2ри юни!!! ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ПАМЕТ НА ХРИСТО БОТЕВ!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
nakamura

2ри юни!!! ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ПАМЕТ НА ХРИСТО БОТЕВ!

Мнение от nakamura »

ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ПАМЕТ НА ХРИСТО БОТЕВ!!!ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА,ТОЙ НЕ УМИРА!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Честит 2ри юни!!!

Мнение от AntrAcsA »

:flagbg: България над Всичко !!!
dimobs

Мнение от dimobs »

Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се :) !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !! :)
CSKA 4ever
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

dimobs написа:Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се :) !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !! :)
Това е то комунизма...
Честит празник на всички!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

dimobs написа:Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се :) !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !! :)

OMG :X Ама вие верно големи комплексарчета бе !!!
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Много тъп коментар.За жалост повечето българи са такива.Не знаят кво е станало на този ден.Просто много ниска обща култура. :X
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
nakamura

Мнение от nakamura »

Доста жалка работа...
Ае стига,че пак се осра темата... :@
napster

Мнение от napster »

Ако знаете каде ме хвана сирената... много кофти ми стана , да не говорим че нашата беше 5минути....

Иначе поклон пред паметта му!!!
Изображение
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Поклон пред паметта на всички българи, загинали за нашата свобода!

Димобс, жалкарче, ще не го духаш?
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
nakamura

Мнение от nakamura »

napster написа:Ако знаете каде ме хвана сирената... много кофти ми стана , да не говорим че нашата беше 5минути....

Иначе поклон пред паметта му!!!
На всякъде е била 5,доста досадно ама трябва да се зачете паметта му :flagbg:
nakamura

Мнение от nakamura »

Ти си срам за България!!!
dimobs

Мнение от dimobs »

ОМГ !!! Аз си правя майтап, много на сериозно го приехте ! И знаете ли в кое училище уча и че въобще не сте ми на нивото да ми казвате кой бил срам за българия и че не съм имал обща култура. Първо питайте - после казвайте. Какво си мислите, че не знам какво е станало на този ден ли? Поклон пред паметта му! И все пак извинявайте, ако съм "наранил" някой :( !
CSKA 4ever
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

И като учиш в НЯКАКВО училище ... ние кво да напрайме? След малко ще кажеш че си и на 20.
Последно промяна от MrDeqn на 02 Юни 2008 22:40, променено общо 1 път.
dimobs

Мнение от dimobs »

MrDeqn написа:И като учиш в НЯКАКВО училище ... ние кво да напрайме? След малко ще кажеш че си и на 20.

Честит празник
Не, на 13 съм. Проблема е, че никой не ме познава, за да коментира интелигентността ми. Но все пак - всякакви ги има :happy: . Айде ся аз съм новата жертва ( както казват някои хора от интелигенцията на форума - срам за България :nod: ) :happy: . Айде чао от мене, че дано не се почва ся пак някакъв спор :shake:
CSKA 4ever
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

nakamura написа: На всякъде е била 5,доста досадно ама трябва да се зачете паметта му :flagbg:

Като ти е досадно - чантичките и на влака за Истанбул!
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
nakamura

Мнение от nakamura »

MuSTaKa написа:
nakamura написа: На всякъде е била 5,доста досадно ама трябва да се зачете паметта му :flagbg:

Като ти е досадно - чантичките и на влака за Истанбул!
Ае ся да почнем целия форум да се заяждаме!!! :X
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Ми изнервен съм...
Днес сирената ме заварва на една улица. Цялото движение спира, което е похвално, но някакъв олигофрен се подава от една кола и вика "Аре бе, пет минути ли ги направиха тия сирени бе, да им еба майката".... аман от отродени копелета...
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Абе нормални ли сте да казвате "честит празник"??? Това не е празник! Ние почитаме паметта на Ботев и другите борещи се за свобода. Ако кажем "честит" значи се радваме.
dimobs

Мнение от dimobs »

kyynadd написа:Абе нормални ли сте да казвате "честит празник"??? Това не е празник! Ние почитаме паметта на Ботев и другите борещи се за свобода. Ако кажем "честит" значи се радваме.
Донякъде си прав, но все пак е празник, защото тези хора са починали в борба за родината и трябва да се почита датата на тяхната смърт като празник!
CSKA 4ever
nakamura

Мнение от nakamura »

MuSTaKa написа:Ми изнервен съм...
Днес сирената ме заварва на една улица. Цялото движение спира, което е похвално, но някакъв олигофрен се подава от една кола и вика "Аре бе, пет минути ли ги направиха тия сирени бе, да им еба майката".... аман от отродени копелета...
И аз бях на улицата и се спрях както и доста от хората около мен естествено ме ядосаха хората който не ги еб*ше ама не си го изкарвам на другите...Както и да е...Айде стига сме се заяждали...
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”