те хората искаха поне подобрение на версия 1,тя вобще не струва бе смешник,maina написа:БЕ СТОЙ СИ У ТУРСКОТО ПАНАГЮРИЩЕ И НЕ ЛЪЖИ БЪЛГАРИТЕ)))
дори руснаците дето имат 1 лига в пача са се постарали повече от вас)))
те хората искаха поне подобрение на версия 1,тя вобще не струва бе смешник,maina написа:БЕ СТОЙ СИ У ТУРСКОТО ПАНАГЮРИЩЕ И НЕ ЛЪЖИ БЪЛГАРИТЕ)))
Населението е предимно християнско православни, такива са и повечето черкви, като има и една протестантска.
В околностите на града са разположени и няколко православни параклиса.
Мюсюлманите не са представени сред коренното население, т.к. по време на османското владичество, градът е бил забранен за тях. Дължи се в течение на времето на две причини: през времето на еничарите, градът е бил длъжен да дава т.н. Кръвен данък, което е давало привилегията да не бъде населяван с османци. По-късно българското население е трябвало да охранява проходите през Средна гора, което е давало същата привилегия.
Ами сега ?В града преобладава християнското население от всичките клонове на християнската религия — източноправославни, католици, източнокатолици, арменско-апостолическо изповедание, протестанти (адвентисти, баптисти, петдесятници и др.). В града има мюсюлманска и еврейска общности. Има храмове на всички религии.
или БФЛ имат таен договор с руснаците те да правят гадни патчове за да могат бфл да се извиняват с тяхyambolov написа:кое им е по хубаво на руснаците???
лицата?-не мисля
стадионите?-не мисля
екипте>-не мисля
GFX?-до колкото знам нямат
саунд?-не мисля
менюта?-не мисля
*или аз немога да мисля или руснаците са гола вода пред бфл
руския патч не струва
може те руснаците за една водка дават всичкоyambolov написа:
кое им е по хубаво на руснаците???
лицата?-не мисля
стадионите?-не мисля
екипте>-не мисля
GFX?-до колкото знам нямат
саунд?-не мисля
менюта?-не мисля
*или аз немога да мисля или руснаците са гола вода пред бфл
руския патч не струва
или БФЛ имат таен договор с руснаците те да правят гадни патчове за да могат бфл да се извиняват с тях