TOTAL CLUB MANAGER 2005 Искам помощ от бфл

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
Silvera

TOTAL CLUB MANAGER 2005 Искам помощ от бфл

Мнение от Silvera »

Бфл тръпнах си играта от замуда после си записах пача за бг първенство а ма те трагва бг първенството :S :S ако можете да ми казете как да го направия да играя със бг отбори че ми се играе много а й направих си кариера със челси а ма и при пускатенето на мача ми заби ако можете да ми казете как да подкрам бг отборите че аз искам само с бг отбори да играем :S :S
Темата я пиша тука че в темата на играта нема да получа бърз отговор 10х за помоща
Silvera

Re: TOTAL CLUB MANAGER 2005 Искам помощ от бфл

Мнение от Silvera »

няма ли никой да помогне по въпроса искам много да играя с бг отборите :( :( :(
Silvera

Мнение от Silvera »

да ви питам некой пробвал ли е 2004 да сложе бфл пача за това :P :P че казват повече хора че 2004 е по добра от 2005
Silvera

Мнение от Silvera »

записах си 2004 + бфл пача а ма защо ги нема българите :( :( :( :( моля некой даст да ми казе защо не иска
Silvera

Мнение от Silvera »

Опрвих го с малко мъка молко ровене из папките аднах bfl пача :party: :party: :party: :party:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Използвай "едит" а не да си пишеш сам. То е хубаво да си говориш сам .. ама по лошо е да си задаваш въпроси 8)
Silvera

Мнение от Silvera »

некой да ми казе как да ги адна за 2005 :P :P че на 2004 имаше накква програма вътре а са така нема едитор некав имаше и аз аднах а са нема на 2005
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”