MAFIA и MAFIA 2
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
MAFIA и MAFIA 2
Има ли фенове на играта MAFIA!
За мен това е наи добрата игра която сам играл!Може би и за вас!Кажете си мнението за играта!
Малко инфорамция за следващата MAFIA
Mafia е играта, която се превърна за много греймъри в най-добрата компютърна игра, която някога са играли. Невероятна история, атмосферата, графика, която е с класи дори над настоящи заглавия. Нормално беше да има продължение, но до скоро не се знаеше много за него, освен няколко невероятни скрийн шота. Ето, че благодарение на сайта Tiscali.cz научаваме доста любопитни подробности относно играта.
Първото и най-основното е, че втората част няма да има нищо общо с първата, дори не е нужно да сте чували за Mafia. Това до някъде е добре, защото новите играчи ще могат да навлязат по-бързо в играта, но може да не се хареса на вече игралите я. Другото е, че в играта ще има два основни персонажа. Всъщност, ние ще можем да играем реално само с единия - Вито, но другия - Джоуй ще играе изключително важна роля в сюжета.
По техническата част се очаква играта да бъде просто феноменална. Градът - Empire City ще е два пъти по-голям от града в първата част, а той не беше никак малък - 10 квадратни километра по предварителна информация, като това включва 10 уникални квартала, повечето инспирирани от Сан Франциско. Парите ще играя важна роля във втората част. С тях ще можете да пазарувате дрехи, да ядете в ресторант, дори да зареждате автомобилът си. А последното ще го правят и всички жители на града. Очаква се той да бъде истински, дишащ и живеещ, което ще направи атмосферата по-плътна и реална. Колите ще предложат ниво на чупливост, каквото не сме виждали до сега в игра, с напълно реална физика и още повече части, който са отделно от цялоста на колата.
Играта се очаква да се появи през лятото на 2009 година, като се говори, първо ще се появи за конзолите, а няколко седмици, дори месеци по-късно и за PC.
За мен това е наи добрата игра която сам играл!Може би и за вас!Кажете си мнението за играта!
Малко инфорамция за следващата MAFIA
Mafia е играта, която се превърна за много греймъри в най-добрата компютърна игра, която някога са играли. Невероятна история, атмосферата, графика, която е с класи дори над настоящи заглавия. Нормално беше да има продължение, но до скоро не се знаеше много за него, освен няколко невероятни скрийн шота. Ето, че благодарение на сайта Tiscali.cz научаваме доста любопитни подробности относно играта.
Първото и най-основното е, че втората част няма да има нищо общо с първата, дори не е нужно да сте чували за Mafia. Това до някъде е добре, защото новите играчи ще могат да навлязат по-бързо в играта, но може да не се хареса на вече игралите я. Другото е, че в играта ще има два основни персонажа. Всъщност, ние ще можем да играем реално само с единия - Вито, но другия - Джоуй ще играе изключително важна роля в сюжета.
По техническата част се очаква играта да бъде просто феноменална. Градът - Empire City ще е два пъти по-голям от града в първата част, а той не беше никак малък - 10 квадратни километра по предварителна информация, като това включва 10 уникални квартала, повечето инспирирани от Сан Франциско. Парите ще играя важна роля във втората част. С тях ще можете да пазарувате дрехи, да ядете в ресторант, дори да зареждате автомобилът си. А последното ще го правят и всички жители на града. Очаква се той да бъде истински, дишащ и живеещ, което ще направи атмосферата по-плътна и реална. Колите ще предложат ниво на чупливост, каквото не сме виждали до сега в игра, с напълно реална физика и още повече части, който са отделно от цялоста на колата.
Играта се очаква да се появи през лятото на 2009 година, като се говори, първо ще се появи за конзолите, а няколко седмици, дори месеци по-късно и за PC.
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
- BFL Team™
Re: MAFIA и MAFIA 2
Аз съм фен на мафия уникална графика за времето си ! Доста добър геймплей ае изобщо шедьовър . Да се надяваме че Мафия 2 ще се появи и на РС пазара .
