Евро 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: Евро 2008
За жабарите всичко се връща...
-
Какво ще кажете за драмата която приключи токущо Турция-Чехия ??
-
-
- BFL Team™
-
Футболът е проста игра, в която накрая печелят германците. или 22 мъже гонят една топка 90 минути, а накрая германците печелят.
Това е Германия те са най-великия национален отбор няма какво друго да се каже.Финала им е вързан в кърпа срещу,който и да играят на полу-финалите.
Това е Германия те са най-великия национален отбор няма какво друго да се каже.Финала им е вързан в кърпа срещу,който и да играят на полу-финалите.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Айдеее Портукалияя... Сега Скуадрата дано да бие Испания но неми се вярва това да стане
-
Рязани турци , само знаят обрати да правят,ХЪРВАТИЯ заслужаваха победата ,ама не тия за пореден пат обръщат в посл. секунда.Много зеха да ме дразнят.Сега и ако ГЕРМАНИЯ ги поведе това няма да е края на мача .Всички играят футбол,Германия печели
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ!
-
- BFL Team™
РУСИЯ..!!
Няма просто по добър футбол в момента на това първенство.. няма по добър ТИМ !!
Въпреки че съдията направи всичко възможно да помага на Холандия , РУСИЯ ги смаза.. аз одавна следя Руския футбол заради престрастност към тази държава.. и винаги съм бил впечетлен . Просто пасове , дрибъл , скорост, шут , всичко !!
Жалко е ако те не станат шампиони , защото не виждам кой друг играе толкова добър футбол .
Това е пътя !
Достатачно с грозения и дефанзивен футбол , време е за шоу !
Още веднъж БРАВО !
Русия напред !
Искам да поздравя и XpucTo . Той и аз знаем защо
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Съгласен съм със теб в момента тяхното първенство задмина този на Италия и Франция.изключително бърз играят Руснаците с 2-ни пасове и постоянно се движат без топка което в момента 1 голямо предимствоXpucTo написа:МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ! МОЛОДЦЫ!
-
- BFL Team™
Италия vs Испания =
Ужасен мач.. концентрирал съм всички сили с една единствена цел.. да не заспя..
Еххх да можеше всяка вечер да играят Русия
За Италия е нормално... те са си некадърници от край време , само защита им дай.. ама Испания ме разочароват , никакви идеи никаква скорост ! ПФФ
За Италия е нормално... те са си некадърници от край време , само защита им дай.. ама Испания ме разочароват , никакви идеи никаква скорост ! ПФФ
-
Същата работа бях,гледах продълженията и нямах търпение да дойдат дуспите защото заспивах,тъпа работаAntrAcsA написа:Италия vs Испания =
-
-
- Обратна връзка:
Чш, пичове, вие хубаво сте русофили, ама аре да не забравяме откъде сме
Иначе руснаците играят страхотен футбол, особено Аршавинчо, много напомнят на нас през 94-та: класиране с абсолютна клизма и след много критики, след това старт с тежка загуба и мачкане нататък
Ники, не се заблуждавай, с Рибарков на вратата ще бием най-много центъра.
Иначе руснаците играят страхотен футбол, особено Аршавинчо, много напомнят на нас през 94-та: класиране с абсолютна клизма и след много критики, след това старт с тежка загуба и мачкане нататък
Ники, не се заблуждавай, с Рибарков на вратата ще бием най-много центъра.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Само мене ли ме вълнуваше толкова много мача...marto135 написа:Същата работа бях,гледах продълженията и нямах търпение да дойдат дуспите защото заспивах,тъпа работаAntrAcsA написа:Италия vs Испания =
За Испания съм, разбира се.
-
ГЕРМАНИЯЯЯЯЯЯЯ!!!
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!