Ако знаете - веднага линка тук

ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ ГЛЕДАЛ МИНЬОР И КАЛИАКРАdimobs написа:Някой да знае, дали има в Интернет мача между ПФК ЦСКА 31 и Отбора на звездите. Сега се прибрах вкъщи и нямах възможност да го гледам по ТВ
.
Ако знаете - веднага линка тук
Да,жалко,че сте вие.Поредния отбор след Левски,ЦСКА,Ботев и Доко ПД с агитки предимно създадени от хулигани.А да ни е честито!ЗА многото нови счупени седалки,носове,безредици и тнт.MoNteSo написа:ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ ГЛЕДАЛ МИНЬОР И КАЛИАКРА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПАК СМЕ В ГРУПА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поне ходиме на мачове (hi) Като ти гледам аватара си славист(OMG).maniakapetko написа:Да,жалко,че сте вие.Поредния отбор след Левски,ЦСКА,Ботев и Доко ПД с агитки предимно създадени от хулигани.А да ни е честито!ЗА многото нови счупени седалки,носове,безредици и тнт.MoNteSo написа:ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ ГЛЕДАЛ МИНЬОР И КАЛИАКРА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПАК СМЕ В ГРУПА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MoNteSo написа: За човек-фен на отбор, чиято публика е изградена предимно от ветераните от втората световна война
А даноmaniakapetko написа:А и дано с това участие в А група ви запомнят с футбол а не с простоти те ви.
И аз го търсих,но май го няма никъде за сега целия мач и едва ли ще излезе някъде.dimobs написа:Стига спам! Зададох въпрос
AntrAcsA написа:по принцип има цели мачове по торентите.. ама този едва ли ще го има.. то на стадиона имаше едва 100 човека и то стюарди..страшен юбилеи
иначе като идея не беше зле,
Бербо , Марто !!
За честването на 60 годишнината ви си имат задължения, а за мача с Левски няматНиКи написа:Бате тия 100 човека ти ли ги броиБяха няколко хиляди, иначе съм съгласен, че трябваше да има повече публика. Но доста не дойдоха заради дъжда, други са били на почивка и т.н. Хората си имат задължения
Зе ми думата от клавиатурата !!!Gonzo написа:За честването на 60 годишнината ви си имат задължения, а за мача с Левски няматНиКи написа:Бате тия 100 човека ти ли ги броиБяха няколко хиляди, иначе съм съгласен, че трябваше да има повече публика. Но доста не дойдоха заради дъжда, други са били на почивка и т.н. Хората си имат задължения
тоз и той другnapster написа:От които голяма част фенове на Барса.