-
Сега кои знае какви изисквания ще има...!Но ще си заслужава защото когато видях треилара http://www.youtube.com/watch?v=zWzlaZOCwjE ми вдъхна голямо довериа!
Страшна графика и съвсем нова история!Дано и геимплея да е добър!
Страшна графика и съвсем нова история!Дано и геимплея да е добър!
За това дали ще излиза за PC е ве4е потвардено!На този треилер пише 4е е общ за ПЦ ПС3 и Х-бокс!AntrAcsA написа:Аз съм фен на мафия уникална графика за времето си ! Доста добър геймплей ае изобщо шедьовър . Да се надяваме че Мафия 2 ще се появи и на РС пазара .
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
- BFL Team™
гледал съм го този трейлър. Смея да твърдя че играфиката е с ПЪТИ по добра от ГТА 4 !!
-
То графиката и на първата Мафия беше в пъти по-добра,но ламерчетата знаещи само ГТА
казваха,че само копира.Мафията е в пъти по добра от ГТА и в атмосфера и в смисъл и в графика.Но така е пълно е с ораничени хора.Сега Мафия 2 ако излезе с ПС версията на ГТА 4 пак ще остане по-незабелязана.В БГ особено,тъи нарчените геймъри,в голямата си част са ЛЕЙМЪРИ ама ква да се прави.иначе тази игра ще попълни колекцията ми оригинали.Просто такава игра не се изпуска.
казваха,че само копира.Мафията е в пъти по добра от ГТА и в атмосфера и в смисъл и в графика.Но така е пълно е с ораничени хора.Сега Мафия 2 ако излезе с ПС версията на ГТА 4 пак ще остане по-незабелязана.В БГ особено,тъи нарчените геймъри,в голямата си част са ЛЕЙМЪРИ ама ква да се прави.иначе тази игра ще попълни колекцията ми оригинали.Просто такава игра не се изпуска.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
От доста време се знае, че ще има Мафия II.
Първата част ми е една от любимите игри. Кофти край ама нищо...
GTA тази година е уникална игра. За щастие всичко е абсолютно подобрено, Euphoria engine, невероятно красива графика, невероятна атмосфера и т.н.
Не разбирам как казвате, че е боклук, а даже не сте я играли. Тя зариби дори и братовчед ми, който толкова много мразеше GTA Мултиплейъра е страшен, две мнения няма.
Колкото до Mafia II - това ще е една невероятна игра, която чакам с нетърпение. Все пак първата част ми е една от любимите игри
Първата част ми е една от любимите игри. Кофти край ама нищо...
GTA тази година е уникална игра. За щастие всичко е абсолютно подобрено, Euphoria engine, невероятно красива графика, невероятна атмосфера и т.н.
Не разбирам как казвате, че е боклук, а даже не сте я играли. Тя зариби дори и братовчед ми, който толкова много мразеше GTA Мултиплейъра е страшен, две мнения няма.
Колкото до Mafia II - това ще е една невероятна игра, която чакам с нетърпение. Все пак първата част ми е една от любимите игри
-
Аз предполагам 4е МАФИА 2 ще е по добра от GTA IV!
P.S А само да ви питам GTA IV ще излиза ли за PC..?
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
Не, разбира се!Andres_Messi написа:Аз предполагам 4е МАФИА 2 ще е по добра от GTA IV!
Хаха, даже не си я играл... Първо я играйте и тогава давайте подобни мнения
-
Сега пак-ГТА 4 е прекрасна игра няма второ мнение,но НЕ е нищо революционо.Да енджина Еуфория също е много добър,но все още ГТА не може да загуби някакси несериозноста в графиката си.Да много по-изпипани са моделите и на колите и на хората,но все още са някак нереалистични.И да най-накрая направиха демидж по-шасито на колата.Но мисля,че ГТА 4 беше една страшно рекламирана игра.Тази реклама проме мозъците на всички и тя се превърна в масова истерия.Даже и играта да беше боклук пак истерията щеше да е същтата.Ето за това Мафия е по-велика,защтото не разчита на мултимилионна реклама,а разчита на истинските достойнства като ИСТОРИЯ,АТМОСФЕРА,(която в ГТА никога няма да има)НЕВЕОЯТНИ ПЕРСОНАЖИ,КАРАТЕ НАИСТИНА ДА СЕ ПОЧУВСТВАШ КАТО МАФИОТ и разбира се ПРЕКРАСНА РЕАЛИСТИЧНА ГРАФИКА(даже и сега излизат игри с по-лоша графика от на Мафия I).
