Екипи на Ronaldinho10
Екипи на Ronaldinho10
Локо Плд - Home:
Away:
Локо Мз - Home:
Away:
направих ги за кратко време не съм сложил воден знак защото досега от по световните сайтове kitmaker-те не са слагали воден знак защото няма кой да им краде екипите
Away:
Локо Мз - Home:
Away:
направих ги за кратко време не съм сложил воден знак защото досега от по световните сайтове kitmaker-те не са слагали воден знак защото няма кой да им краде екипите
-
- BFL Team™
Re: Екипи на Ronaldinho10
Да, ето това мога да кажа, че е добро. Има какво да се изпипва още, но е много добре. Браво.
Изпипвай ги повече - прави blending mode на всеки слой с цвят !
На мойте приятели също !bpfcpld написа:НЕВЕРОЯТНИ СА!!!
Нещо не схванах???KGMafia написа:На мойте приятели също !bpfcpld написа:НЕВЕРОЯТНИ СА!!!
От всички, моето най си ми харесваbpfcpld написа:Нещо не схванах???KGMafia написа:На мойте приятели също !bpfcpld написа:НЕВЕРОЯТНИ СА!!!
Караш ме да се смея с теб Казвам,че екипите са много добри и хубави!!!
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
1. виж къде е логото на найк на калците при играчите и виж къде е на екипа ти. освен това калците в горната си част са бели с тънка синя линия. НЕ СИ ПРЕТУПВАЙТЕ ЕКИПИТЕ!
Ето и два мои екипа
Sliven-Home kit
Sliven-Away kit
Sliven-Home kit
Sliven-Away kit
вярно е ще ги оправя ама защото съм гледал от по-старите им екипи
haha то сега е същото, не виждаш ли, че логото на найк е на мекото на корите ?
Update: Home -
Away -
не е същото бе като го сложа по надола не се вижда и става грозно а икато много знаеш си прай тиc sh1t motheR
Away -
не е същото бе като го сложа по надола не се вижда и става грозно а икато много знаеш си прай тиc sh1t motheR
Ми изтегли модела и го мапни да е правилно, сега нали си много отворен ? Изтегли модела и мапни калците и корите както са на снимката, после ми говори . Правиш екипи, без да знаеш нищо всъщност за фифа . Моля те, бягай на далече от тоя занаятRonaldinho10 написа:Update: Home -
Away -
и sh1t motheR викай на баща ти, когато е с перуката на майка ти, ясно ли ти е ?
Нарушена точка 2.5 от Правилата!
- spektarm
майкати да е*а бе нали си много отворен напрай ти бе и ако та срещна някъде ще видиш кой ще има перука дали няма ти завра главата в за**икаKGMafia написа:Ми изтегли модела и го мапни да е правилно, сега нали си много отворен ? Изтегли модела и мапни калците и корите както са на снимката, после ми говори . Правиш екипи, без да знаеш нищо всъщност за фифа . Моля те, бягай на далече от тоя занаятRonaldinho10 написа:Update: Home -
Away -
и sh1t motheR викай на баща ти, когато е с перуката на майка ти, ясно ли ти е ?
Нарушени точки 2.4 и 2.5 от Правилата!
- spektarm