Еми измислените отбори са моя прищявка и аз също нося отговорност затова се постарах да го направя да може всички да се изкефим на БФЛ-тоMapuo написа:Хубаво е да има хора като теб брат с този add-он фифата е по реална без тея отбори на феновете браво браво шапка ти свалям !!
BFL FIFA 08 Ver. 1.0 + Edit by Rap17ka7a
-
- Обратна връзка:
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 + Edit by Rap17ka7a
-
като няма оправените еднакви екипи (поне това) не може да се играе нормално ...rap17ka7a написа:Еми измислените отбори са моя прищявка и аз също нося отговорност затова се постарах да го направя да може всички да се изкефим на БФЛ-тоMapuo написа:Хубаво е да има хора като теб брат с този add-он фифата е по реална без тея отбори на феновете браво браво шапка ти свалям !!
-
- Обратна връзка:
То също не е част от базата и нямам идея как да го оправя.За кои еднакви екипи имаш предвид дето като играеш ЦСКА ЦСКА екипите са еднакви__SaNd1__ написа:като няма оправените еднакви екипи (поне това) не може да се играе нормално ...rap17ka7a написа:Еми измислените отбори са моя прищявка и аз също нося отговорност затова се постарах да го направя да може всички да се изкефим на БФЛ-тоMapuo написа:Хубаво е да има хора като теб брат с този add-он фифата е по реална без тея отбори на феновете браво браво шапка ти свалям !!
-
Може ли някой да ми прати пача на скайп - evelinho , защото не ми дава да се тегли от тоя сайт МОЛЯ ВИ!!!
-
Еми измислените отбори са моя прищявка и аз също нося отговорност затова се постарах да го направя да може всички да се изкефим на БФЛ-то [/quote]
като няма оправените еднакви екипи (поне това) не може да се играе нормално ... [/quote]
То също не е част от базата и нямам идея как да го оправя.За кои еднакви екипи имаш предвид дето като играеш ЦСКА ЦСКА екипите са еднакви [/quote]
Калиакра - Дунав ; Ботев - Калиакра се са сини екипите ... не може се играе нормално с тея еднакви екипи ... видима нямат 1 мини екип локо ст загора също но все пак пача е добър щото момчетата са се потрудили но поне фикс за тия еднакви екипи да имаше мен трансферите не ми треат голям зор с тия трансфери и с тая графика която си беше добре направена ...
като няма оправените еднакви екипи (поне това) не може да се играе нормално ... [/quote]
То също не е част от базата и нямам идея как да го оправя.За кои еднакви екипи имаш предвид дето като играеш ЦСКА ЦСКА екипите са еднакви [/quote]
Калиакра - Дунав ; Ботев - Калиакра се са сини екипите ... не може се играе нормално с тея еднакви екипи ... видима нямат 1 мини екип локо ст загора също но все пак пача е добър щото момчетата са се потрудили но поне фикс за тия еднакви екипи да имаше мен трансферите не ми треат голям зор с тия трансфери и с тая графика която си беше добре направена ...
-
- Обратна връзка:
като няма оправените еднакви екипи (поне това) не може да се играе нормално ... [/quote]__SaNd1__ написа:Еми измислените отбори са моя прищявка и аз също нося отговорност затова се постарах да го направя да може всички да се изкефим на БФЛ-то
Калиакра - Дунав ; Ботев - Калиакра се са сини екипите ... не може се играе нормално с тея еднакви екипи ... видима нямат 1 мини екип локо ст загора също но все пак пача е добър щото момчетата са се потрудили но поне фикс за тия еднакви екипи да имаше мен трансферите не ми треат голям зор с тия трансфери и с тая графика която си беше добре направена ...[/quote]
Не гледай мен... аз нямам никаква идея за графичната част.Аз и за базата нямах идея ама леко полеко се научих.Обаче сега имам все по-малко свободно време и затова нямам време да се ровя
-
окс само казвам че можеше БФЛ да пуснат фикса за екипите но ги разбирам ся секи си има ангажименти и личен живот а иначе Владо браво за това което си направил
Не ти трябва тоя пач повярвай ми!evelinho написа:Може ли някой да ми прати пача на скайп - evelinho , защото не ми дава да се тегли от тоя сайт МОЛЯ ВИ!!!
