аз ще ти отговоря. Обидил си го със онова грешно писане. ЦСКА е религия, както за него, така и за много други хора. Той не е тръгнал да пише Лецки или LeWCki, тъй че и ти не се прави на много ербапgzagorov5 написа:Mustaka, ти каза, че съм те обидил. Та, може ли да ми поясниш кога точно съм го направил, че не се сещам?
gzagorov vs. mustaka
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: gzagorov vs. mustaka
да ви кажа, ако мустака не изтрие темата, аз ще го направя. а тоя убавец gzagorov, дето е толкова неграмотен, че не знае как се пише името на ЦСКА, ще го банна, така че да не се върне повече А и да е свободна зона, пак, всеки да си мери думите В който и друг форум да влезеш, при свободна зона пише "Тука всичко може, но все пак се модерира".
-
- BFL Team™
Предполагам ръката ти е 49 сантиметра, тежиш 120 килограма чиста ММ и тренираш бокс, биеш хората и си номер едно, нали? :D:D:D:Dgzagorov5 написа: maniakpetrko, един съвет ще ти дам - не си позволявай да говориш често за килограми, когато не знаеш другия срещу тебе каква ръка има. А, и не съм от София - ама в момента съм тук.
-
Някой мод да изтрие темата, че ще се изпотрепем
И ако някой се е почувствал обиден от мои думи му се извинявам.
И ако някой се е почувствал обиден от мои думи му се извинявам.
Ами всъщност не точно бокс, но това няма кой знае какво значение. Да съм споменавал нещо за мене? Просто казах, че ако продължава така, със сигурност ще си намери майстора, не аз а някой друг. Мисля, че досега от мненията, трябва да си е проличало, че не съм кой знае колко агресивна личност, така че няма да се занимавам с него, ако ще и Пинко розовата пантера да е.ochko написа:Предполагам ръката ти е 49 сантиметра, тежиш 120 килограма чиста ММ и тренираш бокс, биеш хората и си номер едно, нали? :D:D:D:Dgzagorov5 написа: maniakpetrko, един съвет ще ти дам - не си позволявай да говориш често за килограми, когато не знаеш другия срещу тебе каква ръка има. А, и не съм от София - ама в момента съм тук.
Еееееееееее, най-накрая! Най-накрая някой да мисли с главата си, а не с тестостерона. Благодаря, IvanMladenov! Явно все пак има хора тук, които да заслужават да са част от екипа.IvanMladenov написа:да ви кажа, ако мустака не изтрие темата, аз ще го направя. а тоя убавец gzagorov, дето е толкова неграмотен, че не знае как се пише името на ЦСКА, ще го банна, така че да не се върне повече А и да е свободна зона, пак, всеки да си мери думите В който и друг форум да влезеш, при свободна зона пише "Тука всичко може, но все пак се модерира".
аз ще ти отговоря. Обидил си го със онова грешно писане. ЦСКА е религия, както за него, така и за много други хора. Той не е тръгнал да пише Лецки или LeWCki, тъй че и ти не се прави на много ербапgzagorov5 написа:Mustaka, ти каза, че съм те обидил. Та, може ли да ми поясниш кога точно съм го направил, че не се сещам?
Ок, признавам, написах го! И не, че съм неграмотен, а защото бях афектиран от други изказвания преди мен. Добре, щом съм обидил някого:
На всички привърженици, които са се засегнали от некоректно изписаното име на ЦСКА - извинявайте!
Сега ми е интересно, дали има истински мъже, които след като мене са обидили, да ми се извинят. И тогава ще видим кой крив, кой прав.
И друго - с нещо друго обидил ли съм някой от форума? Тогава:
Да, свободната зона се модерира. Но отбелязваш ли кой трябва да бъде наказван. Кой използваше некоректни изрази? Това е, обаче, нашата действителност. В крайна сметка излиза, че мен 5 пъти ме баннаха заради това, че изписах ССКА, вместо ЦСКА. А други, които псуват и заплашват със саморазправа ще си продължават да го правят необезпокоявани. Както казах - това е не само форумът, това е българската действителност.
Така, че IvanMladenov, ти имаш моето уважение, но не очаквай с всички от твоя екип да е така. А BFL Team, ако имате достойнство, погрижете се такива простотии от ваша страна да не се повтарят. Като тим вероятно трябва да се подкрепяте, но това не значи че не трябва да гледате пристрастно на нещата.
Edit: И моля ви, ако ще изказвате мнение, прочетете всеки какво е написал, и тогава...
Последно промяна от gzagorov6 на 21 Май 2008 08:47, променено общо 1 път.
