2ри юни!!! ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ПАМЕТ НА ХРИСТО БОТЕВ!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
2ри юни!!! ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ПАМЕТ НА ХРИСТО БОТЕВ!
ПОКЛОН ПРЕД ВЕЧНАТА ПАМЕТ НА ХРИСТО БОТЕВ!!!ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА,ТОЙ НЕ УМИРА!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- BFL Team™
-
Re: Честит 2ри юни!!!
Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !!
CSKA 4ever
-
Това е то комунизма...dimobs написа:Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !!
Честит празник на всички!!!
-
- BFL Team™
dimobs написа:Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !!
OMG Ама вие верно големи комплексарчета бе !!!
-
Много тъп коментар.За жалост повечето българи са такива.Не знаят кво е станало на този ден.Просто много ниска обща култура.dimobs написа:Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Доста жалка работа...
Ае стига,че пак се осра темата...
Ае стига,че пак се осра темата...
-
Ако знаете каде ме хвана сирената... много кофти ми стана , да не говорим че нашата беше 5минути....
Иначе поклон пред паметта му!!!
-
- Обратна връзка:
Поклон пред паметта на всички българи, загинали за нашата свобода!
Димобс, жалкарче, ще не го духаш?
Димобс, жалкарче, ще не го духаш?
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
На всякъде е била 5,доста досадно ама трябва да се зачете паметта муnapster написа:Ако знаете каде ме хвана сирената... много кофти ми стана , да не говорим че нашата беше 5минути....
Ти си срам за България!!!dimobs написа:Не е България !! ЦСКА над всичко !! Е, шегувам се !! Те нашите така или иначе са над останалите !! И честит празник !!
-
ОМГ !!! Аз си правя майтап, много на сериозно го приехте ! И знаете ли в кое училище уча и че въобще не сте ми на нивото да ми казвате кой бил срам за българия и че не съм имал обща култура. Първо питайте - после казвайте. Какво си мислите, че не знам какво е станало на този ден ли? Поклон пред паметта му! И все пак извинявайте, ако съм "наранил" някой !
CSKA 4ever
-
И като учиш в НЯКАКВО училище ... ние кво да напрайме? След малко ще кажеш че си и на 20.
Последно промяна от MrDeqn на 02 Юни 2008 22:40, променено общо 1 път.
-
Не, на 13 съм. Проблема е, че никой не ме познава, за да коментира интелигентността ми. Но все пак - всякакви ги има . Айде ся аз съм новата жертва ( както казват някои хора от интелигенцията на форума - срам за България ) . Айде чао от мене, че дано не се почва ся пак някакъв спорMrDeqn написа:И като учиш в НЯКАКВО училище ... ние кво да напрайме? След малко ще кажеш че си и на 20.
Честит празник
CSKA 4ever
-
- Обратна връзка:
nakamura написа: На всякъде е била 5,доста досадно ама трябва да се зачете паметта му
Като ти е досадно - чантичките и на влака за Истанбул!
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Ае ся да почнем целия форум да се заяждаме!!!MuSTaKa написа:nakamura написа: На всякъде е била 5,доста досадно ама трябва да се зачете паметта му
Като ти е досадно - чантичките и на влака за Истанбул!
-
- Обратна връзка:
Ми изнервен съм...
Днес сирената ме заварва на една улица. Цялото движение спира, което е похвално, но някакъв олигофрен се подава от една кола и вика "Аре бе, пет минути ли ги направиха тия сирени бе, да им еба майката".... аман от отродени копелета...
Днес сирената ме заварва на една улица. Цялото движение спира, което е похвално, но някакъв олигофрен се подава от една кола и вика "Аре бе, пет минути ли ги направиха тия сирени бе, да им еба майката".... аман от отродени копелета...
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- BFL Team™
Абе нормални ли сте да казвате "честит празник"??? Това не е празник! Ние почитаме паметта на Ботев и другите борещи се за свобода. Ако кажем "честит" значи се радваме.
-
Донякъде си прав, но все пак е празник, защото тези хора са починали в борба за родината и трябва да се почита датата на тяхната смърт като празник!kyynadd написа:Абе нормални ли сте да казвате "честит празник"??? Това не е празник! Ние почитаме паметта на Ботев и другите борещи се за свобода. Ако кажем "честит" значи се радваме.
CSKA 4ever
И аз бях на улицата и се спрях както и доста от хората около мен естествено ме ядосаха хората който не ги еб*ше ама не си го изкарвам на другите...Както и да е...Айде стига сме се заяждали...MuSTaKa написа:Ми изнервен съм...