Екипи
Re: Екипи
Това,е екипа на Слайхот 100% не е краденochko написа:Така отворко. След като сам си го направил, кажи ми моля те как така линийте, шарката и яката на екипа ти съвпада на 1000000% с моя? Или това не е кражба? Мисля че коментара е излишен. ТИ не ставаш...
Последно промяна от bpfcpld на 09 Юли 2008 22:32, променено общо 1 път.
-
добре ве почвам да са дразня вече!!!
1. Забележи че си приличат само по яката дето в центъра ти пише успорт и чертите коти ги взех от един екип на цска
2. забележи че гънките на екипа са други
3. яката не напълно същата като твойта
4. Виж как са разположени емблемите и че има голяма разлика
стига си мислете че сте единствените които правят екипи и винаги крадът от вас!!!!!!!!!!!!!!!
1. Забележи че си приличат само по яката дето в центъра ти пише успорт и чертите коти ги взех от един екип на цска
2. забележи че гънките на екипа са други
3. яката не напълно същата като твойта
4. Виж как са разположени емблемите и че има голяма разлика
стига си мислете че сте единствените които правят екипи и винаги крадът от вас!!!!!!!!!!!!!!!
-
ей лайньо спри да са дразниш щот ше почна да псувам и накрая някой нарочно ше ма банне заради лапешкия ти акъл дето си мисли че вий сте единственните дето могат да правят екипи... от мн време се занимавам с фотошоп и едва от 2 седмици правя такива работи и си викам дай да ги постна тука викам някой ше ми оцени труда и ко накрая някъв изсипаняк ше ми вика че съм му крал точно неговите екипи!!! Аре бягай ми от главата и са скрий някаде!!!
Моля някой да поразчисти успамената тема.
Нарушена точка 2.4 от Правилата!
Моля някой да поразчисти успамената тема.
- spektarm
-
- BFL Team™
Отговори ми бе, малчо, крал ли си шарката и яката от моя екип или не си? Недей ми разправя какво колко си се занимавал. Сам ли си начертал и нарисувал екипа или не? Очеизвадно е че си вземал всичко от моя екип, постнал си го на твой си темплейт и !!!ОП!!! изсираш го тука...
-
Кво да ти отговарям ве "батко" аз екип от теб не съм копирал.. отде да ги открадна тез екипи че и твои да са.......... като мислиш че е твой мисли аз не мисля така казах че точно екипа на левски съм го правил по екип на цска на един фр кво още искаш да ти оговоря???
ЪЪЪ?Вече се обърках кой лъже вие 2-мата казвате нещо...и... а?
абе вижте се бе БФЛ ,вместо се радвате на такива творения вие само серете върху тях,
екипите са си на слайхот,ВИЕ НЕМОЖЕТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ ДАТАБАЗАТА ТА МИ ГОВОРИТЕ ЗА ЕКИПИ,1 ИГРАЧ ВИ ИГРАЕ В 3 ОТБОРА ТАКА Е СЪС МН ИГРАЧИ ОТ ПАЧА ВИ ХААА
екипите са си на слайхот,ВИЕ НЕМОЖЕТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ ДАТАБАЗАТА ТА МИ ГОВОРИТЕ ЗА ЕКИПИ,1 ИГРАЧ ВИ ИГРАЕ В 3 ОТБОРА ТАКА Е СЪС МН ИГРАЧИ ОТ ПАЧА ВИ ХААА
JAJAJAJAAJAJAJAJAJA Отивам да взема линиите от екип на pkbomb и да ги тура на друг темплейт и съм велик JAJAJAJAJAA
-
- Обратна връзка:
Имате еднакво мислене и просто сте направили еднакви линии
Edit: Екипа на Slayhot, наложен върху екипа на Очко:
Абсолютно съвпадащи шарки, яки и лога на Uhlsport. Slayhot - нещо да кажеш?
Edit2: спрете с тъпите постове "той го е правил целия сам, сигурен съм"
Edit: Екипа на Slayhot, наложен върху екипа на Очко:
Абсолютно съвпадащи шарки, яки и лога на Uhlsport. Slayhot - нещо да кажеш?
Edit2: спрете с тъпите постове "той го е правил целия сам, сигурен съм"
Слайхот е за бан, скоро е така в SG някой беше крал на най-големия - MonkeyDragon, но се разбра и май изяде бан ...
п.п. вижте, че е копирал всичко без базата на темплейта т.е. предната и задната част на екипа Там е сложил "новите", копирал им е линиите от на очко екипа, обезцветил е целия екип и след тва с Hue/Saturation
п.п. вижте, че е копирал всичко без базата на темплейта т.е. предната и задната част на екипа Там е сложил "новите", копирал им е линиите от на очко екипа, обезцветил е целия екип и след тва с Hue/Saturation
То все 200 и да кажеш и да не кажеш все си ги открадналSlayHot написа:ДОбре аи по добре ли ше ако кажа че съм го откраднал че не спирате да мрънкате???
хахха ти си много простmaina написа:майкати е перфектна и отзад и отпред само тва щи кажаKGMafia написа:То все 200 и да кажеш и да не кажеш все си ги открадналSlayHot написа:ДОбре аи по добре ли ше ако кажа че съм го откраднал че не спирате да мрънкате???
- spektarm