Вашите очаквания за ФИФА09?
-
Вашите очаквания за ФИФА09?
Е какви са вашите очаквания за новата игра от поредицата на ЕА. За повече прегледност можете да разпределите очакванията си така:
Графика:
Геймплей (включително AI) :
Звук:
Отбори,екипи и т.н. :
Мултиплеър:
По-добра ли ще е от новия ПЕС:
Друго:
Графика:
Геймплей (включително AI) :
Звук:
Отбори,екипи и т.н. :
Мултиплеър:
По-добра ли ще е от новия ПЕС:
Друго:
Последно промяна от Snoop DoG-iZle на 20 Юни 2008 09:54, променено общо 1 път.
-
Re: Вашите очаквания за ФИФА09?
Графика: С леки подобрения, най-вече по нещата ПО ТЕРЕНА , а публиката и другото около терена ще си е същото
Геймплей (включително AI) : Подобен AI , но главното подобрение ще е в психиката на съотборниците на USER-а.
Звук: Същия
Отбори,екипи и т.н. : Подобрения по някой екипи, но миларитарни промени.
Мултиплеър: Подобрения по лигите, които изискват оригинална игра. Дано не махнат играта по DirectIP, че става лошо
По-добра ли ще е от новия ПЕС: 50-50 ! ПЕС-а стана много комерсиална игра и ако това не се промени ФИФА скоро ще я достигне :+)
Друго: Подобрения в Manager и Be-A-Pro иначе останалото както преди
Геймплей (включително AI) : Подобен AI , но главното подобрение ще е в психиката на съотборниците на USER-а.
Звук: Същия
Отбори,екипи и т.н. : Подобрения по някой екипи, но миларитарни промени.
Мултиплеър: Подобрения по лигите, които изискват оригинална игра. Дано не махнат играта по DirectIP, че става лошо
По-добра ли ще е от новия ПЕС: 50-50 ! ПЕС-а стана много комерсиална игра и ако това не се промени ФИФА скоро ще я достигне :+)
Друго: Подобрения в Manager и Be-A-Pro иначе останалото както преди
-
С няколко думи просто играта за поредна година ще ни предложи още от същтото,само ми е интересно какво тази година ЕА ще откраднат от ПЕС.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Надявам се да направят тази година ФИФА-та по-добра от предиmaniakapetko написа:С няколко думи просто играта за поредна година ще ни предложи още от същтото,само ми е интересно какво тази година ЕА ще откраднат от ПЕС.
-
Бъди сигурен няма.Няма некст-ген,няма нова публика,няма нищо съществено.Само някой козметични промени по играта това ще е.А и както написа IvanMladenov преспокойно може да видим една от последните версий за ПС.Разбира се ние ПС геймърите сме виновни за това като само теглим,а не купуваме оригинални продукти.Естествено различно е от ПЕСа,който скоро ще се наложи точно,защтото фифата така изостава.А и ПЕС 2008 има много повече продадени оригинални игри в Пулсар,отколкото Фифа 08.crazy32 написа:Надявам се да направят тази година ФИФА-та по-добра от предиmaniakapetko написа:С няколко думи просто играта за поредна година ще ни предложи още от същтото,само ми е интересно какво тази година ЕА ще откраднат от ПЕС.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ако от КОНАМИ не спрат с тъпата комесриализация скоро и те ще затънат.maniakapetko написа:Бъди сигурен няма.Няма некст-ген,няма нова публика,няма нищо съществено.Само някой козметични промени по играта това ще е.А и както написа IvanMladenov преспокойно може да видим една от последните версий за ПС.Разбира се ние ПС геймърите сме виновни за това като само теглим,а не купуваме оригинални продукти.Естествено различно е от ПЕСа,който скоро ще се наложи точно,защтото фифата така изостава.А и ПЕС 2008 има много повече продадени оригинални игри в Пулсар,отколкото Фифа 08.crazy32 написа:Надявам се да направят тази година ФИФА-та по-добра от предиmaniakapetko написа:С няколко думи просто играта за поредна година ще ни предложи още от същтото,само ми е интересно какво тази година ЕА ще откраднат от ПЕС.
