198 sm -110 kgmaniakapetko написа:Ебахти половината сте страшни дребосъци.Аз съм 186 см. и тежа феноменалните 90 кг.
Гигантите на форума.AntrAcsA написа:198 sm -110 kgmaniakapetko написа:Ебахти половината сте страшни дребосъци.Аз съм 186 см. и тежа феноменалните 90 кг.
Да разбрахме че екипа е фр само кат каза мдрbpfcpld написа:Ето ме и мен УаКъв съм олигофрен глейте мдр предишния ми рег тук беше niki_19121 сега съм с този не заради друго щото си забраих паса
![]()
Нищо лично просто правя реклами на екипите на нашия отбор
2-ри Във франция
OMGklamer4o написа:192 см, 65 кила
MoNteSo написа:OMGklamer4o написа:192 см, 65 кила
Аз съм 175 см на 64 кила и ми казват, че съм слаб преставям си какъв си ти
При мъжете тази болест е почти невъзможно да съществува.Просто има някъв невероятен метаболизъм.Брат ми също е 192 и 65кг и колкото и да яде и най мазните сандвичи и пици пак не качва при някой хора е така.AntrAcsA написа:Да нямаш анорексияklamer4o написа:192 см, 65 кила
Нямам анорексия, дори не изглеждам кльощав, просто не знаеш как сераAntrAcsA написа:Да нямаш анорексияklamer4o написа:192 см, 65 кила
Ае голямо сране ще да е !! Аз съм 198 и тежа около 110 кг и съм в норамална форма !klamer4o написа:Нямам анорексия, дори не изглеждам кльощав, просто не знаеш как сераAntrAcsA написа:Да нямаш анорексияklamer4o написа:192 см, 65 кила