Екипи
Re: Екипи
А да, аз съвсем изключих. Ето така май е по добре
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Така тва е твоя екип само малко го пооправих да не каже някой че после крада и имам разни грешки ама е горе долу така
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ххааха аз ли крада мога даже ти пратя и psd файла правил съм ги сам
Ето това е един от опитите ми.Аматьорски е,но все още се уча
абе ей аз тия ги познавам по добре от тебе не говори глупости , тяхни са екипите,ochko написа:Пак крадете, пак ще ви с*ра в устенцата... Направете нещо ВАШЕ. Ще е куцо, но ще се научите полека... Така лъжете само себе си.
мн рядко ви взимам екипите пък и вие сте бати и скрънзите даже във CM 08 немоиже да ви искараш екипите погрижили сте се
Екипите са си техни чата си с тях докато ги правят А ти откъде ли занеш,че неможе да се изкарат екипите от КМ08
аз знам програма с която може да се експортнат всичките екипи ама няма ви кажа
Пич просто разбери екипите са си негови познавам го и знам че не е човек който ще краде и ще се прави на най-великия...момчето разбира старшно много от фотошоп!!!Чата си с него и знам че той ги прави ;)
-
ochko написа:Екипите на Левски на SlayHot са копирани от мойте. Защо трябва да споря и да доказвам? Просто гледам колко нереално гледате на себе си. Китмейкъри...
ХАХАХАХА маняк скрий са ве кой знай кво 10 годишно лапе си дето нз как да си пусне фотошопа и ми викаш че съм ги крал.... ко да напрая на тва му се вика завист
-
Явно ти не виждаш кои ти каза това.Те в БФЛ 10 годишните не ги зимат те са при "конкуренцията".SlayHot написа:ochko написа:Екипите на Левски на SlayHot са копирани от мойте. Защо трябва да споря и да доказвам? Просто гледам колко нереално гледате на себе си. Китмейкъри...
ХАХАХАХА маняк скрий са ве кой знай кво 10 годишно лапе си дето нз как да си пусне фотошопа и ми викаш че съм ги крал.... ко да напрая на тва му се вика завист
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!