GFX: FIFA 07 BG version RELEASED!
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Re: GFX: FIFA 07 BG version RELEASED!
Ем в моя форум казаха че е уникално и интрото супер сте се справили пача е страшенAntrAcsA написа:Ае никой нищо не казва за интрото
1280x1024 предполагам ,но и компа трябва да ти е добърel`magnifico написа:аз съм с LG 19 инча,LCD,TFT + TV Tuner ама той не е важен та на ква резолюция да си пусна фифа че да върви по-добре пача?
еми аз с 128мб видео карта като бях (ATI RADEON 9200) и 512МБ РАМ си играех на медиум без грам лаг А и ако смениш резолюцията и качеството на графиката ,не трябва да се преинстал фифата,а просот да я смениш пак На high обаче ще ти насича - но може да пробваш. Ако видео картата ти не е вградена ще е поносимо за игра,но предполагам че е вградена затова цъкай на mediumБФЛ_d1Av0lo написа:Искам да попитам ще върви ли играта на медиум,монитора ми е LCD 17 компа е стандартен,което ще рече свястна видео карта и 512мб рам...Неискам да рискувам щото ме мързи да преинсталвам фифата моля Манчо да каже ако знае какъв ще е ефекта
Браво за труда,ама аз предпочитам да гледам лицето на Мъри или Бай Гроздан,даже и на Тройчо Беройчо Галатасарайски пред дъртата физиономия на Фъргюсън[BFL]Mancho_United написа:И тук един личен въпрос - може ли да чуя отзивите за минилицата на мениджърите ? Харесват ли ви и пускате ли си сезона с лицето на Бате Ицо
Клубни пристрастия Все пак затова лепнах 10 ,за да може всеки да си избира
едит: ся ако си фен на Горно-нанадолнище немога ти помогна
фен съм на Левски пак добре че Мауриньо го има[BFL]Mancho_United написа:Клубни пристрастия Все пак затова лепнах 10 ,за да може всеки да си избира
Е то Левски,Горно-нанадолнище .. се едно и също Майтеп де
Иначе браво за пача иначе при мене компа пробвах да играя един мач и бих с 4:0 . Са се чуда заслужава ли си да играя фифа[BFL]Mancho_United написа:Е то Левски,Горно-нанадолнище .. се едно и също
Тва е малко възможно дори на Amateurnicks написа:Иначе браво за пача иначе при мене компа пробвах да играя един мач и бих с 4:0 . Са се чуда заслужава ли си да играя фифа[BFL]Mancho_United написа:Е то Левски,Горно-нанадолнище .. се едно и също
еми при мене е възможно на Semi ProUnstoppable написа:Тва е малко възможно дори на Amateurnicks написа:Иначе браво за пача иначе при мене компа пробвах да играя един мач и бих с 4:0 . Са се чуда заслужава ли си да играя фифа[BFL]Mancho_United написа:Е то Левски,Горно-нанадолнище .. се едно и също
-
брей върнах се и какво виждат мойте очи бравос бфл бравос
-
- Обратна връзка:
Еми аз и на World Class си ги бия с 5-6 ама определено има разлика... преди оставях компа сам срещу вратаря излизах ми с вратаря и той вкарваше 1 от 10... а сега играе доста по разумно... и все пак истината на фифа е игра в multyplayer просто single изтъпява за няма и месец но това е лично мнениеnicks написа:еми при мене е възможно на Semi ProUnstoppable написа:Тва е малко възможно дори на Amateurnicks написа: Иначе браво за пача иначе при мене компа пробвах да играя един мач и бих с 4:0 . Са се чуда заслужава ли си да играя фифа
а тоя пач ше баца ли на медиум???Щот кат пусна на хайт и отивам по-дяволите...като дадът някое повторение само черно седи иначе по-време на игра си е добре ама ни ма кефи така...
баца и на медиум , ама много малко от възможностите на GFX вървят на медиумancho написа:а тоя пач ше баца ли на медиум???Щот кат пусна на хайт и отивам по-дяволите...като дадът някое повторение само черно седи иначе по-време на игра си е добре ама ни ма кефи така...
По-добар пач прес скромният си живот не сам виждал! Интрото е яко Този син фон върху надписите в менютата също са много добри Компютара е по-силен,тревата е уникална Нямам думи просто невероятно
Кажете, има ли някакви сериозни подобрения по отношение на геймплея. Знам, че в описанието пише, че има, но искам да знам на практика как е. Защото аз играя PES, пробвах вчера FIFA (без GFX), обаче пак си ми изглежда много дървена (мое лично мнение). Та с GFX 07 как е?
и аз не играх фифа ма с GFX започнах да цъкам по няколко пъти на денgzagorov написа:Кажете, има ли някакви сериозни подобрения по отношение на геймплея. Знам, че в описанието пише, че има, но искам да знам на практика как е. Защото аз играя PES, пробвах вчера FIFA (без GFX), обаче пак си ми изглежда много дървена (мое лично мнение). Та с GFX 07 как е?
-
- Обратна връзка:
gzagorov, те ЕА не могат от години да подобрят геймплея, та ние ли
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
даMuSTaKa написа:gzagorov, те ЕА не могат от години да подобрят геймплея, та ние ли
менове дайте бг линк за пача че моя нет е баван за чужди сайтове 10х