gzagorov vs. mustaka

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: gzagorov vs. mustaka

Мнение от IvanMladenov »

да ви кажа, ако мустака не изтрие темата, аз ще го направя. а тоя убавец gzagorov, дето е толкова неграмотен, че не знае как се пише името на ЦСКА, ще го банна, така че да не се върне повече :) А и да е свободна зона, пак, всеки да си мери думите ;) В който и друг форум да влезеш, при свободна зона пише "Тука всичко може, но все пак се модерира".
gzagorov5 написа:Mustaka, ти каза, че съм те обидил. Та, може ли да ми поясниш кога точно съм го направил, че не се сещам?
аз ще ти отговоря. Обидил си го със онова грешно писане. ЦСКА е религия, както за него, така и за много други хора. Той не е тръгнал да пише Лецки или LeWCki, тъй че и ти не се прави на много ербап
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

gzagorov5 написа: maniakpetrko, един съвет ще ти дам - не си позволявай да говориш често за килограми, когато не знаеш другия срещу тебе каква ръка има. А, и не съм от София - ама в момента съм тук.
Предполагам ръката ти е 49 сантиметра, тежиш 120 килограма чиста ММ и тренираш бокс, биеш хората и си номер едно, нали? :D:D:D:D:D
Gonzo

Мнение от Gonzo »

Някой мод да изтрие темата, че ще се изпотрепем :hi:
И ако някой се е почувствал обиден от мои думи му се извинявам.
gzagorov6

Мнение от gzagorov6 »

ochko написа:
gzagorov5 написа: maniakpetrko, един съвет ще ти дам - не си позволявай да говориш често за килограми, когато не знаеш другия срещу тебе каква ръка има. А, и не съм от София - ама в момента съм тук.
Предполагам ръката ти е 49 сантиметра, тежиш 120 килограма чиста ММ и тренираш бокс, биеш хората и си номер едно, нали? :D:D:D:D:D
Ами всъщност не точно бокс, но това няма кой знае какво значение. Да съм споменавал нещо за мене? Просто казах, че ако продължава така, със сигурност ще си намери майстора, не аз а някой друг. Мисля, че досега от мненията, трябва да си е проличало, че не съм кой знае колко агресивна личност, така че няма да се занимавам с него, ако ще и Пинко розовата пантера да е.
IvanMladenov написа:да ви кажа, ако мустака не изтрие темата, аз ще го направя. а тоя убавец gzagorov, дето е толкова неграмотен, че не знае как се пише името на ЦСКА, ще го банна, така че да не се върне повече :) А и да е свободна зона, пак, всеки да си мери думите ;) В който и друг форум да влезеш, при свободна зона пише "Тука всичко може, но все пак се модерира".
gzagorov5 написа:Mustaka, ти каза, че съм те обидил. Та, може ли да ми поясниш кога точно съм го направил, че не се сещам?
аз ще ти отговоря. Обидил си го със онова грешно писане. ЦСКА е религия, както за него, така и за много други хора. Той не е тръгнал да пише Лецки или LeWCki, тъй че и ти не се прави на много ербап
Еееееееееее, най-накрая! Най-накрая някой да мисли с главата си, а не с тестостерона. Благодаря, IvanMladenov! Явно все пак има хора тук, които да заслужават да са част от екипа.
Ок, признавам, написах го! И не, че съм неграмотен, а защото бях афектиран от други изказвания преди мен. Добре, щом съм обидил някого:
На всички привърженици, които са се засегнали от некоректно изписаното име на ЦСКА - извинявайте!
Сега ми е интересно, дали има истински мъже, които след като мене са обидили, да ми се извинят. И тогава ще видим кой крив, кой прав.
И друго - с нещо друго обидил ли съм някой от форума? Тогава:
Да, свободната зона се модерира. Но отбелязваш ли кой трябва да бъде наказван. Кой използваше некоректни изрази? Това е, обаче, нашата действителност. В крайна сметка излиза, че мен 5 пъти ме баннаха заради това, че изписах ССКА, вместо ЦСКА. А други, които псуват и заплашват със саморазправа ще си продължават да го правят необезпокоявани. Както казах - това е не само форумът, това е българската действителност.
Така, че IvanMladenov, ти имаш моето уважение, но не очаквай с всички от твоя екип да е така. А BFL Team, ако имате достойнство, погрижете се такива простотии от ваша страна да не се повтарят. Като тим вероятно трябва да се подкрепяте, но това не значи че не трябва да гледате пристрастно на нещата.

