След като миналият път тотално оплю целият им труд, вложен в пача, какво мнение очакваш да имат за теб? Тъй като пак ще има присъствие на друго списание пак очаквам да ги оплюеш.Orlin написа:Ще чакам 20 юли, да видя и аз какво ще каже този господин Широв дето ви е постоянно в устите
за мен е чест ,че такава "велика" личност като вас се усмели да посети скромния ни форум ,на един "не български" екип както Вие го наричате ....Orlin написа:Ще чакам 20 юли, да видя и аз какво ще каже този господин Широв дето ви е постоянно в устите
Levski_forever написа:за мен е чест ,че такава "велика" личност като вас се усмели да посети скромния ни форум ,на един "не български" екип както Вие го наричате ....Orlin написа:Ще чакам 20 юли, да видя и аз какво ще каже този господин Широв дето ви е постоянно в устите
XaXo написа:Levski_forever написа:за мен е чест ,че такава "велика" личност като вас се усмели да посети скромния ни форум ,на един "не български" екип както Вие го наричате ....Orlin написа:Ще чакам 20 юли, да видя и аз какво ще каже този господин Широв дето ви е постоянно в уститеАз си мисля,че това е той
абе даXaXo написа:Levski_forever написа:за мен е чест ,че такава "велика" личност като вас се усмели да посети скромния ни форум ,на един "не български" екип както Вие го наричате ....Orlin написа:Ще чакам 20 юли, да видя и аз какво ще каже този господин Широв дето ви е постоянно в уститеАз си мисля,че това е той
А ве ей подигравкиTiberiuM написа:
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И до ся не знаеше че това наистина е Орлин Широв
Аре последвай логикатаstynata написа:а тос патч ще е съвместим с бфл-тонали ?
аз теб те съветвам да не се прави много на разбирач и да не бърникаш по фифата без да знаеш какво правишRonaldinho10 написа:да не стане като gfx fifa 07 КАТО сложа екип с резолюция 768x768 да крашва
Мииии неstynata написа:а тос патч ще е съвместим с бфл-тонали ?