UEFA Champions League Final 2008 : Man United vs Chelsea

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
AntrAcsA
BFL Team™

Re: UEFA Champions League Final 2008 : Man United vs Chelsea

Мнение от AntrAcsA »

ганчо.. още веднъж да видя линк към ония нещастници ще ми ядеш баннана !! :^)
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

И мен никога неможе да ме убедите че К. Роналдо играе по - добре... и както мноого хора взеха да казват че е по - успял и от ИСТИНСКИЯ си Роналдо.
Сега за Европейското ... голяма част от "феновете" на К Роналдо са за Португалия....
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

К.Роналдо играе много ама много добре колкото и да не искате да го приемете.. не може да заблуди цял сват , че е добър играч и да му дават награда след награда а всъщност за нищо да не става !!Просто няма такъв вариант.!!!!Слепец ще види , че прави с топката каквот си иска , че е уникално бърз , единствения му недостатак е , че много задържа топката и забавя пасовете ... ама във финала на шампионската лига името обратното ми направи впечетление.. изключително точни пасове и навременен дрибъл и центриране , беше просто безглешен . А и все още е много млад , едва на 22 години е.
napster

Мнение от napster »

AntrAcsA написа:К.Роналдо играе много ама много добре колкото и да не искате да го приемете.. не може да заблуди цял сват , че е добър играч и да му дават награда след награда а всъщност за нищо да не става !!Просто няма такъв вариант.!!!!Слепец ще види , че прави с топката каквот си иска , че е уникално бърз , единствения му недостатак е , че много задържа топката и забавя пасовете ... ама във финала на шампионската лига името обратното ми направи впечетление.. изключително точни пасове и навременен дрибъл и центриране , беше просто безглешен . А и все още е много млад , едва на 22 години е.
Като изключим дуспата, която така малоумно искаше да вкара, наистина игра много добре.
Изображение
Torres40

Мнение от Torres40 »

AntrAcsA написа:ганчо.. още веднъж да видя линк към ония нещастници ще ми ядеш баннана !! :^)
Мисля че говориш за Ganchev21,и никакъв линк не виждам камоли да е писал скоро :giggle:
АнТиТрАкС ти за кой викаше на финала за ШЛ.Според мен Челси съвсем заслужено загуби фианала,те винаги са губели важните мачове,и колкото Абрамовиц да влага пари мисля 4е са орисани да губят,те последните години нямат важна попеда освен срещу леввски и Барцелона.

САМО Ливърпул :party:
napster

Мнение от napster »

Torres40 написа:
AntrAcsA написа:ганчо.. още веднъж да видя линк към ония нещастници ще ми ядеш баннана !! :^)
Мисля че говориш за Ganchev21,и никакъв линк не виждам камоли да е писал скоро :giggle:
АнТиТрАкС ти за кой викаше на финала за ШЛ.Според мен Челси съвсем заслужено загуби фианала,те винаги са губели важните мачове,и колкото Абрамовиц да влага пари мисля 4е са орисани да губят,те последните години нямат важна попеда освен срещу леввски и Барцелона.

Съвсем логично е , че мненията на Ганчев да са изтрити от модератор , заради линковете.
Познай от 2 пъти за кой е...
Ако според теб ВАЖНА победа е била тази срещу Левски... и да я сравняваш с тази срещу Барселона!?
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Torres40 написа:

AntrAcsA написа:Torres40=Ganchev21=ban
napster

Мнение от napster »

Как разбра ве да го... :D
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

napster написа:Как разбра ве да го... :D

Ами супер явно е... :^)
RED_ARMY

Мнение от RED_ARMY »

napster написа:Как разбра ве да го... :D
Според теб как разбра да те.............. :giggle:
napster

Мнение от napster »

:giggle:
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

В интерес на истината пича е уникално прост и веднага си личи ..а и първия пост на тоя торесчо беше в темата на ганчев .. ТИ СИ НАЙ ДОБРИЯ !!! ... след банна на Ганчев тия Торесчо стана много активен... а до вчера имаше само 2 поста ! Пусна тема " Каде са " Като питаше защо е изгонен Ганчев и каде му е била темата с лицата ! Като постояно го защитава него и БПЛ , а тоя ганчев си баца за БПЛ просто си прави реклама на лицата тук щото никой не им посещава форума ...
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”