Моите екипи
-
Re: Моите екипи
яко е ама според мен черния цвят на гащите тряя да е малко по светъл за да се виждат гънките и линиите да на нов слои и Multiply и емблемите да са малко по-малки и сплескани
ОК.МерсиSlayHot написа:яко е ама според мен черния цвят на гащите тряя да е малко по светъл за да се виждат гънките и линиите да на нов слои и Multiply и емблемите да са малко по-малки и сплескани
по-добре екипа да го правиш на линеър бърн и за черното използвай 1а1а1а така гънките се виждат по добре и цвеетовете стават по-реални
Тези ги бях направил преди,но нека да бъдат в темата:
И един на Славия направих,но нестана въобще добре:
И един на Славия направих,но нестана въобще добре:
потърси kit design master ще ти помогне много при правенето на екипите
Ок,мерси.Ще се опитам да направя и някой екип на чуждестранен отбор,но утре.
-
- BFL Team™
бравооо определено мога да кажа ,че имаш талант и въобще като гледам колко потребителя вече започнаха да правят екипи за ФИФА съм сигурен ,че за BFL FIFA 09 можеби ще имаме още няколко китмейкъра в екипа ни
Много благодаря!!!Levski_forever написа:бравооо определено мога да кажа ,че имаш талант и въобще като гледам колко потребителя вече започнаха да правят екипи за ФИФА съм сигурен ,че за BFL FIFA 09 можеби ще имаме още няколко китмейкъра в екипа ни
Ето,направих един за феновете на Манчестър:
-
- BFL Team™
ЕЕЕ пич ти си невероятен просто ЕВАЛА няма думи просто...ако и логотата посплесквап малко екипите ти просто ще са брилянтни не,че се права на големия разбирач де
фланелката на Манчестър Юнайтед е доста по-различна, но все пак бива..
Ами добър е Не е като тебе да крадеbpfcpld написа: Браво ве пич ти си невероятно добър!!!
Шшшш ей гомнар малък нещастен...искаш ли да та еб* в лайнара малък!!!Galen написа:Ами добър е Не е като тебе да крадеbpfcpld написа: Браво ве пич ти си невероятно добър!!!
N!k3 драсни ми едно лично,че искам да те питам нещо или ми пиши на скайп galen_shumen