-
Леле мале.....
Ти си написал грешно името на ЦСКА и си виновен, обаче простотиите са от наша страна, така ли?А BFL Team, ако имате достойнство, погрижете се такива простотии от ваша страна да не се повтарят.
Аз съм виновен - и се извиних, не е ли така?
Само че, да не би "говедо", "чорбар" и разни полови органи да са по-малки провинения от "ССКА". Абе хора, аз ли не съм наред нещо? Т.е. не съм, да, след като се занимавам с вас.
Едно въпросче, вие четете ли как започна това, и кой какво е казал/написал? Или само сте забелязали че някой е написал, че съм виновен - и хоп... понеже той е от екипа ви, а аз съм страничен, автомативно той е прав.
Както казах, аз се извиних, и се надявам тук да има и други мъже, които да сторят същото. Само че, доколкото разбрах същността на някои хора тук - ще получа още повече псувни. Накрая някой ще заклячи темата и вие ще продълвите да си пишете колко тъп съм бил, и какво говедо съм (или нещо такова). Прав ли съм? Скоро ще видим...
Само че, да не би "говедо", "чорбар" и разни полови органи да са по-малки провинения от "ССКА". Абе хора, аз ли не съм наред нещо? Т.е. не съм, да, след като се занимавам с вас.
Едно въпросче, вие четете ли как започна това, и кой какво е казал/написал? Или само сте забелязали че някой е написал, че съм виновен - и хоп... понеже той е от екипа ви, а аз съм страничен, автомативно той е прав.
Както казах, аз се извиних, и се надявам тук да има и други мъже, които да сторят същото. Само че, доколкото разбрах същността на някои хора тук - ще получа още повече псувни. Накрая някой ще заклячи темата и вие ще продълвите да си пишете колко тъп съм бил, и какво говедо съм (или нещо такова). Прав ли съм? Скоро ще видим...
-
- Обратна връзка:
Ей, пички, вие реален живот нямате ли си?
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- BFL Team™
ШШШШШШШШШШШШШШШШ БФЛци !! Кво правите бе ?? Ако някой каже нещо против ЦСКА и банн ???????????... я малко се осъзнайте да не ви подпукам със шамари всичките ...
-
Тоя гзагоров явно има комплекс за малоценост.Просто не се занимавайте,а той ако иска и 50 акаунта да си направи.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Ммм, някой когато се изкаже неадекватно за мен, се чувствам длъжен да се защитя. Но, добре, ти щом искаш го наричай "комплекс за малоценност".maniakapetko написа:Тоя гзагоров явно има комплекс за малоценост.Просто не се занимавайте,а той ако иска и 50 акаунта да си направи.
според мен пък точно gzgarov е най-възпитания тук...gzagorov6 написа:Ммм, някой когато се изкаже неадекватно за мен, се чувствам длъжен да се защитя. Но, добре, ти щом искаш го наричай "комплекс за малоценност".maniakapetko написа:Тоя гзагоров явно има комплекс за малоценост.Просто не се занимавайте,а той ако иска и 50 акаунта да си направи.
-
- BFL Team™
Стига бе хора, правете пари, а не любов!
-
- BFL Team™
Хаха, нз кво е казал пича за ЦСКА обаче вие като се ебавате с Левски някой нещо казва ли ви бе, хахаха, някои хора нещо на мн важни се правят((( обидили ЦСКА
Точно вие сте хората които обиждат Левски най- много щото сте и модове
Точно вие сте хората които обиждат Левски най- много щото сте и модове
AntrAcsA написа: ШШШШШШШШШШШШШШШШ БФЛци !! Кво правите бе ?? Ако някой каже нещо против ЦСКА и бан ???????????...
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
Мензиса ли ти потече Гошко?
-
maniakapetko написа:Ти явно си вярваш.Без да се правя на важен съм пречуквал хора 2х по големи от мен.Стреля ли са ме с пистолет,ръгали са ме с нож и в всички случай съм пречуквал неприятелите си.Такаче ако не искаш да те намеря и да си имаш неприятности спри да спамиш.
много си вярвате тука гледам
-
- BFL Team™
Яла и пробвай да пречукаш мен ве много си отворен веAngerfist написа:maniakapetko написа:Ти явно си вярваш.Без да се правя на важен съм пречуквал хора 2х по големи от мен.Стреля ли са ме с пистолет,ръгали са ме с нож и в всички случай съм пречуквал неприятелите си.Такаче ако не искаш да те намеря и да си имаш неприятности спри да спамиш.
много си вярвате тука гледам
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™