FIFA 2009

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
maniakapetko

Re: FIFA 2009

Мнение от maniakapetko »

IvanMladenov написа:ФИФА 09 няма да е некст-джен. И трябва да се радвате за това. Не защото некст-джена е гаден, а защото, ЕА Спортс имат някаква тенденция напоследък. Нека изброим ежегодните игри на ЕА Спортс:
MLB Baseball
NBA Live
NHL
Madden NFL
Rugby
Tiger Woods
FIFA Soccer
Мисля, че са това. Сега, нека разгледаме какво се случва с тях в момента. MLB Baseball, логично, е игра за бейзбол. Странно защо обаче, ЕА спират изданието за PC през 2005та. В момента играта излиза само за конзоли (мисля че е ясно кои). Rugby - доколкото съм следял сайтове, 07 беше последният за ПиСи. Madden NFL и NBA Live, които са ми любимите, тъй като нямат алтернатива, незнайно защо, 08 сериите бяха обявени като последни за компютри. Останаха ФИФА, НХЛ и Тайгър. Тайгър, едиствената развиваща се игра на ЕА Спортс за компютри, в момента се обсъжда от ЕА разработката върху ПиСи. За жалост, 99% от слуховете са, че няма да има 09... Остават ФИФА и НХЛ. Не знам защо, но просто си мисля, че 09 или 2010 може да са последните серии за компютър на тези 2 игри.
Затова просто се радвайте, че ще има ФИФА 09
За жалост е така всички без бейзбола Американския футбол и фифата са ми любими, имам някой от тях и на оригиналка,но проклетите ЕА са решили да заебат всичко за ПС.Пиратството ще ни изеде главицата и повече няма де се радваме на съмнителното качиство на тези игри,който наистина нямат еквивалент освен ръгбито там има няолко джитки.А ако спрът фифа поне всички ще видят и ще разбират кой е по-добрия футболен симулатор. ]:)
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Re: FIFA 2009

Мнение от AntrAcsA »

Заключено

Обратно към “FIFA Football 2008”