Името ми не е "Гъзгоров", така че не съм сигурен кой трябва да се учи да пише...MuSTaKa написа:Гъзгоров, за упорството си отлиташ за една седмица, достатъчно време да се научиш да пишеш.
И Зенит постига толкова много, защото бюджетът на клуба е колкото на първенствата на Сърбия, Хърватия и България, взети заедно.
MuSTaKa, виж сега... Ей, не се научихте, че бан по IP вече не е опция (поне явно не за теб). Като привървеници на ЦСКА (всеки път го оправяш - ок, така ще го пиша щом не може да остане във времето), знам че сте свикнали да имате власт и да раздавате "правосъдие".
Ами... за Зенит... нали ние левскарите десетилетия вече се опитваме да ви кажем същото - ЦСКА бяха отбора създаден от държавата - имаха пари, имаха власт - как няма да имат и успехи.
Може все пак да измислиш нещо по-убедително като причина да ме баннеш (пардон, да се опиташ да ме баннеш). Надявам се да си спазиш обещанието и до 27-ми да ми върнеш стария акаунт. И те съветвам повече да не ме обиждаш, защото не знам дали забелязваш, но аз не го правя. Ако и аз започна да те обиждам, няма да ти стигне времето да ми триеш коментарите ("цветенцата"). Само че не съм възпитан така и затова се сдържам... засега.