За или против емотата?

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
SpEedBreakEr

Re: За или против емотата?

Мнение от SpEedBreakEr »

dimobs написа:
SpEedBreakEr написа:
dimobs написа:Абе тея са некви баси педерасчетата :X . В моя клас имам едно момиче емо - голяма курва :X :rofl: . Кво мисля за тях?! - Не им мисля добро :rofl: . Абе много ме нервят :@ . Баси педерасите ...
Курвите са полезни за обществото и изискват уважение :mooning:
Много са полезни ... колкото баба ми играе ръгби :rofl: ...
Нали има мъже, защо са ти жени ? :rofl:
Punk_man

Мнение от Punk_man »

dimobs написа:
Нали има мъже, защо са ти жени ? :rofl:
:blush: ... :rofl: ... Както вика един приятел "Да живее бг проституцията" :D и аз го допълвам "при подрастващите" :D
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!" :|
ivoto

Мнение от ivoto »

Емотата са пълни злетаци как момичетата емота са ви слабост кат им видиш ръцете 6и побегнеш.Мога да ви кажа че емотата това са хора които винаги са били сянка и ся изникват и вище къв педерас съм. Тея са пълни утрепаци . И мога да ви кажа че ако им чуете гласовете на педровците(емотата) просто с кеф да го биеш.А за момичетата има други които са 1000000 пъти по-красиви и по-големи лица.Ся ако ви пратя една снимка на женско емо ще умрете.Това че някои снимки в нета има яки дет се срещат на 1000 години не означава че всички са такива.ТВЪРДО ПРОТИВ
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

ivoto написа:Емотата са пълни злетаци как момичетата емота са ви слабост кат им видиш ръцете 6и побегнеш.Мога да ви кажа че емотата това са хора които винаги са били сянка и ся изникват и вище къв педерас съм. Тея са пълни утрепаци . И мога да ви кажа че ако им чуете гласовете на педровците(емотата) просто с кеф да го биеш.А за момичетата има други които са 1000000 пъти по-красиви и по-големи лица.Ся ако ви пратя една снимка на женско емо ще умрете.Това че някои снимки в нета има яки дет се срещат на 1000 години не означава че всички са такива.ТВЪРДО ПРОТИВ
Ми дай я, пък ме съмнява, че е чак толко зле... :shake:
Galen

Мнение от Galen »

ivoto написа:Емотата са пълни злетаци как момичетата емота са ви слабост кат им видиш ръцете 6и побегнеш.Мога да ви кажа че емотата това са хора които винаги са били сянка и ся изникват и вище къв педерас съм. Тея са пълни утрепаци . И мога да ви кажа че ако им чуете гласовете на педровците(емотата) просто с кеф да го биеш.А за момичетата има други които са 1000000 пъти по-красиви и по-големи лица.Ся ако ви пратя една снимка на женско емо ще умрете.Това че някои снимки в нета има яки дет се срещат на 1000 години не означава че всички са такива.ТВЪРДО ПРОТИВ
И аз имам няколко такива снимки,от момичетата от нашия клас ;)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Galen написа:
И аз имам няколко такива снимки,от момичетата от нашия клас ;)
Постни ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

EMO момичета може но емо момчета са недорасли педалчета
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
nakamura

Мнение от nakamura »

Който не е виждал незнае кви боклуци са!!!Един от моя клас се опитам да си среже вените с пергел оттогва целия клас го мрази,един ден много почна да се отваря и с един фр го пребихме и оня се разрева!!!Та при тях няма разлика пола всички са боклуци!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”