UEFA Champions League Final 2008 : Man United vs Chelsea
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: UEFA Champions League Final 2008 : Man United vs Chelsea
ганчо.. още веднъж да видя линк към ония нещастници ще ми ядеш баннана !!
-
И мен никога неможе да ме убедите че К. Роналдо играе по - добре... и както мноого хора взеха да казват че е по - успял и от ИСТИНСКИЯ си Роналдо.
Сега за Европейското ... голяма част от "феновете" на К Роналдо са за Португалия....
Сега за Европейското ... голяма част от "феновете" на К Роналдо са за Португалия....
-
- BFL Team™
К.Роналдо играе много ама много добре колкото и да не искате да го приемете.. не може да заблуди цял сват , че е добър играч и да му дават награда след награда а всъщност за нищо да не става !!Просто няма такъв вариант.!!!!Слепец ще види , че прави с топката каквот си иска , че е уникално бърз , единствения му недостатак е , че много задържа топката и забавя пасовете ... ама във финала на шампионската лига името обратното ми направи впечетление.. изключително точни пасове и навременен дрибъл и центриране , беше просто безглешен . А и все още е много млад , едва на 22 години е.
-
Като изключим дуспата, която така малоумно искаше да вкара, наистина игра много добре.AntrAcsA написа:К.Роналдо играе много ама много добре колкото и да не искате да го приемете.. не може да заблуди цял сват , че е добър играч и да му дават награда след награда а всъщност за нищо да не става !!Просто няма такъв вариант.!!!!Слепец ще види , че прави с топката каквот си иска , че е уникално бърз , единствения му недостатак е , че много задържа топката и забавя пасовете ... ама във финала на шампионската лига името обратното ми направи впечетление.. изключително точни пасове и навременен дрибъл и центриране , беше просто безглешен . А и все още е много млад , едва на 22 години е.
Мисля че говориш за Ganchev21,и никакъв линк не виждам камоли да е писал скороAntrAcsA написа:ганчо.. още веднъж да видя линк към ония нещастници ще ми ядеш баннана !!
АнТиТрАкС ти за кой викаше на финала за ШЛ.Според мен Челси съвсем заслужено загуби фианала,те винаги са губели важните мачове,и колкото Абрамовиц да влага пари мисля 4е са орисани да губят,те последните години нямат важна попеда освен срещу леввски и Барцелона.
САМО Ливърпул
-
Съвсем логично е , че мненията на Ганчев да са изтрити от модератор , заради линковете.Torres40 написа:Мисля че говориш за Ganchev21,и никакъв линк не виждам камоли да е писал скороAntrAcsA написа:ганчо.. още веднъж да видя линк към ония нещастници ще ми ядеш баннана !!
АнТиТрАкС ти за кой викаше на финала за ШЛ.Според мен Челси съвсем заслужено загуби фианала,те винаги са губели важните мачове,и колкото Абрамовиц да влага пари мисля 4е са орисани да губят,те последните години нямат важна попеда освен срещу леввски и Барцелона.
САМО Ливърпул
Познай от 2 пъти за кой е...
Ако според теб ВАЖНА победа е била тази срещу Левски... и да я сравняваш с тази срещу Барселона!?
-
- BFL Team™
Torres40 написа:Мисля че говориш за Ganchev21,и никакъв линк не виждам камоли да е писал скороAntrAcsA написа:ганчо.. още веднъж да видя линк към ония нещастници ще ми ядеш баннана !!
САМО Ливърпул
AntrAcsA написа:Torres40=Ganchev21=ban
-
-
- BFL Team™
napster написа:Как разбра ве да го...
Ами супер явно е...
Според теб как разбра да те..............napster написа:Как разбра ве да го...
-
-
- BFL Team™
В интерес на истината пича е уникално прост и веднага си личи ..а и първия пост на тоя торесчо беше в темата на ганчев .. ТИ СИ НАЙ ДОБРИЯ !!! ... след банна на Ганчев тия Торесчо стана много активен... а до вчера имаше само 2 поста ! Пусна тема " Каде са " Като питаше защо е изгонен Ганчев и каде му е била темата с лицата ! Като постояно го защитава него и БПЛ , а тоя ганчев си баца за БПЛ просто си прави реклама на лицата тук щото никой не им посещава форума ...