Берое в "Б" група а Беласица в "А"

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
gzagorov2

Re: Берое в "Б" група а Беласица в "А"

Мнение от gzagorov2 »

MuSTaKa написа:Гъзгоров, за упорството си отлиташ за една седмица, достатъчно време да се научиш да пишеш.

И Зенит постига толкова много, защото бюджетът на клуба е колкото на първенствата на Сърбия, Хърватия и България, взети заедно.
Името ми не е "Гъзгоров", така че не съм сигурен кой трябва да се учи да пише...
MuSTaKa, виж сега... Ей, не се научихте, че бан по IP вече не е опция (поне явно не за теб). Като привървеници на ЦСКА (всеки път го оправяш - ок, така ще го пиша щом не може да остане във времето), знам че сте свикнали да имате власт и да раздавате "правосъдие".
Ами... за Зенит... нали ние левскарите десетилетия вече се опитваме да ви кажем същото - ЦСКА бяха отбора създаден от държавата - имаха пари, имаха власт - как няма да имат и успехи.
Може все пак да измислиш нещо по-убедително като причина да ме баннеш (пардон, да се опиташ да ме баннеш). Надявам се да си спазиш обещанието и до 27-ми да ми върнеш стария акаунт. И те съветвам повече да не ме обиждаш, защото не знам дали забелязваш, но аз не го правя. Ако и аз започна да те обиждам, няма да ти стигне времето да ми триеш коментарите ("цветенцата"). Само че не съм възпитан така и затова се сдържам... засега.
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

The_Game_Beroeca написа:Берое не отиват в Б група 100% заради Локо пд!!! Има 6анс да накажат Локо ПД заради феновете им и да ги пратят в В група или да разпуснат отбора заради феновете които са обили 7 полицая тъи че не отписваите старазагорския клуб
Надявай се :rofl: Такава възможност няма.А и има разлика между Обили и ранили.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

gzagorov2 написа: Името ми не е "Гъзгоров", така че не съм сигурен кой трябва да се учи да пише...
MuSTaKa, виж сега... Ей, не се научихте, че бан по IP вече не е опция (поне явно не за теб). Като привървеници на ЦСКА (всеки път го оправяш - ок, така ще го пиша щом не може да остане във времето), знам че сте свикнали да имате власт и да раздавате "правосъдие".
Ами... за Зенит... нали ние левскарите десетилетия вече се опитваме да ви кажем същото - ЦСКА бяха отбора създаден от държавата - имаха пари, имаха власт - как няма да имат и успехи.

Хехе, браво, ще се сетиш как се пише.
Колкото до ЦСКА и Зенит - аз ако почна да ти говоря за характера на отборите преди 1989г., за СОБСТВЕНАТА ви история и привилегии тогава, наистина няма да стигне мястото, ама така е, когато некомпетентни като теб обичат да се изказват по въпроси, от които си нямат понятие. Затова млъкни, щото се излагаш като кифладжия. Освен ако не говориш за държавата, в чийто апарат бяха Цола Драгойчева, Ангел Солаков, Борис Велчев и други знайни и незнайни меверейски герои.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
gzagorov3

Мнение от gzagorov3 »

Хе-хе, и сега не знам кой се излага като кифладжия. Пак ли бан, бе... ццц. И защо сега? Какво съм направил, освен че те изнервям? Не разбра ли, че не става. Между другото почват да ми свършват e-mail-ите :rofl: Знаеш ли, то се заформи нещо като надхитряне. Не че не ми е забавно де, ама айде да не "украсяваме" повече темата (както си решиш, де).
За Левски и ЦСКА няма да споря повече - няма смисъл да те убеждавам, няма да се получи. Пък и не е това което целя. Това към което имам претенции е за обидите. Имаме напредък - в последния ти коментар намаше такива. Сега ако и бан-овете уредим,... направо ще съм горд със себе си. :giggle:

Редакция: "Какво съм направил, освен че те изнервям?" беше добавено по-късно. Без него имах чувството, че коментара ми беше прекалено приятелски за да е предназначен за човек, който ме е обидил.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

асфкапосф;лйаф;йхв2фйш'лфювшщи';ска
''
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Мустако.. кво праите бе ??
Децка му работа баси !!
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

През кура ми е, че съм те бил обидил, след като правиш същото.
Айде поемай и третия.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Първо, на живо няма да имаш нито смелостта, нито достойнството да ме питаш нещо такова.
И второ, ако все пак успееш, ще ти счупя главата.

Пикльо дребен.
Gonzo

Мнение от Gonzo »

Мустак, кога един път няма да баннеш някой, който е започнал спор/дискусия с теб и не е на твоя страна ?
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Явно не правиш разлика между спор и обиждане.

И допълнителните акаунти не са разрешени.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Заключено

Обратно към “Свободна зона”