Първо, искам да се извиня на The_Game_Beroeca (и на всички, които са се почувствали засегнати), че с един осрахме темата му. Не съм искал, но когато някой ме обиди, мисля че не трябва да оставям нещата така, а да се защитя. И не са много начините, по които един обикновен потребител може да го направи. Затова създадох тази тема, за да не продължаваме с цирка там. Всеки, който иска да се позабавлява, може да прочете темата: Берое в "Б" група а Беласица в "А". Моля модераторите да не я трият

Mustaka, ти каза, че съм те обидил. Та, може ли да ми поясниш кога точно съм го направил, че не се сещам?
А пък и това с бановете... Поздравления - успя да ме баннеш още преди да съм влязъл в акаунта си - доста си бърз

Това е! Мислех да призова всеки да изкаже мнението си по въпроса, обаче няма да го направя, тъй като виждам, че при тази дикратура ще си навлечете само неприятности.
А ти, Mustaka, може би ще изтриеш тази тема, нали? Пък и взех малко да се уморявам, така че тази вечер мисля да спра. Ако е необходимо може да пиша утре, ако темата съществува тогава. И ако не ме баннеш... пак.