-
- Обратна връзка:
Не е патч а адд-он ревахте един куп време, за да ви се даде нещо без отборите от ФС и аз го направих.Сега не ви трябвал.Защо не вземеш да се застреляш!?Тогава нищо няма да ти трябва и няма да дразниш околния свят бебе такова!Frantic написа:Не ти трябва тоя пач повярвай ми!evelinho написа:Може ли някой да ми прати пача на скайп - evelinho , защото не ми дава да се тегли от тоя сайт МОЛЯ ВИ!!!
-
Само на мен ли ни6ту не ми стана?Седят си отборите то СФ пак ми крашва с немските отбори??Направих каквото пи6е изтеглих го разархивирах пуснах я и пак са6тото.Пробвах да си изтрия сейфовете и пак да разархивирам ама пак ни6ту не се полу4и Ако някой може да ми помогне ще сам му много признателен
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!!
-
- Обратна връзка:
Сейфовете 100% трябва да ги махнеш.Разархивираш на десктопа и се появява една папка cmn която и даваш копи и я пействаш във папка дата на фифата.Фифата трябва да е изключена.go6ona написа:Само на мен ли ни6ту не ми стана?Седят си отборите то СФ пак ми крашва с немските отбори??Направих каквото пи6е изтеглих го разархивирах пуснах я и пак са6тото.Пробвах да си изтрия сейфовете и пак да разархивирам ама пак ни6ту не се полу4и Ако някой може да ми помогне ще сам му много признателен
да, човека пита за пача и аз му казах, че не си заслужава да го тегли! Къде съм писал нещо за твоя ад-он ?!!!rap17ka7a написа:Не е патч а адд-он ревахте един куп време, за да ви се даде нещо без отборите от ФС и аз го направих.Сега не ви трябвал.Защо не вземеш да се застреляш!?Тогава нищо няма да ти трябва и няма да дразниш околния свят бебе такова!Frantic написа:Не ти трябва тоя пач повярвай ми!evelinho написа:Може ли някой да ми прати пача на скайп - evelinho , защото не ми дава да се тегли от тоя сайт МОЛЯ ВИ!!!
-
- Обратна връзка:
Той не пита за БФЛ патча а за адд-он-а.И моя адд-он действа само ако имате качен БФЛ патч защо се правиш на глупак...Frantic написа:да, човека пита за пача и аз му казах, че не си заслужава да го тегли! Къде съм писал нещо за твоя ад-он ?!!!rap17ka7a написа:Не е патч а адд-он ревахте един куп време, за да ви се даде нещо без отборите от ФС и аз го направих.Сега не ви трябвал.Защо не вземеш да се застреляш!?Тогава нищо няма да ти трябва и няма да дразниш околния свят бебе такова!Frantic написа: Не ти трябва тоя пач повярвай ми!
-
Непознаването на термините е доста неприятно.Аз ако бях на ваше място щях да нарека БФЛто адд-он а това патч.Патчовете подобряват игрите откъм бъгове и рядко добавят нещо ново докато адд-оните и модовете добавят ново съдържание.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
BFL е чист мод, а защо му викаме патч- питайте създателите на БФЛ ТИЙМ
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Май и ти не си запознат с термините... аз имах в предвид пача (мода или квото е там) на БФЛ... твоето (нещо) въобще не съм го теглил и не знам какво представлява!
-
- Обратна връзка:
Ама това изобщо не е тема за БФЛ патча а за моя адд-он.Пишеш офф топик!Пак ти си крив!Frantic написа:Май и ти не си запознат с термините... аз имах в предвид пача (мода или квото е там) на БФЛ... твоето (нещо) въобще не съм го теглил и не знам какво представлява!
-
- Обратна връзка:
Това е последният ъпдейт, който направих и сигурно няма да правя повече.Той добавя 10тина нови схеми и са оправени някои бъгове в отборите от ФС!!!Трябва просто да сложите файла, който е вътре в рара в папка FIFA 08/data/cmn!!!Препоръчително е първо да изтеглите по-долния линк и след това да добавите този като ъпдейт!!!
ЛИНК
ЛИНК
-
А бе бива ли да си толкоз некадър, обесни го стъпка по стъпка ти си писал по едно време си се сетил нещо, кажи кое къде се слага ако не виждаш има 2 рар файла...
Тъй като линка за този фикс не работи може ли някой да го качи за да го сваля защото немога никъде да го намеря.