Евро 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: Евро 2008
След като България няма да играе на Еврото, не виждам за кого ще държа. Все пак нека да спомена някои неща. Испания последните години не се представят много добре, струва ми се обаче, че тази година на чело с Торес ще стигнат поне на 1/2 финалите. Русия са ми скрития фаворит. Въобще руснаците в момента са в много добра форма. Не знам защо, но си, мисля че Франция и Италия тази година ще се изложат. Австрия и Швейцария, като домакини най-вероятно ще минат групите, но само толкова. Румъния.. може би ще имат добри мачове, но едва ли ще излязат от групата. Общо взето... като 4-те отбора, които ще спорят за 1-вото място бих определил Испания, Русия, може би Португалия и Чехия. Все си , мисля че някой отбор като Чехия и Русия ще направи голяма изненада на това Европейско.
Аз симпатизиран на Германия.От всички отбори той ми е най-симпатичен и има много добри играчи
-
Швейцария-Чехия 0-1;70min Sverkosh;
Добър мач като за откриване,но определено по-добра Швейцария и незаслужена загуба.
Добър мач като за откриване,но определено по-добра Швейцария и незаслужена загуба.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Има ли смисъл от тая тема ... щото има си вече сайт?
-
Много гадно стана с Фрай... жалко че няма да играе
-
-
- BFL Team™
Абе , на всякаде казват че К.Роналдо преминава в Р.Мадрид за 80 мил. евро... !! В youtube има адски много клипчета от фифа и ПЕС как си единтват К.Роналдо в Р.Мадрид .!! Кажете ми че това е само слух !! Реал Инвалид ми е най- омразния отбор...
Антракса да това е САМО СЛУХ!!!И няма да ходи никъде според Гари Невил Топспорт цитатAntrAcsA написа:Абе , на всякаде казват че К.Роналдо преминава в Р.Мадрид за 80 мил. евро... !! В youtube има адски много клипчета от фифа и ПЕС как си единтват К.Роналдо в Р.Мадрид .!! Кажете ми че това е само слух !! Реал Инвалид ми е най- омразния отбор...
Гари Невил-Роналдо остава...
-
http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2020<---ЗА тези който нямат кабелна с Диема.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
http://euro08-bg.com/napster написа:Къв' сайт бе???MrDeqn написа:Има ли смисъл от тая тема ... щото има си вече сайт?
-
А защо не просто от сайта на Диема Вижънmaniakapetko написа:http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2020<---ЗА тези който нямат кабелна с Диема.
-
- BFL Team™
дай линк !!napster написа:А защо не просто от сайта на Диема Вижънmaniakapetko написа:http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2020<---ЗА тези който нямат кабелна с Диема.
-
Леле тази Скуадра Адзура.... Много ми е чудно защо отмениха гола на Тони който си беше изряден. Ако е имало засада то тя беше пасивна поне аз така видях.
--- ХОЛАНДИЯ ОСКУБА „ПЕТЛИТЕ”
-
- BFL Team™
-
И аз не мога да разбера ква е тая злоба срещу Италия...MrDeqn написа:Леле тази Скуадра Адзура.... Много ми е чудно защо отмениха гола на Тони който си беше изряден. Ако е имало засада то тя беше пасивна поне аз така видях.
-
- Обратна връзка:
Как няма да има злоба.Все се измъкват от групите по втория начин и накрая шампиони.Искам Румъния да бия Холандия че италианците да отпаднат
-
Ако тва стане тогава мача със сигурнаст е договорен или продаден,а и не смятам,че Холандците ще си позволят да се излагат след тези 2 невероятни мача,който направиха.Galen написа:Как няма да има злоба.Все се измъкват от групите по втория начин и накрая шампиони.Искам Румъния да бия Холандия че италианците да отпаднат
-
Както им пуснаха в нашата група, така ше им пуснат и сега...