Мойте творения!
Мойте творения!
Ботев Пловдив Мини екип-
Ботев Пловдив Мини екип 2-
Черноморец Бургас Екип домакински-
Черноморец Бургас Екип гостуващ-
Искам само да кажа,че екипите ми не са перфектни,но от много скоро започнах да ги правя
Ботев Пловдив Мини екип 2-
Черноморец Бургас Екип домакински-
Черноморец Бургас Екип гостуващ-
Искам само да кажа,че екипите ми не са перфектни,но от много скоро започнах да ги правя
Последно промяна от bpfcpld на 16 Юли 2008 16:00, променено общо 2 пъти.
Re: Мойте творения!
сбърках
Последно промяна от Ronaldinho10 на 10 Юли 2008 19:03, променено общо 1 път.
Ето пак се почва... аве вие не разбрахте ли ве егати хората сте...всички то вече човек не може да си поустне тема в този форум с НЕГОВИ неща ronaldinho10 и откъде разбра че екипите не са мой
Последно промяна от bpfcpld на 11 Юли 2008 11:08, променено общо 1 път.
За сега започваш добре Само гледай да смачкаш емблемите и се надявам този път да не крадеш
-
- BFL Team™
Само да вметна, че това не е актуалната емблема на Черноморец, имат нова от 3-4 месеца
ПП-Иначе не съм сигурен дали новата е на екипа или старата.
Еми не знам Живко...ZhivkoBGR написа:Само да вметна, че това не е актуалната емблема на Черноморец, имат нова от 3-4 месеца
Тази е новата: и тя е на екипите + това екипите са от най-новите модели за сезон 2008-2009,за тези,които не знаят с такива играха Русия,Португалия и другите с Найк на евротоbpfcpld написа:Еми не знам Живко...ZhivkoBGR написа:Само да вметна, че това не е актуалната емблема на Черноморец, имат нова от 3-4 месеца
А благодаря ти знам вечеBlueSharks написа:Тази е новата: и тя е на екипите + това екипите са от най-новите модели за сезон 2008-2009,за тези,които не знаят с такива играха Русия,Португалия и другите с Найк на евротоbpfcpld написа:Еми не знам Живко...ZhivkoBGR написа:Само да вметна, че това не е актуалната емблема на Черноморец, имат нова от 3-4 месеца
Ми щото и екипите аз направих и на минитата сложих знака на кцм!!!!Да знам екипите са ужасни щото са ми от първите...bpfcpld написа:Ето пак се почва... аве вие не разбрахте ли ве егати хората сте...всички то вече човек не може да си поустне тема в този форум с НЕГОВИ неща ronaldinho10 и откъде разбра че екипите не са мой
Ей ги пак започват с прищявките си Накамура видях те какво представляваш и как си изяде бана ТОЙ НАПРАВИЛ ЕКИПИТЕ ДА ДА!!!nakamura написа:Ми щото и екипите аз направих и на минитата сложих знака на кцм!!!!Да знам екипите са ужасни щото са ми от първите...bpfcpld написа:Ето пак се почва... аве вие не разбрахте ли ве егати хората сте...всички то вече човек не може да си поустне тема в този форум с НЕГОВИ неща ronaldinho10 и откъде разбра че екипите не са мой
Ето направих екип на Ботев Пловдив и Локо СФ според мен стана що годе споучливо...
Локомотив София
Локомотив София
Пак те хващаме да крадеш Тези екипи са на nakamura и двата направо се откажи да се занимаваш с компютри щото освен да крадеш за друго не ставаш
Галенчо много си тъп ве да 100% са на накамура прав си е как ма фана ЕБАХТИ ЗЛЕТО СИ АЙДЕ ОТИВАЙ СИ ВЪВ *** И *** И НЕ ПИШИ В ТАЯ ТЕМА!!!ЕГАТИ ЗЛЕТО СИ!!!ПИТАЙ БЛАГО НА КОЙ ВЯРВА НА ПИШЛЕМЕТА КАТ ВАС!!??!Galen написа:Пак те хващаме да крадеш Тези екипи са на nakamura и двата направо се откажи да се занимаваш с компютри щото освен да крадеш за друго не ставаш
Виждам кой е по-голямо зле и какво намесваш Благо Пък айде признай си че си на 13bpfcpld написа:Галенчо много си тъп ве да 100% са на накамура прав си е как ма фана ЕБАХТИ ЗЛЕТО СИ АЙДЕ ОТИВАЙ СИ ВЪВ *** И *** И НЕ ПИШИ В ТАЯ ТЕМА!!!ЕГАТИ ЗЛЕТО СИ!!!ПИТАЙ БЛАГО НА КОЙ ВЯРВА НА ПИШЛЕМЕТА КАТ ВАС!!??!Galen написа:Пак те хващаме да крадеш Тези екипи са на nakamura и двата направо се откажи да се занимаваш с компютри щото освен да крадеш за друго не ставаш
пЪК АЙДЕ ПРИЗНАЙ СИ ЧЕ САМО МИ ОСИРАШ ТЕМАТА ВЕ ЛАЙНО МАЛКО НЕДЪГАВО АЙДЕ ДА ГО ДУХАШ И СПРИ ДА МИ ОСИРАШ МОЯТА ТЕМА КОЯТО ТИ НЕ СИ ПРАВИЛ ТЕЯ ЕКИПИ И КОЙ ВИКА ЧЕ СЪМ НА 13 НЕДЪГАВ ЛАЙНАР АЙДЕ МЛЪКВАМGalen написа:Виждам кой е по-голямо зле и какво намесваш благо Пък айде признай си че си на 13bpfcpld написа:Галенчо много си тъп ве да 100% са на накамура прав си е как ма фана ЕБАХТИ ЗЛЕТО СИ АЙДЕ ОТИВАЙ СИ ВЪВ *** И *** И НЕ ПИШИ В ТАЯ ТЕМА!!!ЕГАТИ ЗЛЕТО СИ!!!ПИТАЙ БЛАГО НА КОЙ ВЯРВА НА ПИШЛЕМЕТА КАТ ВАС!!??!Galen написа:Пак те хващаме да крадеш Тези екипи са на nakamura и двата направо се откажи да се занимаваш с компютри щото освен да крадеш за друго не ставаш
На колко си ве?И незнам кой е недъгав като ти неможеш да драснеш една линия на фотошопа А тези екипи данеби да си ги правил ти?
На майка ти путкат* вече ме нервиш мноо ве лайнар малък 1-екипите са мой 2 ти си педерас и си затвори тъпата шибана уста 3-не искам да дразня бфл ама мисля че сички от *** без ronaldinho10 тряя са баннат щото сичко представат за свое и 4-НЕ СЪМ НА 13 А НА 15 ГЛУПАКО ПРОСТ!!!Galen написа:На колко си ве?И незнам кой е недъгав като ти неможеш да драснеш една линия на фотошопа А тези екипи данеби да си ги правил ти?
-