Нали има мъже, защо са ти жени ?dimobs написа:Много са полезни ... колкото баба ми играе ръгби ...SpEedBreakEr написа:Курвите са полезни за обществото и изискват уважениеdimobs написа:Абе тея са некви баси педерасчетата . В моя клас имам едно момиче емо - голяма курва . Кво мисля за тях?! - Не им мисля добро . Абе много ме нервят . Баси педерасите ...
За или против емотата?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: За или против емотата?
-
... ... Както вика един приятел "Да живее бг проституцията" и аз го допълвам "при подрастващите"dimobs написа:
Нали има мъже, защо са ти жени ?
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!"
-
Емотата са пълни злетаци как момичетата емота са ви слабост кат им видиш ръцете 6и побегнеш.Мога да ви кажа че емотата това са хора които винаги са били сянка и ся изникват и вище къв педерас съм. Тея са пълни утрепаци . И мога да ви кажа че ако им чуете гласовете на педровците(емотата) просто с кеф да го биеш.А за момичетата има други които са 1000000 пъти по-красиви и по-големи лица.Ся ако ви пратя една снимка на женско емо ще умрете.Това че някои снимки в нета има яки дет се срещат на 1000 години не означава че всички са такива.ТВЪРДО ПРОТИВ
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
-
- Обратна връзка:
Ми дай я, пък ме съмнява, че е чак толко зле...ivoto написа:Емотата са пълни злетаци как момичетата емота са ви слабост кат им видиш ръцете 6и побегнеш.Мога да ви кажа че емотата това са хора които винаги са били сянка и ся изникват и вище къв педерас съм. Тея са пълни утрепаци . И мога да ви кажа че ако им чуете гласовете на педровците(емотата) просто с кеф да го биеш.А за момичетата има други които са 1000000 пъти по-красиви и по-големи лица.Ся ако ви пратя една снимка на женско емо ще умрете.Това че някои снимки в нета има яки дет се срещат на 1000 години не означава че всички са такива.ТВЪРДО ПРОТИВ
И аз имам няколко такива снимки,от момичетата от нашия класivoto написа:Емотата са пълни злетаци как момичетата емота са ви слабост кат им видиш ръцете 6и побегнеш.Мога да ви кажа че емотата това са хора които винаги са били сянка и ся изникват и вище къв педерас съм. Тея са пълни утрепаци . И мога да ви кажа че ако им чуете гласовете на педровците(емотата) просто с кеф да го биеш.А за момичетата има други които са 1000000 пъти по-красиви и по-големи лица.Ся ако ви пратя една снимка на женско емо ще умрете.Това че някои снимки в нета има яки дет се срещат на 1000 години не означава че всички са такива.ТВЪРДО ПРОТИВ
-
- Обратна връзка:
ПостниGalen написа:И аз имам няколко такива снимки,от момичетата от нашия класivoto написа:Емотата са пълни злетаци как момичетата емота са ви слабост кат им видиш ръцете 6и побегнеш.Мога да ви кажа че емотата това са хора които винаги са били сянка и ся изникват и вище къв педерас съм. Тея са пълни утрепаци . И мога да ви кажа че ако им чуете гласовете на педровците(емотата) просто с кеф да го биеш.А за момичетата има други които са 1000000 пъти по-красиви и по-големи лица.Ся ако ви пратя една снимка на женско емо ще умрете.Това че някои снимки в нета има яки дет се срещат на 1000 години не означава че всички са такива.ТВЪРДО ПРОТИВ
-
-
EMO момичета може но емо момчета са недорасли педалчета
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Който не е виждал незнае кви боклуци са!!!Един от моя клас се опитам да си среже вените с пергел оттогва целия клас го мрази,един ден много почна да се отваря и с един фр го пребихме и оня се разрева!!!Та при тях няма разлика пола всички са боклуци!!!