Edit: И моля ви, ако ще изказвате мнение, прочетете всеки какво е написал, и тогава...
Последно промяна от gzagorov6 на 21 Май 2008 08:47, променено общо 1 път.
НиКи

Мнение от НиКи »

Леле мале.....
А BFL Team, ако имате достойнство, погрижете се такива простотии от ваша страна да не се повтарят.
Ти си написал грешно името на ЦСКА и си виновен, обаче простотиите са от наша страна, така ли? :D
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
gzagorov6

Мнение от gzagorov6 »

Аз съм виновен - и се извиних, не е ли така?
Само че, да не би "говедо", "чорбар" и разни полови органи да са по-малки провинения от "ССКА". Абе хора, аз ли не съм наред нещо? Т.е. не съм, да, след като се занимавам с вас.
Едно въпросче, вие четете ли как започна това, и кой какво е казал/написал? Или само сте забелязали че някой е написал, че съм виновен - и хоп... понеже той е от екипа ви, а аз съм страничен, автомативно той е прав.
Както казах, аз се извиних, и се надявам тук да има и други мъже, които да сторят същото. Само че, доколкото разбрах същността на някои хора тук - ще получа още повече псувни. Накрая някой ще заклячи темата и вие ще продълвите да си пишете колко тъп съм бил, и какво говедо съм (или нещо такова). Прав ли съм? Скоро ще видим...
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Ей, пички, вие реален живот нямате ли си? :D
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ШШШШШШШШШШШШШШШШ БФЛци !! Кво правите бе ?? Ако някой каже нещо против ЦСКА и банн ???????????... я малко се осъзнайте да не ви подпукам със шамари всичките ... :envy:
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Тоя гзагоров явно има комплекс за малоценост.Просто не се занимавайте,а той ако иска и 50 акаунта да си направи.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
gzagorov6

Мнение от gzagorov6 »

maniakapetko написа:Тоя гзагоров явно има комплекс за малоценост.Просто не се занимавайте,а той ако иска и 50 акаунта да си направи.
Ммм, някой когато се изкаже неадекватно за мен, се чувствам длъжен да се защитя. Но, добре, ти щом искаш го наричай "комплекс за малоценност".
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

gzagorov6 написа:
maniakapetko написа:Тоя гзагоров явно има комплекс за малоценост.Просто не се занимавайте,а той ако иска и 50 акаунта да си направи.
Ммм, някой когато се изкаже неадекватно за мен, се чувствам длъжен да се защитя. Но, добре, ти щом искаш го наричай "комплекс за малоценност".
според мен пък точно gzgarov е най-възпитания тук...
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Стига бе хора, правете пари, а не любов!
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Хаха, нз кво е казал пича за ЦСКА обаче вие като се ебавате с Левски някой нещо казва ли ви бе, хахаха, някои хора нещо на мн важни се правят((( обидили ЦСКА :D :D :D :D
Точно вие сте хората които обиждат Левски най- много щото сте и модове :hi:
AntrAcsA написа: ШШШШШШШШШШШШШШШШ БФЛци !! Кво правите бе ?? Ако някой каже нещо против ЦСКА и бан ???????????...
ЛЕВСКИ СОФИЯ
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Мензиса ли ти потече Гошко?
napster

Мнение от napster »

:rofl: :rofl: :rofl:
Изображение
Angerfist

Мнение от Angerfist »

maniakapetko написа:Ти явно си вярваш.Без да се правя на важен съм пречуквал хора 2х по големи от мен.Стреля ли са ме с пистолет,ръгали са ме с нож и в всички случай съм пречуквал неприятелите си.Такаче ако не искаш да те намеря и да си имаш неприятности спри да спамиш.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
много си вярвате тука гледам
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Angerfist написа:
maniakapetko написа:Ти явно си вярваш.Без да се правя на важен съм пречуквал хора 2х по големи от мен.Стреля ли са ме с пистолет,ръгали са ме с нож и в всички случай съм пречуквал неприятелите си.Такаче ако не искаш да те намеря и да си имаш неприятности спри да спамиш.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
много си вярвате тука гледам
:D :D :D :D :D :D :D :D Яла и пробвай да пречукаш мен ве много си отворен ве :) :P :D :D :D :D :D :D :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ей го още един херкулес. :D :D
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

убивам 7 мухи с 1 удър :D
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Публикувай отговор