FIFA 08 - Лагва при видео-карта Nvidia Ge Force 8500 GT DDR2
-
FIFA 08 - Лагва при видео-карта Nvidia Ge Force 8500 GT DDR2
Здравеите Имам следния проблем и се надявам че някой компетентен ще обърне внимание на тази тема!Фифа 08 адски изнервящо лагва при видео Нвидиа Ге Форс 8500 ГТ ДДР 2 512 Мб Пиксел Шадер 3.0 Компютърът ми покрива и надминава изискванията двоино 1.50 ГБ Рам Памет ... би трябвало да върви без никакъв проблем но не знам защо така ПЕС 2008 го подкарвам на Хаи Детаили без проблем ... моля някои компетентен ако знае как да ми помогне да се оправя с проблема с лагването ще съм му много благодарен ...
-
- Обратна връзка:
Re: FIFA 08 - Лагва при видео-карта Nvidia Ge Force 8500 GT DDR2
Абе и аз съм със същата само незнам тфа пиксел шадер дали ми е така имам 2 гб рам ддр2 и двуядрен процесор... аз все още търся причината и май че е във видеото ама ше видим.Вентилатора беше изгорял смених го и продължава процесора ми работи без грешки проверих го.Ще пробвам нови драйвери и ако намеря решение ще пиша тука в темата__SaNd1__ написа:Здравеите Имам следния проблем и се надявам че някой компетентен ще обърне внимание на тази тема!Фифа 08 адски изнервящо лагва при видео Нвидиа Ге Форс 8500 ГТ ДДР 2 512 Мб Пиксел Шадер 3.0 Компютърът ми покрива и надминава изискванията двоино 1.50 ГБ Рам Памет ... би трябвало да върви без никакъв проблем но не знам защо така ПЕС 2008 го подкарвам на Хаи Детаили без проблем ... моля някои компетентен ако знае как да ми помогне да се оправя с проблема с лагването ще съм му много благодарен ...
БФЛ НЕ ТРИЙТЕ ТЕМАТА!
-
окс владо пиши ако намериш някакво решение
-
Най-вероятно за да имаш тоя проблем наистина ти си е скапал вентилатора.Един приятел си играе и фифа и ПЕС и кризис перфектно с тая карта.Все пак виж дали имаш достатъчно свободно място на харда.Изключи всякви ненужни програми(Bit Comet ако си с него Skype,ако все пак имаш проблеми може и да си преинсталираш фифата като си запазиш сеивовете.Картата ти все пак е от 8мо поколение и не би трябвало да прави проблеми.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- Обратна връзка:
Да но прави.... качвам 3D mark и лагва... на демото ще търся решениеmaniakapetko написа:Най-вероятно за да имаш тоя проблем наистина ти си е скапал вентилатора.Един приятел си играе и фифа и ПЕС и кризис перфектно с тая карта.Все пак виж дали имаш достатъчно свободно място на харда.Изключи всякви ненужни програми(Bit Comet ако си с него Skype,ако все пак имаш проблеми може и да си преинсталираш фифата като си запазиш сеивовете.Картата ти все пак е от 8мо поколение и не би трябвало да прави проблеми.
-
- BFL Team™
Тази карта е слаба. Нормално да ти лагва. Какво очакваш от ддр 2 ?? + това ако е 64 бита ......... дай малко повече имформация за тази карта... производител..и т.н.
-
[quote="AntrAcsA"]Тази карта е слаба. Нормално да ти лагва. Какво очакваш от ддр 2 ?? + това ако е 64 бита ......... дай малко повече имформация за тази карта... производител..и т.н.
ем Антракс картата не е слаба почти съм сиг че лагва от това че не съм си чистил компютъра скоро и за тва така се получава ... ПЕС 2008 и други игри с по големи изисквания от ФИФА тръгват на HIGH детаили без засечка .... неска шси чиста ПС-то
ем Антракс картата не е слаба почти съм сиг че лагва от това че не съм си чистил компютъра скоро и за тва така се получава ... ПЕС 2008 и други игри с по големи изисквания от ФИФА тръгват на HIGH детаили без засечка .... неска шси чиста ПС-то
вероятно е от тва че трябва преинсталнеш компа иначе картата ти е супер аз след 1-2 седмици ще си купувам 8600 която има 4 shader
-
Даже си вземи 8600 ГТ,тази карта я имам от зимата и досега само 1 игра не ми е тръгнала .Иначе Антракс ти все ще кажеш,че е НВидия е слаба като си от противниковия лагер.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- Обратна връзка:
128 bit-a e слаба е за класа си но като имаш предвид че от 5-та серия видеотата подкарват фифата... нещо не е у ред ама незнам кое е то...AntrAcsA написа:Тази карта е слаба. Нормално да ти лагва. Какво очакваш от ддр 2 ?? + това ако е 64 бита ......... дай малко повече имформация за тази карта... производител..и т.н.
