klamer4o написа:Той е от тея, дето ще ни "засенчват"
НЕННЕНЕНЕНЕННЕЕ. Това май сме го чували?
klamer4o написа:Той е от тея, дето ще ни "засенчват"
Кой от всички екипи не е на накамура :d на арсенал ли?ochko написа:Тея от *** не започват много добре. Втори мой екип виждам при тях, поне nakamura си признава, че не е негов, до като другия отрича до последно .
nakamura написа:
4. макари на някой хора да им се иска нашия патч да бъде пълен провал-нееее няма
Няма значение ще бъде ли използван или не, никой няма право да пипа чужда работа и да я представя като своя. А колкото до Венко... Ако е вярно ще говоря с него. Щото тия екипи аз му ги пратих...nakamura написа:Такаааааа...
1. очко що си мислиш,че екипа на ботев ще бъде в патча????и също така екипа на цска ни даде венко който беше съгласен да участва в патча и каза че екипа е негов...
2. кламер4о,целта на *** по никакъв начин не е да засечни бфл или да ви омаловажи работата.
3.НЕ ПАТЧА НЯМА ДА БЪДЕ В НЯКВИ ИСКРЯЩЕ ЦВЕТОВЕ!!!!!!
4. макари на някой хора да им се иска нашия патч да бъде пълен провал-нееее няма да е така
5.аз не съм забелзал някой от *** да се заяжда и да осира форума ви и за това не виждам смисъла да правите това с нашия...
Аз като дам на кит десигн мастер 1г ми ги прави 512х512.ochko написа:По темата: Прави екипите 768х768.
Fifa Bulgaria league kato pes Bulgaria league и вече казах патча няма да е в "педалски" цветове....AntrAcsA написа:***
ОМГ ! Името само по себеси говори достатачно... те ще земат пача на БФЛ ще го обърнат с главата на долу , ще му сложат педалски цветове и ще го кръстят *** ... ВЕЛ ДАН !
AntrAcsA написа:***
ОМГ ! Името само по себеси говори достатачно... те ще земат пача на БФЛ ще го обърнат с главата на долу , ще му сложат педалски цветове и ще го кръстят *** ... ВЕЛ ДАН !