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Офф here we go again...
GTA IV си има историята, атмосферата, и красивата графика.
Ти веднага почваш да опонираш как мафията била някаква свръх игра незнам си какво...
Графиката на Мафия за времето си беше страхотна, сега пак става и на пръв поглед ще решиш, че е нова игра.
Историята на Мафия си е НЕВЕРОЯТНА, изпипана до всеки малък детайл.
Геймплейът е невероятен, колите се карат наистина реалистично, за разлика от GTA III , Vice City & San Andreas.
Атмосферата е най-добре реализираната за времето си.
Градът е много голям, с часове си карах на 'Free Ride', без да ми омръзне.
Това е призната игра, всички знаят, че е сред най-добрите, не е нужно да ни обясняваш, знаем си. Да не кажа, че най-вероятно съм играл повече и от тебе на тая игра.
Но за да говориш, че GTA IV не ставала, куп там глупости и т.н., първо я опитай, и без глупости като това, че нямало атмосфера и че геройте не изглеждали реалистично, ставаш за смях.
GTA IV си има историята, атмосферата, и красивата графика.
Ти веднага почваш да опонираш как мафията била някаква свръх игра незнам си какво...
Графиката на Мафия за времето си беше страхотна, сега пак става и на пръв поглед ще решиш, че е нова игра.
Историята на Мафия си е НЕВЕРОЯТНА, изпипана до всеки малък детайл.
Геймплейът е невероятен, колите се карат наистина реалистично, за разлика от GTA III , Vice City & San Andreas.
Атмосферата е най-добре реализираната за времето си.
Градът е много голям, с часове си карах на 'Free Ride', без да ми омръзне.
Това е призната игра, всички знаят, че е сред най-добрите, не е нужно да ни обясняваш, знаем си. Да не кажа, че най-вероятно съм играл повече и от тебе на тая игра.
Но за да говориш, че GTA IV не ставала, куп там глупости и т.н., първо я опитай, и без глупости като това, че нямало атмосфера и че геройте не изглеждали реалистично, ставаш за смях.
-
@napster не ставаш за ясновидец.Играта съм я играл и пак казвам много е добра ако не и най-добрата излизала заедно с новия Метал Геар Солид за ПС3,но и липсват още много неща за да стане истински шедиовър.Най молкото да земат да променят системата за бягане от полицията,че стават смешни с нея.Аз още като разбрах за нея щтях да припадна от смях.Къде го тва в няква зона те говят ушевите като луди и изведнъж излизаш и те забравят извън нея все едно нищо не се е случило.
-
Ех, мамка му... щях да ходя на кастинг в Канал3...maniakapetko написа:@napster не ставаш за ясновидец.
-
Абе ся като излезе МАФИА 2 ще има да ги сравнявамее....Теи 4е преди да е излязала МАФИА 2 няма кво да ги сравняваме двете игри...Има си време за Вси4ко.......
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
Да, имаше си и време да пуснеш темата, може би догодинаAndres_Messi написа:Абе ся като излезе МАФИА 2 ще има да ги сравнявамее....Теи 4е преди да е излязала МАФИА 2 няма кво да ги сравняваме двете игри...Има си време за Вси4ко.......
Не виждам какво ще дискутираме , има-няма 20 скрийншота, и то от месеци е това. И един трейлър.
-
Ами играта излиза 2008 мисля 4е затова я пуснах сега!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
Говириш на изуст, излиза най-рано след точно една годинаAndres_Messi написа:Ами играта излиза 2008 мисля 4е затова я пуснах сега!
-
- BFL Team™