Още си спомням славните времена, когато конами пускаше игрите "Костенурките Нинджа". От игрите на КОНАМИ в момента само Silent Hill е добра и то на PS3/
-
А то май още няма версия за PS3 на Сайлънт.Ако имаш предвид Origins тва не е игра,която носи името Sailent Hill но няма нищо общо с поредицата.А иначе за комерсиализация на Пес не мисля,че е в такава сила както фифата.
-
Чувате ли се какви глупости говорите...
Играта на годината, играта за която ще се говори още дълго - Metal Gear Solid 4 : Guns Of The Patriots къде я слагате??? Нужно ли е да споменавам MGS:Online...
Silent Hill Origins е невероятна игра (макар и за PSP), само не разбрах какво не е общото със поредицата...
Да не говорим, че скоро излиза Silent Hill 5, която ще е феноменална.
Може игрите на КОНАМИ да не са в количество като тези на ЕА, то това няма никакво значение тъй като игрите на ЕА са боклуци (меко казано).
Играта на годината, играта за която ще се говори още дълго - Metal Gear Solid 4 : Guns Of The Patriots къде я слагате??? Нужно ли е да споменавам MGS:Online...
Silent Hill Origins е невероятна игра (макар и за PSP), само не разбрах какво не е общото със поредицата...
Може игрите на КОНАМИ да не са в количество като тези на ЕА, то това няма никакво значение тъй като игрите на ЕА са боклуци (меко казано).
-
- Обратна връзка:
1-во тук се обсъжда ФИФА 09napster написа:Чувате ли се какви глупости говорите...
2-ро не съм съгласен с това, което каза за ЕА
3-то всеки си харесва даден стил игри и играе тях аз съм фен на поредицата ГТА на ФИФА и ако излезе някоя друга завладяваща игра с история като Мафия ако става на въпрос Мафия е най-добрата игра правена някога
-
За мен FIFA винаги ще е по-добра от PES. Много повече играчи, много повечв РЕАЛНИ режими на игра, и много по НЕ ЖЪЛТУРСКО надявам се 1 ден да се вкара и родната А група, но и да не стане скоро нали ви има вас
-
Според мен и ЕА да вкарат "А" група (едва ли ще е скоро ) BFL ще правят за "Б" групите и "В" Аз си мисля,че от новата FIFA ще го има руското първенство,може и гръцкотоdangerous_virus написа:За мен FIFA винаги ще е по-добра от PES. Много повече играчи, много повечв РЕАЛНИ режими на игра, и много по НЕ ЖЪЛТУРСКО надявам се 1 ден да се вкара и родната А група, но и да не стане скоро нали ви има вас
-
Мафия II излиза догодина.rap17ka7a написа:1-во тук се обсъжда ФИФА 09napster написа:Чувате ли се какви глупости говорите...
3-то всеки си харесва даден стил игри и играе тях аз съм фен на поредицата ГТА на ФИФА и ако излезе някоя друга завладяваща игра с история като Мафия ако става на въпрос Мафия е най-добрата игра правена някога
Докосни се до конзола и друго ще пееш.
Играл съм PES ама да ви кажа наистина не е кой-знае какво. В началото като чувах какво се говори за нея мислех, че наистина е нещо добро. Не е кой-знае какво тоя PES. Освен това там има само някъква си Френска Лига 1 и Испанска Премиера Дивизион ... Премиършип го има ма само с какви отбориXaXo написа:Според мен и ЕА да вкарат "А" група (едва ли ще е скоро ) BFL ще правят за "Б" групите и "В" Аз си мисля,че от новата FIFA ще го има руското първенство,може и гръцкотоdangerous_virus написа:За мен FIFA винаги ще е по-добра от PES. Много повече играчи, много повечв РЕАЛНИ режими на игра, и много по НЕ ЖЪЛТУРСКО надявам се 1 ден да се вкара и родната А група, но и да не стане скоро нали ви има вас
И според мен в новата фифа ще направят Руското, но чак гръцкото.
-
- Обратна връзка:
Ти се докосни до конзолите на ЕА и също друго ще пееш... конзолите не могат да се мерят с компютрите, но не са масово разпространени... с колко човека ще мога да направя турнир на фифа 09 на PS3 примерно!?10 !?А ако е за ПС преспокойно турнир с 400 човека мога да направя разбираш ли разликата аз играя заради мултито...napster написа:Мафия II излиза догодина.rap17ka7a написа:1-во тук се обсъжда ФИФА 09napster написа:Чувате ли се какви глупости говорите...
