !! Ще се опитам да намея туторял за да погледнете как се прави игрище !!
-
Mapuo написа:Ето тва е оправих линк-а обаче тази програмка е бая тегава аз не мога да я разгадая ама тука в тоя форум си има майстор за тази програмка мисля че с нея наи лесно ще стане
Error
No torrent with ID.
-
- BFL Team™
тия програмки ги знаем одавна.. правим всичко възможно за стадионите ... стига да има в.2
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
и вместо да ровите из гугъл и да поствате фейк програми, следете нормални ПЕС форумиAntrAcsA написа:тия програмки ги знаем одавна.. правим всичко възможно за стадионите ... стига да има в.2
Програмите за стадиони са 2 и се казват Blender и Stadium Studio 2008
Ок просто в 1 известен сайт за ПЕС 2008 беше направил стадиони с тази програмка .
Просто исках да ви помогна и се извинявам !!
Просто исках да ви помогна и се извинявам !!
-
- BFL Team™
Програмата от която е шота, най-горе е 3д макс, а талибанското име е името на стадионаMoNteSo написа:Whoow!Изглежда трудно, но и интересно.Почвам да се уча
-
- BFL Team™