Споко е не се палиRonaldinho10 написа:хораа казва се уиндолс Windows
![Big Smile :D](./images/smilies/bigsmile.gif)
Споко е не се палиRonaldinho10 написа:хораа казва се уиндолс Windows
Еми почистен е и е отворен нон стоп вече__SaNd1__ написа:владо преинсталираи ама на чист хард без никакви други виндвоси компа и след това го отвори и виж дали не се е позамърсил прах и така нататък и почисти вентилатора ако е нужно и другите части от компютъра и тогава вече пробваи не би трябвало да ти прави проблеми
След месец два ше си у зема и тогава ше те питам как да го направяSnoop DoG-iZle написа:Купете си Radeon 3650 или 1950 XT (ако намерите) и няма да имате проблеми.
Просто с офисни карти (от рода на 8500 GT или HD3450) шанса да подкараш подобни игри е 50/50 - зависи от играта.
Пък и обема на паметта не е най-важното за една карта- Ако паметта е бавна или шината е тясна ще си имате проблеми.
П.П. Ако имате парички си купете Radeon 4850 , но веднага след покупката вдигнете оборотите на вентилатора на макс, че иначе става лошо
Ако картата не ти прегравя няма смисъл, защото така само увеличаваш шума.rap17ka7a написа:След месец два ше си у зема и тогава ше те питам как да го направяSnoop DoG-iZle написа:Купете си Radeon 3650 или 1950 XT (ако намерите) и няма да имате проблеми.
Просто с офисни карти (от рода на 8500 GT или HD3450) шанса да подкараш подобни игри е 50/50 - зависи от играта.
Пък и обема на паметта не е най-важното за една карта- Ако паметта е бавна или шината е тясна ще си имате проблеми.
П.П. Ако имате парички си купете Radeon 4850 , но веднага след покупката вдигнете оборотите на вентилатора на макс, че иначе става лошодаже ако можеш още сега кажи как да ги дигна на сегашното ми вентилаторче
Аз нищо не клоквам клокване означава съкращаване живота на дадена частSnoop DoG-iZle написа:Ако картата не ти прегравя няма смисъл, защото така само увеличаваш шума.rap17ka7a написа:След месец два ше си у зема и тогава ше те питам как да го направяSnoop DoG-iZle написа:Купете си Radeon 3650 или 1950 XT (ако намерите) и няма да имате проблеми.
П.П. Ако имате парички си купете Radeon 4850 , но веднага след покупката вдигнете оборотите на вентилатора на макс, че иначе става лошодаже ако можеш още сега кажи как да ги дигна на сегашното ми вентилаторче
Иначе за радеоните си има програма, виж тук: http://forums.legitreviews.com/about16404.html
П.П. Не клоквайте 4850, че референтния му вентилатор едвам се справя и с неклокнати версий
о0о0о нещо по софтуера значи ми е оплескано... аз съм с 2 пъти по мощна конфигурация и ми лагва... на 1024 на хайSnoop DoG-iZle написа:На мен с конфигурацията от подписа ми фифата върви на 1280х1024 High средно с 50 кадъра. А преди с вградената видеокарта въобще не ми тръгваше. Така че в карта си струва да инвестира човек
Ше я напраим нека изкарам малко парички и направо за 250-300лв HD4850 ше си земаSnoop DoG-iZle написа:За пича с 8500GT-то : Вземи си 8600GT , 2600XT или HD3650 и няма да имаш проблеми. Тези трите са по около 120 лв, а са 2 пъти по-бързи от твоята
Аз мойта ше я сменям...Gogo_t написа:И на 8600 GT DDR2 лагва, проблема е че си лагва и на висока и на ниска (тва настройките на играта) а игри акто MTW2, GRID и т.н. с по- високи изисквания си вървят без проблем на мах
И аз до този извод стигнах.Gogo_t написа:Ами най вероятно има някаква несъвместимост на играта със нашите карти, щот аз имам 2гб Рам, 2ядрен процесор и т.н. не е логично да ми бави