-
- BFL Team™
Като си зех РСто в пакета беше с 8600 ГТ 512 ДДР2 !! Да не говоря че не можах да подкарам ПЕС 2008 на хай , дори ПЕС 6 ми лагваше на хай !! Сложих си Х1650 Про (старата ми ) и сега няма игра която да ми се опъне ! Та така ако ще си купувате видео карти насочете се към Radeon HD 4850 тази карта сега е хит.. по бърза е от доста карти с 3 пъти по висока цена от нея ! Тя сега е към 300 лв а минава по скорост и производителност карти с цени над 600 - 800 лв на НВидиаmaniakapetko написа:Даже си вземи 8600 ГТ,тази карта я имам от зимата и досега само 1 игра не ми е тръгнала .Иначе Антракс ти все ще кажеш,че е НВидия е слаба като си от противниковия лагер.
8500GT НЯМА проблеми с PES 2008, PES 6 и FIFA Series на High ! С нея съм !
-
- Обратна връзка:
А вие знаете ли че има значение къф е и процесора и сработката между чарковете... май незнаете АМД трябва да е с АТИ Интел с Нвидиа така работят оптимално
-
ами аз си преинсталирах виндовса почистих компютъра и за сега не прави проблеми
-
- Обратна връзка:
Е и аз ли да си преинстал windowsa... кфо имаш предвид под почистих компютъра !?__SaNd1__ написа:ами аз си преинсталирах виндовса почистих компютъра и за сега не прави проблеми
Мощно у белината !rap17ka7a написа:Е и аз ли да си преинстал windowsa... кфо имаш предвид под почистих компютъра !?__SaNd1__ написа:ами аз си преинсталирах виндовса почистих компютъра и за сега не прави проблеми
-
владо преинсталираи ама на чист хард без никакви други виндвоси компа и след това го отвори и виж дали не се е позамърсил прах и така нататък и почисти вентилатора ако е нужно и другите части от компютъра и тогава вече пробваи не би трябвало да ти прави проблемиrap17ka7a написа:Е и аз ли да си преинстал windowsa... кфо имаш предвид под почистих компютъра !?__SaNd1__ написа:ами аз си преинсталирах виндовса почистих компютъра и за сега не прави проблеми
-
- Обратна връзка:
Еми почистен е и е отворен нон стоп вече само трябва да преинсталирам ама няма да го правя... говорих с хора казаха че това видео е слабо и така или иначе ще го сменям...__SaNd1__ написа:владо преинсталираи ама на чист хард без никакви други виндвоси компа и след това го отвори и виж дали не се е позамърсил прах и така нататък и почисти вентилатора ако е нужно и другите части от компютъра и тогава вече пробваи не би трябвало да ти прави проблемиrap17ka7a написа:Е и аз ли да си преинстал windowsa... кфо имаш предвид под почистих компютъра !?__SaNd1__ написа:ами аз си преинсталирах виндовса почистих компютъра и за сега не прави проблеми
-
владо преинсталираи ама на чист хард без никакви други виндвоси компа и след това го отвори и виж дали не се е позамърсил прах и така нататък и почисти вентилатора ако е нужно и другите части от компютъра и тогава вече пробваи не би трябвало да ти прави проблеми [/quote]
Еми почистен е и е отворен нон стоп вече само трябва да преинсталирам ама няма да го правя... говорих с хора казаха че това видео е слабо и така или иначе ще го сменям...[/quote]
видеото изобщо не е слабо ПЕС 2008 подкарва на High без никактъв проблем фифата не би трябвало да прави проблеми просто преинстал виндовс тва е друг начин няма а и няма да тръгвам да сменям видеото зарад фифа точно ...
Еми почистен е и е отворен нон стоп вече само трябва да преинсталирам ама няма да го правя... говорих с хора казаха че това видео е слабо и така или иначе ще го сменям...[/quote]
видеото изобщо не е слабо ПЕС 2008 подкарва на High без никактъв проблем фифата не би трябвало да прави проблеми просто преинстал виндовс тва е друг начин няма а и няма да тръгвам да сменям видеото зарад фифа точно ...
хораа казва се уиндолс Windows