Докосни се до конзола и друго ще пееш.
-
А сега я сравни ФИФА за компютър и ФИФА за 360/3 ?
И колко хора мога да ти събера за турнир не е истина просто...
И колко хора мога да ти събера за турнир не е истина просто...
вярно но едно немога разбера защо за PC игрите винаги са по зле а за козолите PS3/XBOX 360 20-пъти по-добри защо не правят игрите за PC като на конзолите същото и зо PES 6 PC/XBOX 360 сравнявайте ги!!!
-
Ronaldinho10 написа:вярно но едно немога разбера защо за PC игрите винаги са по зле а за козолите PS3/XBOX 360 20-пъти по-добри защо не правят игрите за PC като на конзолите същото и зо PES 6 PC/XBOX 360 сравнявайте ги!!!
Добре ли си ? Естествено че ще са по-зле като при ПС-то пиратството на игри е на макс.А при новата генерация конзоли : X360,PS3,Wii трябва да си ги купиш игрите.Следователно от пиратството не печелят и стотинка и затова игрите са небрежно направени.
-
- BFL Team™
В една тема от дата.бг бяха поместели интервиу с главния продуцент на ФИФА !
Там той много добре разграничи двата лагера !! ПЕС и ФИФА
той каза
Едната група иска да играе с точни екипи и имена !
Втората група иска да играе футбол !
за 1000 път казвам че ФИФА крадът най нагло от ПЕС ! И слепец го вижда ама го прекарват през тяхната изкривена представа за футбола и става някакъв мармалад в който топката лети като балон а играчите се обръщат и завиват като надрусани... ония ден си инсталирах ЕУРО 2008 чесно хора нз какво намирате в ФИФА то си е гавра с футбола...
Както казах и в друг форум
Е да изчакаме ФИФА 09 аз лично имам големи очаквания тази година.. както всяка година де , ама накрая едно голямо нищо ! Но има надежда , ФИФА 08 беше с геймплея на ПЕС 2 , грубите сметки показват , че след 5-6 години може да имаме вече наистина добра ФИФА Търпение само.
Там той много добре разграничи двата лагера !! ПЕС и ФИФА
той каза
Едната група иска да играе с точни екипи и имена !
Втората група иска да играе футбол !
за 1000 път казвам че ФИФА крадът най нагло от ПЕС ! И слепец го вижда ама го прекарват през тяхната изкривена представа за футбола и става някакъв мармалад в който топката лети като балон а играчите се обръщат и завиват като надрусани... ония ден си инсталирах ЕУРО 2008 чесно хора нз какво намирате в ФИФА то си е гавра с футбола...
Както казах и в друг форум
Е да изчакаме ФИФА 09 аз лично имам големи очаквания тази година.. както всяка година де , ама накрая едно голямо нищо ! Но има надежда , ФИФА 08 беше с геймплея на ПЕС 2 , грубите сметки показват , че след 5-6 години може да имаме вече наистина добра ФИФА Търпение само.
-
Глупости, ако беше заради пиратството спокойно можеха да натряскат защитата на Bioshock! Или дори по-добра.TiberiuM написа:Ronaldinho10 написа:вярно но едно немога разбера защо за PC игрите винаги са по зле а за козолите PS3/XBOX 360 20-пъти по-добри защо не правят игрите за PC като на конзолите същото и зо PES 6 PC/XBOX 360 сравнявайте ги!!!
Добре ли си ? Естествено че ще са по-зле като при ПС-то пиратството на игри е на макс.А при новата генерация конзоли : X360,PS3,Wii трябва да си ги купиш игрите.Следователно от пиратството не печелят и стотинка и затова игрите са небрежно направени.
Кой играчи са повече ФИФАта има много повече първенства гледах разни скреенове на пес и честно не може да се сръвнява играх пес преди известно време и всичко беше ужасно,може след някоя друга година конами да надминат ЕА но сега не...dangerous_virus написа:За мен FIFA винаги ще е по-добра от PES. Много повече играчи, много повечв РЕАЛНИ режими на игра, и много по НЕ ЖЪЛТУРСКО надявам се 1 ден да се вкара и родната А група, но и да не стане скоро нали ви има вас